Turnuvalardaki men Cezaları Yüzünden Daha Önce Bir Konu Açmıştım Ve
Cezalar Rafa Kalkmış Ve Yeni Yaptırımlı Olarak SüreLi Men Cezaları
Gelmişti. 2 Turnuvadan Men Cezası'na Döndürülmüş
Aynı Hatanın Tekrarı söz Konusu oLdugunda Süresiz Men Cezası'na Dönüştürelecegi Sabit: 33. Fm Turnuvası Uyarı & Ceza Sistemi Başlık Altında Söyle Bir Şey Var
CEZA SİSTEMİ
Uyarılar:
1) Turnuvadan çekilen her üye 1 Turnuva Men Cezası Alır.
Bu Geçerli Sebep Bildirmeksizin Çekilen Üye'nin Alacağı Ceza
Benim Eleştirim Şu :
(Kesinlikle Huzursuzluk Yaratmadan Yana Degilim)
Disco Nickli Üst Yönetici Arkadaşımız
Gecen Actıgım Konuda Sert Bir Dille Forumda Kimseye Çifte Standart uygunlanmayacagını bunun kendisi olsa dahi asla degişmeyecegini ve gerekli delillerle yorumda bulunmuş ve bilgilendirici acıklamalarda bulunmustu
Şimdi Ben Şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum
Kullanıcı: DisCo
Uyarı Puanı:
Sebeb:
- - 1) Organizasyonlardan çok geçerli sebebi olmasına rağmen çekilme...
Uygulama: Süresiz men edilmiştir.
Listeleyen: DisCo
Bildigim Kadarıyla en azından 1 turnuva men cezası bulunan arkadaşımız ne hikmetse
DisCo
[email protected]
Çıkan kişinin takımı
D Grubuna Atandı.
Biz Üyeler olaraktan Böyle Bişiy oLsa Kesinlikle Çifte Standart Uygulanacagını sanmıyorum ve olmazdıda cezamızı cekerdik
Görüştügüm bir yöneticidende su cevabı almak gercekten cok zoruma ve gücüme gitti
Yaptıysak yaptık ne olacak
Sunu Söylemek istiyorum düne kadar çifte standart yok diyen arkadaşlarımız ne olduda böyle bir standartla yönetimde de olsa bir arkadaşımıza böyle bir kayırma yöntemi uygulamış bulunmakta Amacım Ortalıgı Karıstırmak Yada Sahsa Karsı Saygısızlık yapmak degil
bahane şöyle olamaz
Görüştügüm Yönetici Arkadaş Şöyle bişiy dedi
Yedek Başvuru oLmadıgından Arkadaşımızla konuştuk oynarım dedi ve turnuvaya döndü peki sunu söyleyim arkadaş oynayacaksa neden cekildi.
tamam cekildiyse neden böyle bir kararı bir daha aldı
böyle bir kararı aldıysa nasıl olduda cezası kalktı
Önemli Olan Turnuvanın İşleyişi Denilebilir Fakat O Takım Maçlarda Hükmen Yenik Sayılıp Ta Turnuvaya Devam Edilebilir.
bu cifte standart degil de ne bu konuyu degerli yöneticilerimiz ve degerli üyelerimizin eleştirilerine açıyorum