Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 25.00%
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Beraberlik

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Bursaspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

TeXaS İle TeXaS Supporters Club Arasında Sorunmu Var?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    TeXaS İle TeXaS Supporters Club Arasında Sorunmu Var?
    Evet hemde çok büyük sorunlar var.Artık iş çığırından çıktı.Kasımpaşa maçında Selim'e bile saldırdılar(Teksasın lideri)Artık gözlerini kan bürüdü hepsinin.Çığırından çıkacak herşey.Ben Bursadan Antepe Sivasa kadar gittim ama 2 saatlik eskişehire gitmedim.Selimim söylediği söz kulaklarımdan çıkmıyor.3 gün önce "Bana taraftar değil asker lazım" dedi.Tribünden soğudum.Maça gitmedim.Ben canımı sokakta bulmadım.Ama inşallah bişey olmaz inşallah yanılırım.Başka da bir şey istemiyorum.Bu maçı 5-0 kaybedelim ama tribün karışmasın.TSC adamlıktan çıktı.Sallamalarla emanetlerle maça gidiyorlar.Merakla bekliyorum ne olucağını...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Evet hemde çok büyük sorunlar var.Artık iş çığırından çıktı.Kasımpaşa maçında Selim'e bile saldırdılar(Teksasın lideri)Artık gözlerini kan bürüdü hepsinin.Çığırından çıkacak herşey.Ben Bursadan Antepe Sivasa kadar gittim ama 2 saatlik eskişehire gitmedim.Selimim söylediği söz kulaklarımdan çıkmıyor.3 gün önce "Bana taraftar değil asker lazım" dedi.Tribünden soğudum.Maça gitmedim.Ben canımı sokakta bulmadım.Ama inşallah bişey olmaz inşallah yanılırım.Başka da bir şey istemiyorum.Bu maçı 5-0 kaybedelim ama tribün karışmasın.TSC adamlıktan çıktı.Sallamalarla emanetlerle maça gidiyorlar.Merakla bekliyorum ne olucağını...
    Bunun adıda taraftarlık ha... Vay benim güzel ülkem sen bu hallere düşecektin yazık...

Mesaj Yetkileri