Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 25.00%
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Beraberlik

6 25.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Bursaspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Eskişehirspor - Bursaspor [ TSL 2. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tsyd kupasında izlediğim kadarıyla Eskişehirspor'un defansında sorunlar vardı..Defansları hala öyleyse Bursaspor'un ofansif bölgesi çok güçlü.Rahat gol bulur..Yine berabere biter gibi geliyor..

Ayrıca biletler de pahalı olacak diyorlar 30 lira falan doğru mu? es esli arkadaşlar cvb verirse memnun olurum..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursaspora Başarılar Ben Bu Maçıda Alacaklarını Düşünüyorum Sercan Geçen Hafta Güzel Gol Atmıştı Bu Hafta Sercanın Performansı Merak Ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bursa'nında Eskişehir'inde hücum gücü çok iyi.Es-Es'in savunmada sıkıntıları vardı ama halletmiştir Rıza Hoca o sorunu...

Ben Eskişehir'in bir adım önde olduğunu düşünüyorum.Burak golünü atar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bursa'nında Eskişehir'inde hücum gücü çok iyi.Es-Es'in savunmada sıkıntıları vardı ama halletmiştir Rıza Hoca o sorunu...

Ben Eskişehir'in bir adım önde olduğunu düşünüyorum.Burak golünü atar...
    Van Basten pardon Ümit Karan atar
    Bende Esesi evinde oynamasından dolayı 1 adım önde görüyorum. Gollü maç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzlenmeye değer bir maç olacağı kesin. Çok zevkli geçeceğine inanıyorum...

Açık Tribün: 25 TL
    Kapalı Tribün: 50 TL
    VIP Tribün:150 TL

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Açık Tribün: 25 TL
    Kapalı Tribün: 50 TL
    VIP Tribün:150 TL

Evet biletler bu şekilde.

Defans hattındaki sorunlar çözülmüşe benziyor. Zaten TSYD kupasını defans anlamında baz almak yanlış olur çünkü Rıza Hoca orda heyecan aramak istedi. Takımda sağ bek oynamayacak 2 tane adam var. Nadarevic ve Vucko. Nadarevic sağ bek oynayınca sol taraftan çok rahat geldiler ve hatırlarsanız 3 golü o kanattan yedik. Bu nedenle hiç çekinmiyorum defansif hatalar anlamında. Benim için şu an tek sorun Ümit Karan'ın geçen haftaki problemleri yaşayıp yaşamaması. Eğer aynı Ümit Karan olursa gol yollarında zorlanabiliriz. Ayrıca Youla dün Milli maçta Mısır'a karşı 2 gol atmış. Moralli bir Youla'nın dağıtamayacağı savunma hattı yok Türkiye'de. Benim maç ile tahminim beraberlik. Ama gönlümden tabiki Es-Es'imin kazanması geçiyor.
    I'm back...

Deplasman tribününde herhangi bir sıkıntı var mı ? Çalışma - tadilat gibi . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Deplasman tribününde herhangi bir sıkıntı var mı ? Çalışma - tadilat gibi . . .
    Yok bir çalışma. Malumunuz bizim deplasman tribünü doğuştan dandik.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biletler çok pahalı olmuş..Eskişehirspor yönetimi taraftarını çok mu zengin buluyor yada beleş giren çok sayıda taraftar varda ne kurtarsam kar diye mı bakıyorlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Biletler çok pahalı olmuş..Eskişehirspor yönetimi taraftarını çok mu zengin buluyor yada beleş giren çok sayıda taraftar varda ne kurtarsam kar diye mı bakıyorlar?
    Geçen sene ne kadar haksızlarsa bu sene o kadar haklılar. Kombine biletle 280 lira. Kombine satışı çok az olmuş bu sene. O yüzden yönetimde taban fiyat olarak 25 Lirayı seçmiş. Taraftarımızın bu konuda laf söylemesi bence yanlış...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ben Eskişehir'in alacağını düşünüyorum ama 3 ihtimale de açık bir maç.Sonuç olarak iyi ve bol pozisyonlu bir maç ortaya çıkacak bana göre.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

İki dost takımın karşılaşması.

Eskişehir'in uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluştuğu bir maç. Her iki takım için zorlu bir müsabaka olucak. İki takımında forvet hatları çok iyi maçı daha iyi savunma yapabilen takım kazanacaktır diye düşünüyorum.

Maç günü Eskişehir'de çok iyi bir ortam olacaktır. Deplasman tribünü biletleri Bursa'da satışa çıkacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçta da gol çıkmaz banko alt ve beraberlik..

Bursaspor'un bu maci alacagini düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu maçın skoru 3-1 diye geçiyor içimden..

iki takımada dostluğa yakışır bir şekilde futbol oynamaları dileğiyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende Bursaspor'un Battala ve Ergiç gibi iki önemli ismin oluşu Hüso, Sercan, Volkan Şen gibi oyuncuların varlığından dolayı daha şanslı görüyorum. Bursa alır. İddaa oynayacaklar 0-2 çeksin kazansın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde Zapo ve İbrahim Öztürk defansta. İbrahim i Kırıkkalespor'dayken hatırlıyorumda çok savruk bir oyuncuydu. KAfa topuna çıkardı top kafasının üstünden seker giderdi Adam Süper Lig'de oynuyor. Tıpkı Servet gibi kendini geliştirdi.
    Last edited by SAİT71 : 15.Ağustos.2009 at 04:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post

Birde Zapo ve İbrahim Öztürk defansta. İbrahim i Kırıkkalespor'dayken hatırlıyorumda çok savruk bir oyuncuydu. KAfa topuna çıkardı top kafasının üstünden seker giderdi Adam Süper Lig'de oynuyor. Tıpkı Servet gibi kendini geliştirdi.
    İbrahim değilde Kaptan Ömer oynayacak.Ömer-Zapo ikilisi..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Bu maçta burnuma gelen pis kokular kulağıma gelen çok kötü duyumlar var Allah bu maçta tribünümüzü Bursaya bağlasın.
    Allahım sen yardım et...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Bu maçta burnuma gelen pis kokular kulağıma gelen çok kötü duyumlar var Allah bu maçta tribünümüzü Bursaya bağlasın.
    Allahım sen yardım et...
    Ne gibi pis kokular?

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Ne gibi pis kokular?
    Teksas - TSC !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

TeXaS İle TeXaS Supporters Club Arasında Sorunmu Var?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    TeXaS İle TeXaS Supporters Club Arasında Sorunmu Var?
    Evet hemde çok büyük sorunlar var.Artık iş çığırından çıktı.Kasımpaşa maçında Selim'e bile saldırdılar(Teksasın lideri)Artık gözlerini kan bürüdü hepsinin.Çığırından çıkacak herşey.Ben Bursadan Antepe Sivasa kadar gittim ama 2 saatlik eskişehire gitmedim.Selimim söylediği söz kulaklarımdan çıkmıyor.3 gün önce "Bana taraftar değil asker lazım" dedi.Tribünden soğudum.Maça gitmedim.Ben canımı sokakta bulmadım.Ama inşallah bişey olmaz inşallah yanılırım.Başka da bir şey istemiyorum.Bu maçı 5-0 kaybedelim ama tribün karışmasın.TSC adamlıktan çıktı.Sallamalarla emanetlerle maça gidiyorlar.Merakla bekliyorum ne olucağını...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Evet hemde çok büyük sorunlar var.Artık iş çığırından çıktı.Kasımpaşa maçında Selim'e bile saldırdılar(Teksasın lideri)Artık gözlerini kan bürüdü hepsinin.Çığırından çıkacak herşey.Ben Bursadan Antepe Sivasa kadar gittim ama 2 saatlik eskişehire gitmedim.Selimim söylediği söz kulaklarımdan çıkmıyor.3 gün önce "Bana taraftar değil asker lazım" dedi.Tribünden soğudum.Maça gitmedim.Ben canımı sokakta bulmadım.Ama inşallah bişey olmaz inşallah yanılırım.Başka da bir şey istemiyorum.Bu maçı 5-0 kaybedelim ama tribün karışmasın.TSC adamlıktan çıktı.Sallamalarla emanetlerle maça gidiyorlar.Merakla bekliyorum ne olucağını...
    Bunun adıda taraftarlık ha... Vay benim güzel ülkem sen bu hallere düşecektin yazık...

BursasporTV şuan Eskişehir'den canlı bağlantı yapıyor. Şehirde çok güzel bir ortam olduğundan bahsediyor.

Bursaspor'un ilk 11'i : Ivankov - Ali - Ömer - Zapo - Keçeli - Volkan - Bekir Ozan - Hüseyin - Ozan İpek - Sercan - Shin

Söylediklerinde haklısın. TSC zaten misyonunu tamamlamıştı başı boşluğunun cezasını çekiyorlar. Maça dönelim biz.

Eskişehir 4 forvetle çıkıyor nerde ise. Sakat olan El Saka maça yetişmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Umarım Bir Olay Çıkmaz

45+2 hakem Cüneyt Çakır penaltı verdi. Youla golünü attı. Es 1 - 0 Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Penaltıyı kım yaptırdı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Youla 2-0....
    Last edited by bursa_mc : 17.Ağustos.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri