Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 31.37%
  • Galatasaray

31 60.78%
  • Berabere

4 7.84%
1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Sivasspor sempatisi olduğu için, bu maçta Galatasaray'ı destekleyeceğim

Beşiktaş'ın Ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı hiç galibiyet alamadığını düşünürsek, ayrıca kadro kalitesi ile Galatasaray bana göre daha önde. Beşiktaş'ın üzerinde şampiyonluk baskısı var, Galatasaray'da ise prestij amaçlı hiç bir baskı yok.

Bütün herşey Galatasaray'ı gösteriyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bende Sivasspor sempatisi olduğu için, bu maçta Galatasaray'ı destekleyeceğim

Beşiktaş'ın Ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı hiç galibiyet alamadığını düşünürsek, ayrıca kadro kalitesi ile Galatasaray bana göre daha önde. Beşiktaş'ın üzerinde şampiyonluk baskısı var, Galatasaray'da ise prestij amaçlı hiç bir baskı yok.

Bütün herşey Galatasaray'ı gösteriyor sanırım.
    Afedersiniz bayım,ufacık bir şey ise Beşiktaşı gösteriyor.OnLar sadece şampiyon oLması gereken takım...
    Çok mu resmi oLdu ne?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Afedersiniz bayım,ufacık bir şey ise Beşiktaşı gösteriyor.OnLar sadece şampiyon oLması gereken takım...
    Çok mu resmi oLdu ne?
    Farketmez gerçi ama,

Evet onlar şampiyon olması gereken takım. Bunu sen bile bu kadar emin söylüyorsun, onu geç bütün Taraftar bu kadar emin, Yönetim teknik kadro vs vs. Oyuncular üzerindeki baskıyı sen düşün. Fenerbahçe maçında da bu böyleydi.

Mesaj Yetkileri