1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Forumdaki Çifte Standart

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by sekilaso View Post
    bu konuya benzer bir konu actıgında sölemistim insanlar hata yapabilirler önemli olan hatasını anlamak İsmail'e kısmen katılıyorum DisCo yu sendenden daha az tanıyorum Turgay ama forumun bazı kuralları cok katı bu süresiz turnuvalardan mende onlardan birtanesi birz hafifletilmeli düşüncesindeyim
    Kardesim Süresi 1 Turnuvadan Men Zaten Üstte Belirttim
    Fakat Süre DoLmadan Yöneticilerden BiR Arkadas

Bana DiyoKi Kaldırdıysak Kaldırdık
    Gücüme gitti bu konu demek ki cifte standart var bu konu hakkında gercekten diyarbakır gidişim oldu diye üzülmüştüm fakat bu konu beni tam anlamıyla hayel kırıklıgına ugrattı
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Bana DiyoKi Kaldırdıysak Kaldırdık
    Bunu kim söyledi bana özelden iletir misin?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Merhaba Arkadaşlar,

Beni bilenler biliyordur demeyeceğim. Biz aman turnuvayı yönetiyorlarda kendilerine ayrıcalık yapıyorlar denmesin diye çok uğraş veriyoruz. Ben burada neler neler yaptığımızı anlatmak istemiyorum. Tabi isteyen arkadaşlarımızla muhabbet havasında msnden anlatabilirim. Bunları söylerken olaya ne kadar hassas olduğumuzu göstermeye çalışıyorum.

Organizasyonlardan çekilirken ben hiçbir yere nedensiz çekiliyorum yazmadım. Bir kişi çıkıp DisCo bunu yaptı derse görevimi bırakacağım. Sonra biz işimiz gereği kendi hanemize süresiz men cezası yazdık. Ancak bazı arkadaşlarımız sandılar ki DisCo'nun adı o ceza tahtasında yazmaz. Eleştiri noktası yakalamak isteyenler hemen adminlere, yöneticilere mesaj yağdırdılar. DisCo sebepsiz çıktı ceza alacak mı diye. Oysa bilmedikleri birşey vardı. Ben kendi elimle kendi adımı oraya yazmıştım. Sonrada neden kısmına ekleme yaptım. Çok haklı sebebi olmasına rağmen dedim.

Şimdi biz bunları yaparken kafamızda bir proje vardı. Turnuvanın her detayını index haline getirmek. Vieri burda sorabilirsiniz. İndex halinde aynen forum kurallarında Volkan Baros'un yaptığı gibi birşey hazırlamak istiyordum. Kurallarıda öyle kusursuz öyle iyi hale getirmek istiyordum ki tartışılacak yanı kalmasın. Hellbells ve BeaT'te buradalar sorabilirsiniz. Tüm cezaların sıfırlanacağını, yeni kurallar geleceğini hatta bu men olayının hafifletilmesini konuşup karara bağlayacaktık. Benim İstanbul gezim, ardından gelip içine düştüğüm sınavlar devamında ağrılarım ve bugün olan yoğun hastalığım derken uzadıkça uzadı. Bende bu kural olayını duyurmayın ki üyeler nede olsa ceza verilmeyecek diyerek turnuvayı zora sokacak işler yapmasınlar dedim.

İşler kusursuz gitsin derken hata yaptığımız, gözden kaçırdığımız noktalar olmuyor mu? Tabi ki var. Ama hata payını en aza indirmek bizim için çok önemliydi. Yönetimizle beraber hem kariyer alanında, hem turnuva alanında kısaca el attığımız her yerde işleri rayına soktuk ve düzeni sağladık. Ben ne için kafa patlatıyorum, sizlerin daha eğlenebileceği daha zevk alabileceğiniz işleri adaletli şekilde yerine getirebilmek için. Ben bunu yaparken gelip yahu arkadaşlar bana tölerans gösterin şu turnuvalara gireyim desem ömür boyu men alsam bile sizler girmemi kabul ederdiniz. O nedenle bir kıyak geçme durumu söz konusu değil, yönetim bazında kuralları lağvedilmesi durumu söz konusudur. Bunuda sizlerle paylaşmadık yukarda bahsettiğim durumdan dolayı.

Son olarak Vieri durumu sormuş ve bende bu şekilde cevap veren yönetici arkadaşımızı merak ediyorum. Özelden ulaştırırsan sevinirim.

Mesaj Yetkileri