Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Sivasspor-Anderlecht/Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Default Sivasspor-Anderlecht/Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maçı

Hakem: Mejuto Gonzalez
    Tarih: 4 Ağustos Salı
    Saat: 21.00
    Allah Yardımcımız Olsun
    Last edited by eXcitinG : 04.Ağustos.2009 at 15:20 Reason: Maçın başLama saati değiştiriLdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İnşl. Sivas en kötü 1-2 farkla kazanıp moral bulur.Ama futbol tabi bu 6 gol atıp duru geçmekte var .Ama çok zor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    İnşl. Sivas en kötü 1-2 farkla kazanıp moral bulur.Ama futbol tabi bu 6 gol atıp duru geçmekte var .Ama çok zor.
    İmkansız Be Tolga Bende Senin Gibi Düşünüyorum Bu Maçı 1-2 Farkla Alırız
    Maçı Show TV Verecekmiş Bu Arada
    Herşeye Rağmen Stada Gidip Takımımı Destekleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sivasspor 4-0 alır.

Ben sivasın yenileceğini düşünüyorum.O kadroyla fazla birşey beklememek gerekir,bülent uygun transfer için acele etmemekle hata yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sivasspor da geçen seneki Antep maçından beri üst üste teknik,idari,yönetim hataları yapılıyor..

bunlar şuana kadar devam etti umarım bu maçta son bulur..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herve Tum gibi bir oyuncuyu 10 Tane Ersen verseler değişmem. Adam klas bir oyuncuydu. Ve güçlüydü. Yazık etti Bülent uygun takımı dağıtmakla. Balili, Tum hatta Mohamed bile bu takımda banko oynayacak adamlar. Ayrıca m'bemba Diallodan iyi bir oyuncu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Her türlü skora açık bence.Sivas'ta kazanabilir,Anderlecht'te ama maalesef turu geçebileceğini düşünmüyorum Sivas'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivas bu sene Balili'nin eksikliğini çok arayacak Sivas bu akşam da yenilir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas bu sezon düşmemeye oynar ligde onu baştan söylemek istiyorum. Aksini düşünmem içinde ortada hiç bir kanıt yok yada bir maç skoru. Bu maça gelecek olursak 3-4 tane yiyebilir Sivas.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sivas bu sezon düşmemeye oynar ligde onu baştan söylemek istiyorum. Aksini düşünmem içinde ortada hiç bir kanıt yok yada bir maç skoru. Bu maça gelecek olursak 3-4 tane yiyebilir Sivas.
    Ağzını Hayra Aç

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Fazla da abartma istersen Eralp

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sanmıyorum sivasın yenecegini umarım yanılırım ama kadrosu gercekten yetersiz euro lıgdede iş yapamaz bu kadroyla sivas ligdede....3-1 gıbı bı skor cıkabılır ortaya

Nesil
    2006

Anderlecht, büyük ihtimalle yedek kadrosu ile mücadele edecek, Sivas hiç olmassa bir galibiyet alsın ama; sanmıyorum. Bol gollü bir maç izleriz, bari bu sefer Sivvaspor gol atar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sivassporu zor bir maç bekliyor yine
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

TuNdRaLoWeR Misafir

Sivasspor'un o ilk maçta ki rezalet oyununu hatırladıkça içimden kötü şeyler geçiyor.Artık turu geçme gibi bir şansları yok bence ama en azından bir beraberlik alsalar da taraftarlarının önün de fark yemeseler.Umarım kazanırlar ve umarım turu geçerler ama o ilk maçta ki Petkoviç, Martin ve diğer felaketler olduğu sürece zor gözüküyor.

Sivasspor'un ülke puanı için bu maçı kazanmasını yürekten istiyorum.Ama maçı nedense Anderlecht'în kazanacağını düşünüyorum.Başarılar Yiğido .. !

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bi 3 tanede burda yer gibime geliyo..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ya Bugün Biletten Gördüm Maç 21.00da Başlıyormuş Yöneticiler Düzeltirse Çok Sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu akşam hiç değilse Kupada GS'yle oynadığı maçdaki gibi çok sert kıran kırana bir maç izlerim umarım ilk önce benim için önemli olan futbol izlemek.

sonra Sivasspor'un hakkıyla galib gelmesidir, daha hiç bir deneyimi olmadığı halde paşalar gibi mücadele etmeleri bile bizim için bir ışık olmalı ilk deneyim olmasına rahmen 8 9 tanede yiye bilirdiler değilse bunun için sevinelim.

inşALLAH bu maç ilk önce Türk misafirperverliği Anadolunun güzelliğinle geçer sonrada Sivasspor için galibiyetle biter..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sivasa abaşarılar umarım galip gelir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

"Eğer 6-0 kazanırsak..."

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmada deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'un yarın Belçika temsilcisi RSC Anderlecht karşısında gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi. Takımına güvendiğini ifade eden Ünsal, Sivasspor'un başarısı üzerine yönetici arkadaşlarıyla iddiaya bile girdiğini kaydetti.

Sivasspor'un Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden Ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Kulüp ikinci başkanı Erdal Sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden Ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.
    ligtv...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    "Eğer 6-0 kazanırsak..."

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmada deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'un yarın Belçika temsilcisi RSC Anderlecht karşısında gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi. Takımına güvendiğini ifade eden Ünsal, Sivasspor'un başarısı üzerine yönetici arkadaşlarıyla iddiaya bile girdiğini kaydetti.

Sivasspor'un Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden Ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Kulüp ikinci başkanı Erdal Sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden Ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.
    ligtv...
    Bu Haberi Buraya Koyma Amacın Ne ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Adam bile inanmamış 6-0 kazanacaklarına. Ondan böyle diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Onu bırak Sivassporlu futbolcularında 6-0 kazanacaklarını düşündüğünü düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Güzel bir iddaa olmuş ama inşl. gerçekleşirde 6-0 kazanır.Ama zor işte.Genede insanın içnide bir umut oluyo belki kazanır diye .5-0 Kazanırsa uzatmalara gidiyor galiba maç ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Güzel bir iddaa olmuş ama inşl. gerçekleşirde 6-0 kazanır.Ama zor işte.Genede insanın içnide bir umut oluyo belki kazanır diye .5-0 Kazanırsa uzatmalara gidiyor galiba maç ?
    Gider tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Haber yalan mı yoksa hayırdır ? Fikret Ünsal Basın sözcünüz değil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Haber yalan mı yoksa hayırdır ? Fikret Ünsal Basın sözcünüz değil mi ?
    Yalan Değil Ama Hoşda Değil
    Trabzonspor Yarın Bir Gün 5 Yese Bende Buna Benzer Bir Haber Koysam Ne Kadar Hoşuna Gider Eminim Sivasspordan Nefret Ediyorsun Ama Bu Tarz Haberleri Buraya Koyma Git Taraftar Forumuna Koy

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Yalan Değil Ama Hoşda Değil
    Trabzonspor Yarın Bir Gün 5 Yese Bende Buna Benzer Bir Haber Koysam Ne Kadar Hoşuna Gider Eminim Sivasspordan Nefret Ediyorsun Ama Bu Tarz Haberleri Buraya Koyma Git Taraftar Forumuna Koy
    Trabzonspor 5 yese Basın sözcümüz çıkıp da rövanşta 6 tane atarsak bilmem ne bilmem ne yapacağım demez ztn Hem sen benim hangi haberi nereye koyup koymayacağıma karar veremezsin Küçük düşürücü bir haber olsa zaten yöneticiler tarafından silinir.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri