Yer: ANTALYA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) YUNUS YILDIRIM
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY
(Y) ALPER ULUSOY
(D) FETHİ SERKAN KOÇAK
Antalyaspor
Fenerbahçe
Berabere
Yer: ANTALYA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) YUNUS YILDIRIM
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY
(Y) ALPER ULUSOY
(D) FETHİ SERKAN KOÇAK
Sanırım fenerbahçe'de alex ve emre yok. Emresiz ortasahamız zaten aksıyordu şimdi nasıl olacak merak ediyorum. Özeri falan oynatır belki Daum... Sene başından beri ısrarla hep aynı oyuncuları yorgun yorgun oynatan daum bakalım kime sarılacakAma belki de uzun süreden sonra ilk kez yorgun olmayan iki orta saha oynicak maçta bu da olumlu bi gelişme olabilir.. Her sonuca gebe bence bu maç..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Volkan
Gökhan Lugano Bilica Santos
Kazım Cristian Mehmet Vederson
Alex Güiza
böyle bir 11 ile başlarız diye düşünüyorum.
Ama belki sürpriz yapıp Kazım yerine Mehmet oynayıp, Özer ortasahada oynayabilir. Belki daha büyük srüpriz yapıp 3lü ortasaha çift forvet olarakda çıkabilir. Medyaya inanmasamda son haberlerden sonra kimilerine sürpriz olabilecek bir kadro ile çıkabiliriz.
Antalya deplasmanı sıkıntılı olabilir. Antalya'nın kazanmasını isterim ama Fenerbahçe kötü de oynasa kazanacaktır diye düşünüyorum.
O kadar şey yazdım sonuç olarak bişi demedim
Yine 1-0 gibi bir skor ile ayrılabiliriz. Bu maç zor bir deplasman da olsa kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Belki Daum'un kötü tercihleri sonucu beraberlik yada sıkıntılı bir galibiyet olabilir. Semih oynar ise gol ile buluşacaktır. Güiza ise bu maç saç baş yoldurmaz diye düşünüyorum. Skor olarak 1-0, 2-1 gibi tek farklı galibiyet olabilir.
Bu zamana kadar ne zaman rekor yapacağımız maç olduysa kaybettik.
Bunların İkisini Beşiktaş'a karşı kaybetmiştik.
Bu tür maçlarda rekor amaçlı çıkmamak lazım maça normal bir maç gibi çıkıp oynamak lazım.Ki Daum'da bunu iyi yapıyor.
Kötü oynasak bile kazanalım 3 puanı alalım 10.haftaya kadar kayıpsız devam edelim yeter.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Her geçen gün konsantrasyonumuz daha iyi olmak zorunda.Medyada daha şimdiden 10.haftadaki Fb-Gs maçı konuşulmaya başlandı.Futbolcularımız buna kulak asmadan çıkıp sahada futbollarını oynamalılar.Zor bir deplasman,1-0 olsun bizim olsun diyorum.
antalyanın stoperleri arasında güçlü kuvvetli siyahi oyuncular varsa guiza tek oynamamalı zaten tek başına ezilen adam onlar karsısında cok daha eziliyo.Orhan Ak var mesela onu biliyorum ama sol bek mi oynuyo stoper mi acaba.Bence bu maç alexi dinlendirip yerine özeri oynatmalı.Yani biz koskoca fenerbahceyiz her sene düşmemeye oynayan bi takıma karsı alexin yerine özer oynadıgında sorun olmamalı bu.Sonucta özerde özer yani gecen sene ankaraspor özer sakatlanmadan önce ilk 6daydı diye hatırlıyorum demekki özerin üzerine kurulan bi takımda ligi zorlayabiliyo.Simdi özerin yanında onun gibi yetenekli oyuncu sayısıda oldukca fazla oldugundan sırıtmamalı özer takımda.Sırıtıyosa sorun vardır zaten.Kazanırız ama tempolu geçmez gibi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Özer 18 kişilik kadroda yok..
Özer tamamen iyileşti ve sakatlık korkusunu da üstünden attı.Neden kadroya alınmadığının cevabı ne çok merak ediyorum.
Ntvspor F.Bahçe muhabiri Loran Vayloyan antremanların en iyi ismi Özer.Bu takımı tanımayan biri gelse bu idmanı izlese takımın yıldızı bu çocuktur der demişti.
1 gol yeter fenerbahçe'ye![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
resmi sitenin yalancısıyım..
Daumu anlamak güç yani yaklaşık 1 aydır sorunsuz antreman yapıyo özer.Bi sorun varsa açıklasalarya birazcık taraftarın isteklerinide gözden geçirmek gerek uygulansın demiyorum inisyatif yönetim ve teknik heyettedir ama taraftar gerçeğini kimse göz ardı etmemeli.Eminim 10 fenerbahcelinin 9u özeri merak ediyor haftalardır 18e giremiyosa sıkıntısı nedir form durumu mu antreman eksiğimi daumun rotasyonu sevmeyen garantici yönümü nedir yani.Biraz daha açık olunsa daha memnun olurdum en azından kendi adıma
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Antalya'da üzerimizde bir deplasman baskısı olmayacağını,stadın yapısını ve seyirci profilini yakından bilen birisi olarak rahatlıkla iddia edebilirim..7/7 yapmamak için hiçbir neden yok..
Takımın kötü oynamasına gelince..
Bunu bugün yazan gazete başlarını tutmuş "önemli" spor yazarlarına gülüyorum doğrusu..TURKSPORTAL arşivleri ortada..Ligin ikinci haftasından beri kötü ve temposuz futboldan şikayet ediyoruz..Onlar methiyeler düzerken..Ama diyorduk, bütün bunlara rağmen kazanmak ve kayıpsız ilerlemek çok önemli..Fenerbahçe bu futbolla buralara geldiyse,ilerleyen haftalarda bundan daha kötü oynamayacaktır..
Umarım bu akşam oynanacak maç 3 puan serisinin devamıyla birlikte iyi futbolunda başlangıç noktası olur..En önemlisi kazanmak..
Fenerin oyun tarzı taraftara haksızlık olsada bu maç fenerindir bence.
Kötü oynarken kazanmak önemlidir ama bu alışkanlık haline getirilmemelidir. Deplasman maçlarında alınacak sonuç oyunun önündedir fakat evimizde oynadığımız maçlarda sonucun yanında iyi oyun da gerekmektedir. Bu maç için 1-0 olsun bizim olsun diyebilirim.
Bu maçı da kayıpsız geçersek Emre'nin dönüşüyle birlikte Mehmet'in sağa, Kazım'ın kulübeye geçeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda daha sağlam bir ortasahamız olacak. Özer'in ilk 18'e alınmaması tabi ki can sıkıcı. Ama gerek yönetim gerekse teknik heyetin Özer'in yeteneklerinin farkında olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse farkında olmasa dahi Kocaman Aykut var orda. Sabırsızlıkla Özer'i bekliyoruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'ya Özer'siz gitti
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'ya gitti.
Hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Antalya'ya hareket etti.
Fenerbahçe'nin Antalya kafilesinde kırmızı kart cezalısı Emre ile birlikte 20 futbolcu bulunurken, Özer Hurmacı İstanrbul'da bırakıldı..
Kadrodaki isimler şöyle:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Lugano, Bilica, Önder, Roberto Carlos, Vederson, Gökhan, Cristian, Selçuk, Alex, Dos Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur, Güiza, Semih, Emre.
FUTBOLCULARA BAKLAVA VE ÇİÇEK
Bir grup taraftar Antalya yolculuğu öncesi Can Bartu Tesisleri'nde futbolculara baklava ikram edip çiçek verdi.
Antalyaspor maçı öncesi futbolculara destek vermek isteyen taraftarların hediyelerini takım adına kaptan Alex ve Emre aldı.
ANTU'DAN KAMPANYAYA DESTEK
Beşiktaşlı taraftar grubu ''Çarşı''nın, lösemi hastası siyah-beyazlı bir taraftar için başlattığı, Galatasaraylı taraftar grubu ''Ultraslan''ın da katıldığı kampanyaya Fenerbahçeli taraftar oluşumu ''Antu''dan da destek geldi.
Taraftar oluşumunun ''www.antu.com'' adresli internet sitesinin açılış sayfasına, lösemi hastası 20 yaşındaki Akif Akgün'ün resmi konularak, ''Yanındayız Akif, onu hayata bağlamak için gereken tek şey 50 bin lira'' şeklinde yazı yer aldı.
Sitede ayrıca, Beşiktaşlı taraftara yardım yapılabilecek banka hesap numarasına da yer verildi.
internetsporun haberidir başlık hariç tamamen aynı haber özer kadro dışıydı internetsporun başlığı.Gereksiz tartışma çıkartacabilecek saçma bi başlıktı bence o yüzden değiştirdim.Ama ilginç olan cezalı emre bile antalyaya gitmişken özer nerde.Özeride ali bilgin burak yılmaz ilhan parlak sınıfına mı koydu teknik heyet acaba
Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz çünkü oyuncularımız deplasman oynamaya müsait Güiza nın deplasman golcüsü olduğunu biliyoruz...
Kötü oynasak da 3 puanı alacağımıza eminim...
ANTALYASPOR: Polat, Kerim, Sedat, Şenol Can, Orhan Ak , Ali Zitouni , Ertuğrul, Jedinak, Korhan, Necati Ateş, Veysel TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, Kazım, Baroni, Mehmet Topuz, Santos, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
R.Carlos yedek,Vederson ilk 11'de..
İçimde fark gelecek gibi bir his var![]()
Kazım attı..0-1
1-1 oldu zitonoui
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu Kazım'dan topçu olmaz yahu.Adam Rap müzik dinliyormuş
Şuan Antalya karşısında etkili olan tek oyuncumuz neredeyse ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Alt biter diye düşünüyordum ancak ilk yarıdan 1-1 oldu
Antalyaspor 1 gol daha atarsa Fener'in işi iyice zorlaşır.