Originally Posted by
tugycan
Başarılar hocam

Teşekkür ederim
Basın Toplantısı
Muhabir:1 yılın ardından Fenerbahçe'ye geri döndünüz.Geçen 1 yıl içinde yaşadıklarınızı özetler misiniz?
Jose:Arsenalde 1 yıl çalıştım oraya uyum sağlamakta zorlanmadım zira İngiltere daha öncede yaşamıştım.Ama oradayken bile aklımda hep Fenerbahçe vardı.Yuvama geri döndüğüm için çok mutluyum.
Muhabir:Yeni sezon bir hayli zor geçecek.Özellikle rakipleriniz Galatasaray Elano ve Keita Beşiktaş ise Nihat gibi önemli oyuncuları kadrosuna katıp güç kazandılar.Hedeflerinizden ve takımınızdan bahsedermisiniz?
Jose: Doğrusunu söylemek gerekirse rakiplerimiz iyi oyuncular alıp kadrolarını güçlendirdiler.
Bu sene oldukça kaliteli bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum, çünkü sadece Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş değil diğer takımlarda iyi durumdalar
Hedeflerimize gelince;buraya gelmeden önce başkanımızla konuştuk.Öncelikli hedeflerimiz şampiyonluk ve türkiye kupası...
Avrupa da başarı herkes gibi benimde hayalim
Bu sezon 3 kulvarda yarışacağımız için geniş bir kadro kuracağız
Muhabir:Nasıl bir transfer politikası izlemeyi düşünüyorsunuz?
Jose:Öncelikle şunu söylemeliyim;ayrı kaldığım 1 yıllık dönemde de Fenerbahçe'nin maçlarını takip etme fırsatı buldum.Takımın eksiklerini ve oyuncuların performansları hakkında yeterince bilgim var.Eksik gördüğümüz yerlere kaliteli transferler yapmayı düşünüyoruz
Muhabir:Takım için düşündüğünüz isimler var mı?
Jose:
Evet düşündüğümüz bir çok isim var.Ama bunları söyleyemem
Şunu söyleyebilirim ki büyük bir revizyon bizi bekliyor
Haketmeyen bu formayı giyemez
Muhabir:Son olarak basında forvet arayışı içinde olduğunuz ve bu ismin Hasan Kabze olduğuna dair haberler çıktı.Bu konuda neler söyleyeceksiniz?
Jose:Bu soruya cevap vermeyeceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
Ümit
Personelleri komple degiştir

Hicbiri bişey bilmiyor oyunda

Aynen.Keşke oyuna girmeden önce personel eklemeyi kapatsaydım