Yer: ANTALYA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) YUNUS YILDIRIM
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY
(Y) ALPER ULUSOY
(D) FETHİ SERKAN KOÇAK
Antalyaspor
Fenerbahçe
Berabere
Yer: ANTALYA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) YUNUS YILDIRIM
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY
(Y) ALPER ULUSOY
(D) FETHİ SERKAN KOÇAK
Sanırım fenerbahçe'de alex ve emre yok. Emresiz ortasahamız zaten aksıyordu şimdi nasıl olacak merak ediyorum. Özeri falan oynatır belki Daum... Sene başından beri ısrarla hep aynı oyuncuları yorgun yorgun oynatan daum bakalım kime sarılacakAma belki de uzun süreden sonra ilk kez yorgun olmayan iki orta saha oynicak maçta bu da olumlu bi gelişme olabilir.. Her sonuca gebe bence bu maç..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Volkan
Gökhan Lugano Bilica Santos
Kazım Cristian Mehmet Vederson
Alex Güiza
böyle bir 11 ile başlarız diye düşünüyorum.
Ama belki sürpriz yapıp Kazım yerine Mehmet oynayıp, Özer ortasahada oynayabilir. Belki daha büyük srüpriz yapıp 3lü ortasaha çift forvet olarakda çıkabilir. Medyaya inanmasamda son haberlerden sonra kimilerine sürpriz olabilecek bir kadro ile çıkabiliriz.
Antalya deplasmanı sıkıntılı olabilir. Antalya'nın kazanmasını isterim ama Fenerbahçe kötü de oynasa kazanacaktır diye düşünüyorum.
O kadar şey yazdım sonuç olarak bişi demedim
Yine 1-0 gibi bir skor ile ayrılabiliriz. Bu maç zor bir deplasman da olsa kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Belki Daum'un kötü tercihleri sonucu beraberlik yada sıkıntılı bir galibiyet olabilir. Semih oynar ise gol ile buluşacaktır. Güiza ise bu maç saç baş yoldurmaz diye düşünüyorum. Skor olarak 1-0, 2-1 gibi tek farklı galibiyet olabilir.
Bu zamana kadar ne zaman rekor yapacağımız maç olduysa kaybettik.
Bunların İkisini Beşiktaş'a karşı kaybetmiştik.
Bu tür maçlarda rekor amaçlı çıkmamak lazım maça normal bir maç gibi çıkıp oynamak lazım.Ki Daum'da bunu iyi yapıyor.
Kötü oynasak bile kazanalım 3 puanı alalım 10.haftaya kadar kayıpsız devam edelim yeter.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Her geçen gün konsantrasyonumuz daha iyi olmak zorunda.Medyada daha şimdiden 10.haftadaki Fb-Gs maçı konuşulmaya başlandı.Futbolcularımız buna kulak asmadan çıkıp sahada futbollarını oynamalılar.Zor bir deplasman,1-0 olsun bizim olsun diyorum.
antalyanın stoperleri arasında güçlü kuvvetli siyahi oyuncular varsa guiza tek oynamamalı zaten tek başına ezilen adam onlar karsısında cok daha eziliyo.Orhan Ak var mesela onu biliyorum ama sol bek mi oynuyo stoper mi acaba.Bence bu maç alexi dinlendirip yerine özeri oynatmalı.Yani biz koskoca fenerbahceyiz her sene düşmemeye oynayan bi takıma karsı alexin yerine özer oynadıgında sorun olmamalı bu.Sonucta özerde özer yani gecen sene ankaraspor özer sakatlanmadan önce ilk 6daydı diye hatırlıyorum demekki özerin üzerine kurulan bi takımda ligi zorlayabiliyo.Simdi özerin yanında onun gibi yetenekli oyuncu sayısıda oldukca fazla oldugundan sırıtmamalı özer takımda.Sırıtıyosa sorun vardır zaten.Kazanırız ama tempolu geçmez gibi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Özer 18 kişilik kadroda yok..
1 gol yeter fenerbahçe'ye![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Semih'in psikolojik tedavi falan gördüğünü düşünüyorum![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ve bitti..7'i de 7...
Zilyon kere pozisyon yakaladık, 5 fark olacak şükür 2-1 bitti.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bu daum ne ballı adam
bu adam anlatılmaz ya.
Türkleri çok iyi biliyor.Pek taktiksel yaratıcılığı olmasada ve ileri görüşlü de olmasa yinede yönetmesini biliyor![]()
Gol son dakikada geldi ama kimse hakettiğimizi inkar edemez sanırım.Helal olsun çocuklar !
Daumu anlayamıyorum ben ya.Maçta bi ara kim nerde ben onu arıyodum
.Golde baya komikti.Antalya seyircisini tebrik etmek lazım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Pek iyi oynamadık ama bu sefer diğer maçlara nazaran daha çok hakettik maçı.. Helal olsun Fenerbahçe..(guiza hariç) egale tamam, darısı rekora..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Açıkcası guizada hala ısrar ediyorsa daum gs maçında fenere şans veremiycem açıkcası anca yine semih girer aslanlar gibi oynayıp asist veya gol yapar.Yada alex bir anda sahadan kaybolup sonra bir anda çıkar gol veya asist yapar yada bir frikik golü atıp berabere biter maç ama böyle giderse bilmiyorum fenerin işi zor gibi büyük maçlarda bana göre
O değilde diken üstünde maç izlemekten bıktım yahu, her maç ömrümden ömür gidiyo bi insan 90 dakikayı evde ayakta izlermi ya
Rahat maç kazanan Fenerbahçe istiyorum![]()
ama işte bir yandanda bu güzelliği var örneğin fark atsanız her takıma bir süre sonra sıkar ama adam tuvalete gidemiyor heyecandan daum sizin için yapıyor![]()
bir dahaki maçta daum guizayla başlarsa ben semihin yerinde olsam resti çekerdim adam hep guizanın arkasını topluyorayrıca anlaşılan 2 tesitiden biri 10,haftada kırılacak
iki takımda yenilmiyor
![]()
Bilmiyorum hocam bu futbol bana hiç umut vermiyor.
Daha durun yahu derbiden önce 3 maçımız var ligde , sizin de 2 maçınız varŞimdiden derbiyi tartışmayalım bence, iki takımın da hala zorlu rakiplerle oynayacağını belirtmek isterim
![]()
yok yav tartışmıyoruz ben beet hocanın yazısına yorum yaptım.Memo hocamda benimkine yaptı![]()