1 ile 30 arası toplam 298 sonuç

Konu: Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Valla Keske Frei Yi Satmasaydın Ya Cassona Teknik Olabilir Ama Frei Bitirici Ve Yıpratıcı Forvetti Ya. Takım Düzelir İnş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Valla Keske Frei Yi Satmasaydın Ya Cassona Teknik Olabilir Ama Frei Bitirici Ve Yıpratıcı Forvetti Ya. Takım Düzelir İnş.
    Olan oldu kardeş bu saatten sonra bana destek olmalısın

Düzeliriz yakında, ki düzelmeye başladık bile Bir kaç maç yaptım resimler birazdan geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Hocam hatırlarsan benim de Hertha kariyerim vardı Bundesliga zevkli bir lig su anda da Hoffenheim ile oynuorum ve şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz Hoffenheim ile 4-4-2 oynasam da Bundeliga için en ideali 4-5-1 ileri de Valdez solda Cassano sağda Kuba veya Federico işi çözer Nuri zaten 10 numara başarılar takip edeceğim
    Evet kardeş hatırlıyorum Bir çok sistem denedim hala tam anlamıyla bir sistem oturtmuş değilim. Rakibe göre ayar çekiyorum Nelson Valdez'in bitiriciliği çok düşük olsa da zihinsel ve fiziksel özellikleri sayesinde iş görür durumda ama seneye aramızda olmayacak büyük ihtimalle Bu arada Federico'yu sattım
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri