1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Kasımpaşa Yeniden Ligde

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu artık İzmir takımı Süper Lig'de olsun muhabbeti iyice beni çileden çıkartıyor.

Kasımpaşa gelmesin Süper Lig'e, taraftarı olmayan takım istemiyorum ben.Karşıyaka gelsin en azından Süper Lig'e renk gelir.Taraftarıyla...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Şu artık İzmir takımı Süper Lig'de olsun muhabbeti iyice beni çileden çıkartıyor.

Kasımpaşa gelmesin Süper Lig'e, taraftarı olmayan takım istemiyorum ben.Karşıyaka gelsin en azından Süper Lig'e renk gelir.Taraftarıyla...
    Kasımpaşa'nın taraftar grubu vardır, ama stad olmadığı için hiç görmedik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kasımpaşa'nın taraftar grubu vardır, ama stad olmadığı için hiç görmedik.
    Kasımpaşa'ya stad yapılmıştı diye biliyorum ben.Başbakan'ın stadı vardı.Yanılıyormuyum ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kasımpaşa'ya stad yapılmıştı diye biliyorum ben.Başbakan'ın stadı vardı.Yanılıyormuyum ?
    Yapılmışitı ama; bütün sezon Olimpiyatta mücadele ettiler. Ama tabii taraftarı Karşıyaka kadar fazlalaıkta değil. Kasımpaşa bir semt takımı, Karşıyaka ise İzmir 35½...

Mesaj Yetkileri