Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 31.37%
  • Galatasaray

31 60.78%
  • Berabere

4 7.84%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kazanmamız gereken bir derbi , Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada , ilk yarı yendigimiz Beşiktaş'ı yine yeneriz gibime geliyor bu sefer ki Hasan Kabze'nin Baros olması dilegiyle

İnşAllah kazanırız ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cimbom son iki macinida alcaksa alsin ha ikisini almicaksa bunu hic almasin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada ; ben bu cümleye takıldım biraz Beşiktaş'ın derbi performansının abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Zaten bunu da kupadaki son Fenerbahçe maçında kanıtladık.Beşiktaş ligde deplasmanda oynadığı 2 derbide de 10 kişi mücadele etti.Ve 10 kişilik mücadelesinde de ezilmedi , pozisyonlar, goller bulabilen takım oldu.Ben iki deplasman derbisinde de haksız şekilde eksik bırakıldığımızı düşünüyorum ama o ayrı bir tartışma konusu.İçerdeki Fenerbahçe maçı , son yıllardaki klasik Fb yenilgilerimizden biri oldu , bir zamanlar Fenerbahçe'nin bize karşı yaşadığı şanssızlıkları biz son zamanlarda Fenerbahçe'ye karşı yaşadık.Mesela çok iyi bir ivme yakalamışken son kaybettiğmiz maçta Ernst'e yapılan çok net bir penaltı var ama genel olarak kötü oynadığımız için taraftar fazla yakınmadı bu konuda.Ama aynı şanssızlığı içerde Galatasaray'a karşı yaşadığımız söylenemez.Son yıllarda içerde Hasan Kabze'nin 2 golüyle son dakikalarda kaybettiğmiz maç dışında genelde kazanıyoruz. O sezonda zaten iddaasız bir Beşiktaş vardı Galatasaray karşısında.Bu sefer ise durum aksine , geçtiğimiz 2 sezonda olduğu gibi kazanması gereken bir Beşiktaş var ve yine kazanacaktır.

Ben Sivas'ın da puan kaybedeceğini ve şampiyonluk turu atacağımızı düşünüyorum bu hafta.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada ; ben bu cümleye takıldım biraz Beşiktaş'ın derbi performansının abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Zaten bunu da kupadaki son Fenerbahçe maçında kanıtladık.Beşiktaş ligde deplasmanda oynadığı 2 derbide de 10 kişi mücadele etti.Ve 10 kişilik mücadelesinde de ezilmedi , pozisyonlar, goller bulabilen takım oldu.Ben iki deplasman derbisinde de haksız şekilde eksik bırakıldığımızı düşünüyorum ama o ayrı bir tartışma konusu.İçerdeki Fenerbahçe maçı , son yıllardaki klasik Fb yenilgilerimizden biri oldu , bir zamanlar Fenerbahçe'nin bize karşı yaşadığı şanssızlıkları biz son zamanlarda Fenerbahçe'ye karşı yaşadık.Mesela çok iyi bir ivme yakalamışken son kaybettiğmiz maçta Ernst'e yapılan çok net bir penaltı var ama genel olarak kötü oynadığımız için taraftar fazla yakınmadı bu konuda.Ama aynı şanssızlığı içerde Galatasaray'a karşı yaşadığımız söylenemez.Son yıllarda içerde Hasan Kabze'nin 2 golüyle son dakikalarda kaybettiğmiz maç dışında genelde kazanıyoruz. O sezonda zaten iddaasız bir Beşiktaş vardı Galatasaray karşısında.Bu sefer ise durum aksine , geçtiğimiz 2 sezonda olduğu gibi kazanması gereken bir Beşiktaş var ve yine kazanacaktır.

Ben Sivas'ın da puan kaybedeceğini ve şampiyonluk turu atacağımızı düşünüyorum bu hafta.
    Ernst'in pozisyonu penaltı değil, faullük temas bile yok, hatta Ernst Selçuk üzerine düştü.

Bana da berabere biter gibi geliyor.Kırmızı çıkabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Zor bir maç ama inşl. kazanırız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez, kim olacaksa olsun. Biz olamadıktan sonra, hiç farketmez. Derbi maçı her sonuca açık, ben beraberlik bekliyorum bu maçtan. Ama tabii ki dileğim Galatasaray'ın kazanması.

Beşiktaş bu formuyla galibiyete daha yakın ama Fenerbahçe lig maçında da böyleydi ve yenildiler.Tabii kupada da rövanşı çok iyi bir skorla aldılar.Son yıllarda İnönü'de Beşiktaş'ın üstünlüğü var ve bu maç belki de sezonun en önemli maçı onlar için.Rahat olmayacak çünkü karşılarında bu sene başarısız da olsa Galatasaray gibi bir takım var ve derbilerde performansları iyi.Bu maçı kimin alacağını bilmiyorum ama Beşiktaş daha yakın galibiyete ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kafamız rahat olarak maca cıkacagız. Keza maglubiyet sıralamamızı pek etkileyecek gibi görünmüyor. Elimizde bi hedef kalmadı, bu macta en azından galip gelip bir nebze olsun sevinmek istiyoruz. içimden 1-2 kazanacagımız geciyor. İnşAllah...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Dakika 90,galatasaray hücumdan boş dönüyor.Bir kontraatak.İleri taşınan top.Tümer sağdan sürüyor.Sergene çıkardı ve goLLLLL.!!!
    Yine yaşamak istiyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Dakika 90,galatasaray hücumdan boş dönüyor.Bir kontraatak.İleri taşınan top.Tümer sağdan sürüyor.Sergene çıkardı ve goLLLLL.!!!
    Yine yaşamak istiyoruz...
    Mesajın başını okuyunca bi anda bulunduğumuz tarihi unuttum ve maç şuanda oynanıyor sandım içim bi tuhaf oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaraya Yürekten Başarılar Allah Yardımcıları Olsun !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Sivasspor sempatisi olduğu için, bu maçta Galatasaray'ı destekleyeceğim

Beşiktaş'ın Ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı hiç galibiyet alamadığını düşünürsek, ayrıca kadro kalitesi ile Galatasaray bana göre daha önde. Beşiktaş'ın üzerinde şampiyonluk baskısı var, Galatasaray'da ise prestij amaçlı hiç bir baskı yok.

Bütün herşey Galatasaray'ı gösteriyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bende Sivasspor sempatisi olduğu için, bu maçta Galatasaray'ı destekleyeceğim

Beşiktaş'ın Ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı hiç galibiyet alamadığını düşünürsek, ayrıca kadro kalitesi ile Galatasaray bana göre daha önde. Beşiktaş'ın üzerinde şampiyonluk baskısı var, Galatasaray'da ise prestij amaçlı hiç bir baskı yok.

Bütün herşey Galatasaray'ı gösteriyor sanırım.
    Afedersiniz bayım,ufacık bir şey ise Beşiktaşı gösteriyor.OnLar sadece şampiyon oLması gereken takım...
    Çok mu resmi oLdu ne?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Afedersiniz bayım,ufacık bir şey ise Beşiktaşı gösteriyor.OnLar sadece şampiyon oLması gereken takım...
    Çok mu resmi oLdu ne?
    Farketmez gerçi ama,

Evet onlar şampiyon olması gereken takım. Bunu sen bile bu kadar emin söylüyorsun, onu geç bütün Taraftar bu kadar emin, Yönetim teknik kadro vs vs. Oyuncular üzerindeki baskıyı sen düşün. Fenerbahçe maçında da bu böyleydi.

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın derbide ki performansları ortada... Bununla birlikte son yıllarda hep final maçlarını kaybettiler buda en büyük finalleri... Birde rahat takımlara karşı oynamak zordur özellikle en son oynadıkları Fenerbahçe lig maçında olduğu gibi... Galatasaray rahat bir şekilde gelecek ve öne geçerse maçı kazanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ın kazanmasını diliyorum ve umarım beşiktaş kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Herkesin ilk cümlesi ; Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada , ne performansmış be kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkesin ilk cümlesi ; Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada , ne performansmış be kardeşim
    Yeri gelince, herşeyi bir kenara bırakıp ''performans'' ile değerlendirme yapmayı biliyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem çok fazla tepki veriyorsun bu bir lig maçı ve Beşiktaş'ın ligdeki derbilerde galibiyeti yok.Böyle denmesi çok normal.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kerem çok fazla tepki veriyorsun bu bir lig maçı ve Beşiktaş'ın ligdeki derbilerde galibiyeti yok.Böyle denmesi çok normal.
    Sana mı tepki veriyorum?Tepki verdiğim kişiler kendileri de gerek görürse cevap yazar zaten.

Derbiler konusunda ise konudaki ilk mesajımda söyleyeceklerimi söyledim.Ligde belki Fenerbahçe'yi yenemedik ama unutulmasın ki aynı Fenerbahçe'yi Galatasaray da yenemedi, biz hiç değilse kupada yendik.Galatasaray ile evimizde yapmamız gereken bir maç daha dururken Beşiktaş derbi kazanamıyor demek çok saçma.Son yıllarda zaten Asy'de Galatasaray'ın , İnönü'de ise Beşiktaş'ın galibiyetleri ön plana çıktığı baz alınırsa bir maç daha dururken böyle yorumlar yapmanın ne kadar gereksiz olduğu anlaşılır.Bu derbi konusu fazla abartıldı daha fazla konuşulmasına gerek yok.Pazar akşamı göreceğiz Beşiktaş (Ligde) derbi kazanabiliyor mu kazanamıyor mu...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Favori GaLatasaray. O zaman Beşiktaş kazanıcak..

Kupa finaLinde oLduğu gibi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence tam tersi favori Beşiktaş. Saha ve seyirci avantajı, buna ek olarak oynadığı futbol ile. Bizim kadromuzun istikrarı yok, iyi futbol oynamıyoruz. Futbolcularda umursamaz tavır içerisinde. Beşiktaş'lı oyuncular da baskı var. Ben galip çıkmaz diyorum, bakalım ne olacak. Bol gollü güzel bir maç olsun, izlerken zevk alalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nerde favori Beşiktaş derbiLerde oynayamıyor diye bağıra bağıra geziyor herkes, nasıL favori ?

Favori GaLatasaray, kaybedecek ve kazanacak birşeyLeri yok, gezintiye çıkmış gibiLer, baskı yok birşey yok daha rahatLar, doLayısı iLe daha fazLa kazanabiLme potansiyeLi var..

Ama şöyLe birşey var bir tarafta Ligin en formda hücum hattı diğer tarafta Ligin en sıkıntıLı savunma hattı, çok iLginç bir maç oLacak..Bobo,HoLosko,TeLLo,Yusuf çok formda diğer tarafta Servet yok, Emre nin durumu beLLi değiL, sağ bekte sezon başından beri sıkıntı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ama şöyLe birşey var bir tarafta Ligin en formda hücum hattı diğer tarafta Ligin en sıkıntıLı savunma hattı, çok iLginç bir maç oLacak..Bobo,HoLosko,TeLLo,Yusuf çok formda diğer tarafta Servet yok, Emre nin durumu beLLi değiL, sağ bekte sezon başından beri sıkıntı..
    Abi bende bu yüzden favori olduğunuzu düşünüyorum. Arkanızdaki taraftar desteği ile bastıracaksınız, bizim defansa güven olmuyor. Kontraya falan çıkma şansımız da yok kolay kolay. Ne olacağı belli olmaz tabii, daha zaman var, sakatlık olabilir her iki takımda da.

Ayrıca teknik direktör faktörü de var, Mustafa Denizli'nin yanında Büyük Kaptan çok acemi kalıyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Favori GaLatasaray, kaybedecek ve kazanacak birşeyLeri yok, gezintiye çıkmış gibiLer, baskı yok birşey yok daha rahatLar, doLayısı iLe daha fazLa kazanabiLme potansiyeLi var..
    Şu sözüne kesinlikle katılıyorum. Rahat takımlara karşı oynamak zordur, Beşiktaş bunu üç hafta önce evinde yaşadı. Aynısı yaşayabilir. Galatasaray bu saatten sonra olduğu sırayı hiç bir takıma vermez.

Ama kim nederse desin Galatasaray bu maçı alırsa son hafta Sivasspor'a yenilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik .. Geceleri uyumadan sabahlar ettik .. Uçurumlara düşmeden tut elimizi .. ŞAMPİYON OL BEŞİKTAŞIM mesut et bizi .. Umarım galip gelen taraf oluruz ve inşallah alçım çıkarda staddaki yerimi alırım .. Dubleye 2 kaldı Kartalım al maçı uçur bizi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet yetişir,oyuncular istekli olursa bülent kormaz kewellı oynatırsa yani işler olması gerektiği gibi olursa.. Kazanırız.. Hemde çok rahat...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

1-1 biter hatta ilk gölü biz atarız bülent hoca ıslık çalar 5-10 dk sonra golü yerizz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Çok rahat kazanır diyenlere sadece Gülüyorum Devam edin Halen herkez şaka sanıyor ama 2 hafta sonra Bu takım şampiyon olcak.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri