Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 298 sonuç

Konu: Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Dortmund kulübünün yöneticileri sezon başında yapılan genel kurul toplantısında eski havalarını yakalamak için ihtiyaçları olan tek şeyin iyi bir teknik direktör olduğu kanısına vardılar.

Hangi ismin doğru seçim olacağı tartışılırken, çoğunluk Türk menajer Feyyaz Kandemir'in bu işi yürütebilecek en isabetli kişi olduğu fikrini belirtti.

Fenerbahçe,Fiorentina ve Leeds United kulüplerini başarıdan başarıya koşturan Feyyaz bir süredir dinlenmekteydi. Dortmund yetkilileri tarafından kendisine sunulan teklifi düşünmeden kabul eden genç menajerin ilk açıklamaları ise şu şekildeydi: " Dortmund kulübü Avrupa'da en çok sempati duyduğum takımların başında geliyor, Iduna Park'taki büyüleyici atmosfer beni her zaman cezbetmiştir, bu muhteşem taraftara şampiyonluklar kazandırmaya geldim"

Borussia Dortmund’u tanıyalım…

Tam adı Ballspiel-Verein Borussia 1909 e.V. Dortmund olan ve kısaca BVB şeklinde bilinen Almanya'nın Dortmund şehrinde kurulu spor kulübü. Diğer branşları yanında en çok futboldaki başarılarıyla tanınmıştırlar. Alman futbolunun en başarılı kulüplerinden biridir. 6 Alman Şampiyonluğu ve 1997 yılında kazandıkları Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu vardır.

Etkileyici ve rakip takımı baskı altına alan stadyumu Westfalenstadion Almanya'daki en büyük kapasiteli stadyumdur. Bunun yanında maç başına 70.000'in üzerinde ortalama seyirciyle Avrupa'nın en yüksek seyirci sayısı ortalamasına sahip takımıdır.

Başarılar:

· Almanya Ligi Şampiyonluğu : 1956, 1957, 1963, 1995, 1996, 2002
    · Almanya Kupası : 1965, 1989
    · UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu : 1997
    · Kupa Galipleri Kupası : 1966
    · Kıtalarası Kupa : 1997

İşte muhteşem stadımız Iduna Park ve taraftarlarımız…

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Okudum, kabul ettim.

HEDEFLERİMİZ:

İlk yıl transfer bütçesi vermediler. Kadrodan ayrılmak isteyen ve bizim kadroda düşünmediğimiz oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Elde ettiğimiz gelirle hem daha kaliteli, hem daha ucuz oyuncuları kadromuza katacağız. Aynı zamanda geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmeyeceğiz.
    Bu sene ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip seneye şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Bayern'i gölgede bırakmakla kalmayıp, Avrupa'da da söz sahibi olmak en büyük hedeflerimiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

başarılar dilerim...Bayerne karşı oynamak zor ama umarım hedeflerine ulaşırsın

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kariyerinde Basarılar Dilerim Dortmund a Ayrı Bir Sempatim Olmuştur Hep Takipcinim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer çalışmaları:

Tecrübeli oyuncularımızdan Tinga'yı 4 milyon pound karşılığında Middlesbrough'a sattık. Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Tinga'nın boşluğunu bonservisi elinde olan Eduardo Costa'yı alarak doldurduk. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.
    Teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    başarılar dilerim...Bayerne karşı oynamak zor ama umarım hedeflerine ulaşırsın
    Teşekkürler, zamanla bayern'i gölgede bırakacağız inşallah.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Kariyerinde Basarılar Dilerim Dortmund a Ayrı Bir Sempatim Olmuştur Hep Takipcinim
    Teşekkürler kardeş Dortmund'a bende çok sempati duyuyorum özellikle taraftarları her şartta destek veriyorlar, tribünleri genelde hep dolu. İnşallah güzel sonuçlar alarak taraftarımızın yüzünü FM'de de olsa güldüreceğiz
    Last edited by S4mp1y0N : 20.Şubat.2009 at 17:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçları:

Dortmund'da hareketli saatler yaşanıyor.

Sezona sakat başlayan Frei'yi görüşme odasına çağıran Feyyaz bey sözleşmesini uzatmasını talep etti. Frei astronomik haftalık isteyince görüşmeler olumsuz sonuçlandı ve Frei ile yol ayrımına gelindi. Bu şartlar altında Frei ile beraber çalışmak istemediğini bildiren Feyyaz bey; Frei'ye kulüp bulmasını söyledi...

Mancity Frei için 4,5 milyon pound verdi. Daha fazla veren olmadı biz de sattık. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz...

Muhteşem bir oyuncu ile Frei'nin yerini dolduracağız... Görüşmeler devam ediyor..

sakary Ali Misafir

Man City senden oyuncu isterse fiyatı yükselt biraz daha çünkü adamlarda para var tık diye parayı hemen veriyorlar.

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Man City senden oyuncu isterse fiyatı yükselt biraz daha çünkü adamlarda para var tık diye parayı hemen veriyorlar.

Başarılar.
    Bana gelmedi mi cimrilik yapıyolar ya 10 istedim vermediler, 7,5 istedim vermediler sonunda 4,5 milyona anlaştık. Onun yerine daha ucuz ve daha iyisini aldığımız için zarar etmiş sayılmayız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vuque View Post
    Başarılar...
    Ucuz Ve Kaliteli Futbolcu Önerilerim Olabilir Sana.Hangi Bölgeye Oyuncu Aradığını Söylersen.(9.0.1 İçin.9.0.2 Patch'inde Önereceğim Oyuncuların Durumunu Bilmiyorum.)
    Dortmund Güzel Bir Seçim.Almanya Ligi Güzel Bir Lig.Şu Andaki Oyunumdan Sıkıldığımda Ya Almanya Yada Fransa'da Oynamayı Düşünüyorum.Almanya Olursa Büyük İhtimal Dortmund Veya Hertha Berlin'den Birisini Seçerim Diye Düşünüyorum.O Sebeple Kariyer'ini Takip Edeceğim.Tekrardan Başarılar...
    Önerilerini mutlaka dikkate alırdım ama transfer dönemi sona erdi malesef. Ben de Leeds'le oynuyordum çok büyük başarılar kazandım sıkılınca Dortmund'la kariyer açmaya karar verdim. Almanya ligini ilk kez oynuyorum herkez çok zevkli diyor gerçekten... Zamanla göreceğiz zevkli mi değil mi Eğer başarılı olursam zevklidir, olamazsam değildir
    Umarım sizin de yorumlarınızla güzel bir kariyer olur.. Teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    basarilar guzel bir kariyer olucagi belli dortmundu oldum olasi cok severim ama hic yonetmedim.merak ediyorum bakalim maclari
    Teşekkürler maçları akşam ekleyeceğim inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    kariyerinde basarilar dostum
    Teşekkürler taktik dehası arkadaşım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Başarılar Hemşerim Umarım İstediğin Hedeflere Ulaşırsın
    Eyvallah toprağım
    Last edited by S4mp1y0N : 20.Şubat.2009 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Başarılar...
    Ucuz Ve Kaliteli Futbolcu Önerilerim Olabilir Sana.Hangi Bölgeye Oyuncu Aradığını Söylersen.(9.0.1 İçin.9.0.2 Patch'inde Önereceğim Oyuncuların Durumunu Bilmiyorum.)
    Dortmund Güzel Bir Seçim.Almanya Ligi Güzel Bir Lig.Şu Andaki Oyunumdan Sıkıldığımda Ya Almanya Yada Fransa'da Oynamayı Düşünüyorum.Almanya Olursa Büyük İhtimal Dortmund Veya Hertha Berlin'den Birisini Seçerim Diye Düşünüyorum.O Sebeple Kariyer'ini Takip Edeceğim.Tekrardan Başarılar...

basarilar guzel bir kariyer olucagi belli dortmundu oldum olasi cok severim ama hic yonetmedim.merak ediyorum bakalim maclari

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kariyerinde basarilar dostum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O artık Dortmund'lu...

Frei'den boşalan boşluğu satılık listesinde olan Cassano'yu alarak doldurduk. Hem daha genç, hem daha ucuz(haftalık olarak), hem de daha iyi bir isim aldık.

Cassano'nun bonservisine 3,5 milyon pound verdik...

Diğer transferlerimiz ise şu şekilde;

Glauber ve Uğur Yıldırım'ı aldığıma pişman oldum. Onun dışında transfer dönemimiz iyi geçti diyebilirim.

Lewandowski ve Mascio gibi geleceğin yıldızlarını aldık.
    Trabelsi sağ bek için iyi bir alternatif olacaktır. Razvan Rat'da sol bek için Dede'nin alternatifi olarak bedavaya kiralandı. Alexander Song defansımızda önemli görevler üstlenecek. Appiah ve Eduardo Costa orta sahada iyi birer alternatif olacaklar...

Sizin de transferim hakkında yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Hemşerim Umarım İstediğin Hedeflere Ulaşırsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler bence çok iyi. Cassano çok daha faydalı bir oyuncu bana kalırsa Frei'ya oranla. Başarılar diliyorum Yiğido =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarilar Stadlari Güzelmiş:d

Nesil
    2008
    Yer
    London

Başarılar Cassano süper olmuş kardeş

Başarılar Cassono trasferi müthiş olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanya kupası 1. tur maçı...

DORTMUND Lige "CORT" başladı...

Bundesliga 1.Hafta:

Bundesliga 2. Hafta:

Bundesliga 3. hafta:

İyi başlayamadık lige. Haftalar geçtikçe daha iyi olacağız inşallah.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Transferler bence çok iyi. Cassano çok daha faydalı bir oyuncu bana kalırsa Frei'ya oranla. Başarılar diliyorum Yiğido =)
    Teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    Başarilar Stadlari Güzelmiş:d
    Teşekkürler, evet Stadımız muhteşem..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Başarılar Cassano süper olmuş kardeş
    Teşekkürler kardeş Gerçekten Cassano harika oldu.. Alabildiğim maksimum verimi alıp daha sonra tuzlu bir fiyata satmayı planlıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Başarılar Cassono trasferi müthiş olmuş
    Eyvallah...
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 00:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Valla Keske Frei Yi Satmasaydın Ya Cassona Teknik Olabilir Ama Frei Bitirici Ve Yıpratıcı Forvetti Ya. Takım Düzelir İnş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla Keske Frei Yi Satmasaydın Ya Cassona Teknik Olabilir Ama Frei Bitirici Ve Yıpratıcı Forvetti Ya. Takım Düzelir İnş.
    Olan oldu kardeş bu saatten sonra bana destek olmalısın

Düzeliriz yakında, ki düzelmeye başladık bile Bir kaç maç yaptım resimler birazdan geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Hocam hatırlarsan benim de Hertha kariyerim vardı Bundesliga zevkli bir lig su anda da Hoffenheim ile oynuorum ve şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz Hoffenheim ile 4-4-2 oynasam da Bundeliga için en ideali 4-5-1 ileri de Valdez solda Cassano sağda Kuba veya Federico işi çözer Nuri zaten 10 numara başarılar takip edeceğim
    Evet kardeş hatırlıyorum Bir çok sistem denedim hala tam anlamıyla bir sistem oturtmuş değilim. Rakibe göre ayar çekiyorum Nelson Valdez'in bitiriciliği çok düşük olsa da zihinsel ve fiziksel özellikleri sayesinde iş görür durumda ama seneye aramızda olmayacak büyük ihtimalle Bu arada Federico'yu sattım
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam hatırlarsan benim de Hertha kariyerim vardı Bundesliga zevkli bir lig su anda da Hoffenheim ile oynuorum ve şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz Hoffenheim ile 4-4-2 oynasam da Bundeliga için en ideali 4-5-1 ileri de Valdez solda Cassano sağda Kuba veya Federico işi çözer Nuri zaten 10 numara başarılar takip edeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

sana bir forvet Önereyim. Adam 2 Sezonda süper oLuyo
    Parmadan
    Alberto paloschi Adamı 2. Sezon Free alabilirsin Listene AL bence al Sana Birde Ss ATim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Federico'yu sattığını gördüm bir maçta da gol attığını gördüm dedim arada veya sezon sonunda gidecek heralde Paloschi iyi adamda o kadar parayı nereden çıkaracak biraz muamma ama ona o kadar para yerine Oscar Cardozo diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Federico'yu sattığını gördüm bir maçta da gol attığını gördüm dedim arada veya sezon sonunda gidecek heralde Paloschi iyi adamda o kadar parayı nereden çıkaracak biraz muamma ama ona o kadar para yerine Oscar Cardozo diyorum

Paloschi Zaten 2. Sezon Free Kalıyo. Eger Alabilirse Dedim Zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Barça'nın yaptığı yanlış için demiştim

Thiago Silva süper olmus Donovan için pek birşey diyemem ama savunmaya Lazio'dan Radu veya Botafogo'dan Eduardo iyi gider Felipe Santana-Subotic ikilisi ilginç hatalar yapıyor ya da en basiti vur parayı al Miranda'yı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

DORTMUND NEFES ALMAYA BAŞLADI...

Bundesliga 4. hafta:

UEFA kupası gruplara kalma mücadelesinde rakibimiz Aston Villa..

Bundesliga 5. hafta:

Almanya Kupası 2. tur maçı:

Bundesliga 6. hafta:

UEFA kupası grup elemeleri 2. maçı:

Bundesliga 7. hafta:

Bundesliga 8. hafta:

Bundesliga 9. hafta:

Bundesliga 10. hafta:

Bundesliga 11. hafta:

11. Hafta Sonunda Oluşan Puan Tablosu:

İyi toparlandık görüldüğü gibi.. Uefa'dan elenmemiz dediğim gibi bu sene için pek önemli değil...

Şuan için en büyük sorunumuz basit goller yememiz. Defans hattımız tamamen genç oyunculardan kurulu. Özellikle karar verme (decision) çok düşük defans oyuncularımızın...

Devre arası için defans ve forvete takviye yaptık... Şimdiden Thiago Silva (1,2 milyon pound) ve London Donovan (Bedelsiz) anlaştık... İkinci yarı başında aramıza katılacaklar...

Her konuda yorum,öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum dostlar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dostum önerin için teşekkürler Paloschi'yi Leeds United'e bedelsiz olarak almıştım, sanırım 2011 yılıydı. İlk yıl uyum sorunu çekse de 2. yılında gollerini sıralamaya başlamıştı Hemen listeye ekliyorum, hatırlatman iyi oldu en azından almak için şansımı denerim...
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 02:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

defansı ilerde Kurmayı Dene Bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

defansı ilerde Kurmayı Dene Bence.
    Tamam ilk maçta deneyeceğim dostum (( :

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Basarılar baslık yerınde olmus BVB taraftarı en iyisini hak ediyor toparlanmaya baslamıssın
    Appiah'ı alabilirsin orta sahana katkı sağlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Basarılar baslık yerınde olmus BVB taraftarı en iyisini hak ediyor toparlanmaya baslamıssın
    Appiah'ı alabilirsin orta sahana katkı sağlar...
    Teşekkürler başarı dileklerin için dostum... Appiah'ı zaten aldım transfer gelen gidenlerine iyi bakmamışsın anlaşılan

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri