Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ee yuh yani , nereden bliyorsun Balili'ye küfür edilecegini , sizinkiler tempo tutuyordu p.. , p.. ,p.. Ayhan diye , Burası Samiyen Burda Küfür Yok
    Alican Ben Hissediyorum Dedim Hani İsrail Vatandaşı Ya Ayrıca Eminmisin Samiyende Küfür Olmadığından Yapma Alican Her Stadda Küfür Vardır Ben İnkar Etmiyorum Bizimkilerde Küfür Etti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Alican Ben Hissediyorum Dedim Hani İsrail Vatandaşı Ya Ayrıca Eminmisin Samiyende Küfür Olmadığından Yapma Alican Her Stadda Küfür Vardır Ben İnkar Etmiyorum Bizimkilerde Küfür Etti
    Balili'ye etceklerini zannetmiyorum , adamın ülkesinden bizene zaten kendiside açıklama yaptı , savaş istemiyorum vs filan , tribünleri tahrik edersen küfür elbette yersin , mesela ; Sivastaki maçta yine tekme atarsa Bilica , o zaman tabiki küfür yer her stadta yer yanına kar kalmaz yani.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Balili'ye etceklerini zannetmiyorum , adamın ülkesinden bizene zaten kendiside açıklama yaptı , savaş istemiyorum vs filan , tribünleri tahrik edersen küfür elbette yersin , mesela ; Sivastaki maçta yine tekme atarsa Bilica , o zaman tabiki küfür yer her stadta yer yanına kar kalmaz yani.
    Tamam İşte Bende Diyorum Küfürsüz Stad Olmaz Bizim Seyircileri Tahrik Edendi Ayhandı Zaten Garibim Sivas Her Geldiğinde Küfür Yiyor Yaserde Tekme Atmıştı Alican Sivas-GS Maçında
    Not:Kamanan Bu Maçta Forma Giymeli Çünkü GSnin Tanımadığı Bir Futbolcu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence sadece balliliye Küfür edilmez. Ama Tabikide Kahrolsun israil tezahuratlarını çok sık duyarız. Bide en fazla top baliliye gelince daha fazla yuhlanır o kadar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri