Beşiktaş 8 tane yediğinde koyuLdu kimse birşey demedi. Tepki vermene gerek yok Buğra.
İyi taraftar kazandığında rakipLerinin karşısına geçmeyi biLdiği gibi ağır mağLubiyetLerde de karşısına geçebiLmektir.
Ne söz söyLedim Atasözü oLur ha.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Her Neyse Bu Maçtada Mehmet Yıldızın Olmaması Bizim Açımızdan Çok Kötü
Ersen Martin Umarım İyi Oynar Kendini Bu Taraftara Sevdirmesi İçin En Gollere Başlamak Zorunda
İddaa'da iki takımın oranları da eşitti.Gözüm kapalı Anderlet'e verdim. Bu maç ve bundan sonraki dönemde Sivasspor'dan geçen maça bakarak birşey beklemiyorum.
Ersen Martin'i oyuncu diye kim getirdi, çok iyi oynayan forvet hattını kim gönderdi onu sorgulamak lazım. Ersen Martin'den medet umulursa böyle olur. Umarım forvette onunla başlamazlar, hiç forvet bulamıyosan PAF'tan oyuncu koyarsın daha iyi. Ersen Martin santrafor başlasın , iddaa oynasam kesin Anderlecth derdim. Bence onu tutmaya bile gerek yok Anderlecth defanstan birini ortasahaya kaydırsın.
1-1 veya 2-2 bekliyorum. Sivas'ın kazanacağını sanmıyorum. Taraftar baskısını daha fazla hissedeceklerdir.
Yahu ben diyorum ki 5 yersek Basın sözcümüz çıkıp da bu tip demeç vermez. Burada ben veya başkası Sivas'ın 5 yemesiyle dalga geçmiyor ki.. Basın sözcüleri bir açıklama yapmış ne var bunun buraya konulmasında ? Kendi forumlarında bile tartışıyorlar bu 6 atma meselesini![]()
Yok Bişi demedim zaten, ama işte trabzon 5 yese senin o anki ruh halini merak ederdim böyle bir haber karşısında neyse ya uzatmaya gerekyok.İnşl. 1-2 farkla kazanırda Sivas moral bulur.
Elbette iyi bir ruh halinde olmazdım ama tepkim bu açıklamaları yapan Basın Sözcüsüne olurdu![]()
Sivasspor'a iki farklı galibiyet oynadım, eğer böyle biterse yarını bedava geçireceğim.
Ersen attı 1-0
bu arada spiker hayrettin e hamza yerlikaya ersene de ersin dedi![]()
Hadi Sivas'ım belki turu geçecek skor alamıyacaksın ama; en az iki farklı yenersin.![]()
penaltıııııııııııııııııı
2-0 oldu Kamanan..............
Kamanan attı penaltıdan 2-0
kamanan 2-0 yaptı helal sivas![]()
sivasli bir yöneticinin dedigi gibi 6-0 olmaz ama belki 5-0 olabilir uzatmaya gidebilirler![]()
Sivas 2 oldu...
taraftar 3ü istiyor...
gelde kahrolma şimdi deplasmanda yenen bedava, saçma sapan gollere...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Haydi Sivas bastır![]()
yasinin olmaması defansta bir artıdır sivas gol yemediği sürece maç baya heycanlı geçeceğe benziyor
İlk yarı 3-0 bitsin Sivasspor turu geçer. Handikaplı geliyor.
benimde icimde öyle bir his var sanki gececekler bu turu![]()
Orta sahasında Cihan diye bi genc var harika oynuyor...
İlk yarı bir gol daha atar Sivas...
Tatlı bir rüyaymış, Sivasspor'dan yedi gol gelmez.
yedik golü maç bitmiştir geçmiş olsun
Yazık oldu... En azından galibiyet çıkartsınlar. Takım puanı için.