1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: O Forma Kutsaldır Nasip Olmaz Herkese [Fenerbahçe SK]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar hocam

Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim

Basın Toplantısı
    Muhabir:1 yılın ardından Fenerbahçe'ye geri döndünüz.Geçen 1 yıl içinde yaşadıklarınızı özetler misiniz?

Jose:Arsenalde 1 yıl çalıştım oraya uyum sağlamakta zorlanmadım zira İngiltere daha öncede yaşamıştım.Ama oradayken bile aklımda hep Fenerbahçe vardı.Yuvama geri döndüğüm için çok mutluyum.

Muhabir:Yeni sezon bir hayli zor geçecek.Özellikle rakipleriniz Galatasaray Elano ve Keita Beşiktaş ise Nihat gibi önemli oyuncuları kadrosuna katıp güç kazandılar.Hedeflerinizden ve takımınızdan bahsedermisiniz?

Jose: Doğrusunu söylemek gerekirse rakiplerimiz iyi oyuncular alıp kadrolarını güçlendirdiler.
    Bu sene oldukça kaliteli bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum, çünkü sadece Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş değil diğer takımlarda iyi durumdalar
    Hedeflerimize gelince;buraya gelmeden önce başkanımızla konuştuk.Öncelikli hedeflerimiz şampiyonluk ve türkiye kupası...
    Avrupa da başarı herkes gibi benimde hayalim
    Bu sezon 3 kulvarda yarışacağımız için geniş bir kadro kuracağız

Muhabir:Nasıl bir transfer politikası izlemeyi düşünüyorsunuz?

Jose:Öncelikle şunu söylemeliyim;ayrı kaldığım 1 yıllık dönemde de Fenerbahçe'nin maçlarını takip etme fırsatı buldum.Takımın eksiklerini ve oyuncuların performansları hakkında yeterince bilgim var.Eksik gördüğümüz yerlere kaliteli transferler yapmayı düşünüyoruz

Muhabir:Takım için düşündüğünüz isimler var mı?

Jose:Evet düşündüğümüz bir çok isim var.Ama bunları söyleyemem
    Şunu söyleyebilirim ki büyük bir revizyon bizi bekliyor
    Haketmeyen bu formayı giyemez

Muhabir:Son olarak basında forvet arayışı içinde olduğunuz ve bu ismin Hasan Kabze olduğuna dair haberler çıktı.Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Jose:Bu soruya cevap vermeyeceğim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Personelleri komple degiştir Hicbiri bişey bilmiyor oyunda
    Aynen.Keşke oyuna girmeden önce personel eklemeyi kapatsaydım
    Last edited by Jose Murat : 26.Ağustos.2009 at 03:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri