Karşıyaka gelsin.İzmir takımı istiyordum.Kasımpaşa hariç her takım gelse olurdu.Gönlüm hep Karşıyaka'dan yana olucak.İnş. Karşıyaka alır maçı.
TSL artık İzmir takımı olmalı.Karşıyaka gelir inşallah.
Bu maçta Bolu maçından çok daha ümitliyim kazanacağız diye yeterki oyuncular istesin zaten kalitemizle yeneriz Paşa'yı .. O GECE BU SENEE !!
Tsl İzmir için 2 sezon daha beklesin Paşa çıksın Süper Lig'e![]()
Kacınılmaz son göztepemizde gelicek elbet.Aslen göztepeliyim Altaya karşıda sempatim var KSK yi pek sevmem ama artık izmirde 4 büyüklerin maçlarını izlemek istiyorum bu yüzden KSK cıkısnda.
Bu sefer olacak, bir İzmir kulübü Süper Lig'e çıkacak. Karşıya'nın taraftarı ile çıkacağını düşünüyorum.
Karsiyaka'yi hic sevmem ama İzmir kulübü olmasindan dolayi bu macta Karsiyaka'yi destekliyorum. Artik bir İzmir kulübü ciksin Süper lig'e.
Karsiyaka'nin cikmasini istiyorum. Istanbul takimlari cok fazla saten ust liglerde. Kesinlikle farkli bir soluk gelmeli.
Şu artık İzmir takımı Süper Lig'de olsun muhabbeti iyice beni çileden çıkartıyor.
Kasımpaşa gelmesin Süper Lig'e, taraftarı olmayan takım istemiyorum ben.Karşıyaka gelsin en azından Süper Lig'e renk gelir.Taraftarıyla...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kasımpaşanın TSLye Çıkacağını Düşünüyorum Her 2 Takımada Başarılar Dilerim
Recep Tayyip Erdoğan Stadı onların stadlarının adı ..
İnancım tam ama mantıklı düşününce Kasımpaşa daha ağır basıyor. Yine de takıma inancımız ve güvenimiz tam. 2012'de başarı için artık Süper Lig'e çıkmak şart.
"YÜCE ATATÜRK"
Karşıyaka'ya ekonomik yönden destek gerekiyor çıkarsa yıllardır kulüp Selçuk Yaşar'a bırakıldı.Adam da nereye kadar ne kadar destek sağlayabilir.
Göztepeli, geçici süreliğine Altay'lıyım. Ama sabrımız tükendi arkadaş çıksın Karşıyaka napalım.![]()
O Gece Bu Sene...
Barşılar Karşıyaka.Altay elendi bari sen Süper Lige çık.
Umarım Kasımpaşa cıkar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kasımpaşa gibi gereksiz bir takım yerine Süper Lig'e her yönden daha çok yakışacağını düşündüğüm Karşıyaka'nın kazanmasını istiyorum.
[SIGPIC][/SIGPIC]
BeLediye gibi,Kasımpaşa gibi takımLarı Ligde görmek yerine Karşıyakayı görmek istiyoruz.O taraftarını görmek istiyoruz.Kasımpaşayı istemiyoruz.İzmiri süper Ligde istiyoruz.Bizi çiLeden çıkartmıyor İzmiri istemek...
Karşıyaka ile Kasımpaşa arasında yarın oynanacak Bank Asya 1. Lig play-off final maçını yönetecek hakemler açıklandı.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Yenikent ASAŞ Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek.
Gezer'in yardımcılıklarını Neşet Merdin ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sinan Cem İyihuylu.
Maraton
İnşallha KSK çıkar