Hakem: Mejuto Gonzalez
Tarih: 4 Ağustos Salı
Saat: 21.00
Allah Yardımcımız Olsun
Hakem: Mejuto Gonzalez
Tarih: 4 Ağustos Salı
Saat: 21.00
Allah Yardımcımız Olsun
Last edited by eXcitinG : 04.Ağustos.2009 at 15:20 Reason: Maçın başLama saati değiştiriLdi.
İnşl. Sivas en kötü 1-2 farkla kazanıp moral bulur.Ama futbol tabi bu 6 gol atıp duru geçmekte var.Ama çok zor.
Sivasspor 4-0 alır.
Ben sivasın yenileceğini düşünüyorum.O kadroyla fazla birşey beklememek gerekir,bülent uygun transfer için acele etmemekle hata yaptı.
Sivasspor da geçen seneki Antep maçından beri üst üste teknik,idari,yönetim hataları yapılıyor..
bunlar şuana kadar devam etti umarım bu maçta son bulur..
Herve Tum gibi bir oyuncuyu 10 Tane Ersen verseler değişmem. Adam klas bir oyuncuydu. Ve güçlüydü. Yazık etti Bülent uygun takımı dağıtmakla. Balili, Tum hatta Mohamed bile bu takımda banko oynayacak adamlar. Ayrıca m'bemba Diallodan iyi bir oyuncu değil.
Her türlü skora açık bence.Sivas'ta kazanabilir,Anderlecht'te ama maalesef turu geçebileceğini düşünmüyorum Sivas'ın.
Sivas bu sene Balili'nin eksikliğini çok arayacakSivas bu akşam da yenilir bence.
Sivas bu sezon düşmemeye oynar ligde onu baştan söylemek istiyorum. Aksini düşünmem içinde ortada hiç bir kanıt yok yada bir maç skoru. Bu maça gelecek olursak 3-4 tane yiyebilir Sivas.
sanmıyorum sivasın yenecegini umarım yanılırım ama kadrosu gercekten yetersiz euro lıgdede iş yapamaz bu kadroyla sivas ligdede....3-1 gıbı bı skor cıkabılır ortaya
Anderlecht, büyük ihtimalle yedek kadrosu ile mücadele edecek, Sivas hiç olmassa bir galibiyet alsın ama; sanmıyorum. Bol gollü bir maç izleriz, bari bu sefer Sivvaspor gol atar.
Sivassporu zor bir maç bekliyor yine
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Sivasspor'un o ilk maçta ki rezalet oyununu hatırladıkça içimden kötü şeyler geçiyor.Artık turu geçme gibi bir şansları yok bence ama en azından bir beraberlik alsalar da taraftarlarının önün de fark yemeseler.Umarım kazanırlar ve umarım turu geçerler ama o ilk maçta ki Petkoviç, Martin ve diğer felaketler olduğu sürece zor gözüküyor.
Sivasspor'un ülke puanı için bu maçı kazanmasını yürekten istiyorum.Ama maçı nedense Anderlecht'în kazanacağını düşünüyorum.Başarılar Yiğido .. !
Bi 3 tanede burda yer gibime geliyo..
Ya Bugün Biletten Gördüm Maç 21.00da Başlıyormuş Yöneticiler Düzeltirse Çok Sevinirim![]()
Bu akşam hiç değilse Kupada GS'yle oynadığı maçdaki gibi çok sert kıran kırana bir maç izlerim umarım ilk önce benim için önemli olan futbol izlemek.
sonra Sivasspor'un hakkıyla galib gelmesidir, daha hiç bir deneyimi olmadığı halde paşalar gibi mücadele etmeleri bile bizim için bir ışık olmalı ilk deneyim olmasına rahmen 8 9 tanede yiye bilirdiler değilse bunun için sevinelim.
inşALLAH bu maç ilk önce Türk misafirperverliği Anadolunun güzelliğinle geçer sonrada Sivasspor için galibiyetle biter..
Sivasa abaşarılar umarım galip gelir
"Eğer 6-0 kazanırsak..."
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.
Ünsal, yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmada deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'un yarın Belçika temsilcisi RSC Anderlecht karşısında gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi. Takımına güvendiğini ifade eden Ünsal, Sivasspor'un başarısı üzerine yönetici arkadaşlarıyla iddiaya bile girdiğini kaydetti.
Sivasspor'un Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden Ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Kulüp ikinci başkanı Erdal Sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden Ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.
ligtv...
Adam bile inanmamış 6-0 kazanacaklarına.Ondan böyle diyor..
Onu bırak Sivassporlu futbolcularında 6-0 kazanacaklarını düşündüğünü düşünmüyorum.
Güzel bir iddaa olmuş ama inşl. gerçekleşirde 6-0 kazanır.Ama zor işte.Genede insanın içnide bir umut oluyo belki kazanır diye.5-0 Kazanırsa uzatmalara gidiyor galiba maç ?
Haber yalan mı yoksa hayırdır ? Fikret Ünsal Basın sözcünüz değil mi ?