Aziz Yıldırım, kulüpler birliğinden istifa etti.
http://www.youtube.com/watch?v=Otv7n9T7ycU
Videodan açıklamaları izleyebilirsiniz.
Aziz Yıldırım, kulüpler birliğinden istifa etti.
http://www.youtube.com/watch?v=Otv7n9T7ycU
Videodan açıklamaları izleyebilirsiniz.
Last edited by Universal : 06.Aralık.2009 at 15:29
Hayırdır inşallah..
Tek sorun buydu zaten takım toparlanır artık (!)
Bu yenilgilerden sonra bir yerden istifa etmek istedi heralde.Baktı başkanlıktan etse olmayacak burdan etmiş.
Takımın hakkını daha rahat savunmak için istifa etmiş sanırım hakemlere yüklenecek baya
Türk futbolunu kurtarmayı(!) bir yana bıraksın da şu takımın rezilliğine baksın Yerinde bir karar olmuş Umarım gündem değiştirmeye çalışmıyordur .. Yemezler
Geç kalınmış bir karar. Aziz Başkanın düşündüğü model şimdilik bu ülke futboluna çok yabancı. Neyse çok şükür sonunda bu yükten kurtuldu. Hayırlı uğurlu olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başkanlığı bırakma sebebi, hakemler bize yanlış karar verirken ve medya yanlış bilgiler yazarken konumu itibari ile yanıt verememesinden dolayı olduğunu söyledi. Zaten basın toplantısında çok sinirliydi.
Aklıma gelmedi de değil aslında..
En iyisini yaptı yoksa hakkımız daha fazla yenmeye başlardı..
Bir toplanıp yürüsek mi ki acaba böyle iyiydi yahu.
Hayırlısı olsun bakalım önce Özhan Canaydın'ı yedi bu kulüpler birliği şimdi de Aziz Yıldırım'ı. Acaba Yıldırım Demirören mi başkan olsa?![]()
Aziz Yıldırım hakemleri eleştiriyor tamam hakemler hata yapmış olabilir. Evet yapıyorlar da zaten ama anlamadığım şey şu Aziz Yıldırım neden Anelka,Luciano,Nobre elle gol atarken hakemleri eleştirmiyordu,madem bu kadar demokratik. Neden o zaman da hakemler çok hata yapıyorlar filan demiyordu. Kimse yanlış anlamasın Fenerlilere bişey demek istemiyorum tek tepkim Aziz Yıldırım'a.
Hangi başkan eleştirmişte sanki bir Aziz yıldırım eleştirmemiş gibi konuşuyorsunuz orasını anlamıyorum. Bu ülkede bir tane Aziz yıldırım mı kaldı bu konuda yargılanması gerekn
her başkan aynı tavrı koyuyor...
Bana görede fikrim şudur. Takımın taş gibi olursa ne hakem birşey yapabilir ne rakip. Ben kadromuzu yeterli bulmuyorum..
Selçuk Yula birkaç hafta önce içeride Aziz Yıldırım'a Kulüpler Birliği başkanlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin haklarını koruyamadığı ve bu birlikten istifa etmesi konusunda çok büyük baskı olduğunu söylemişti. Sadece maç içi değil, maçlardan sonra gittikçe artan ve genelde Fenerbahçe'yi vuran caydırı ceza (!) hususu da bardağın önemli kısmını kaplıyor. İmam çıkıp konuşursa cemaat kimbilir neler yapar mantığından dolayı da federasyon hakkında konuşamıyordu. Muhtemelen Aziz Başkan içerideki baskılara sonunda hak verdi ve baltaları çıkardı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Klüpler birliği şimdiye kadar ne karar aldırmış ne faydası dokunmuş ki Türk futboluna merak ettim..
Türkiye liglerinde hakemler böyle maalesef ben hiçbir takımı tuttuklarını düşünmüyorum hangi maçta hata yapmıyorlarki? Tabiki bu yaptıklarını savunmuyorum keşke hatasız bir maç yönetseler ama olmuyor herkes isyan ediyor diğer klüp başkanlarıda isyan ediyor ama yenilgiden sonra klüpler birliği başkanlığndan istifa ettim falan derse ben gündemi değiştirmeyi çalıştığını düşünürüm.Neden maçtan 1 gün önce yada 1 gün sonra değil de maçtan hemen sonra ? Birde birkaç çarpıcı açıklama yaparsa yarın gazetelerde eskişehir in galibeyeti değil Aziz Yıldırım olur...
Eskişehirspor maçında maçın kaderini etkileyecek hakem hatası oldu mu?
So what?
Saike
Her hakem gibi standartı oturtamadı diyip olayı özetleyim bende
Üstüne dedikleri gibi, gol olan kornerden önce verilmeyen bir faul, ve Lugano'nun verilebilecek bir penaltısı es geçildi.
Gerçi top mop oynamadık bahane aramamak lazım.Eskişehir aslanlar gibi attı 2 golünü yendi.
hayırlısı olsun ... olmuş da zaten![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Değişen birşey olmaz.
Aleyhte yapılan hakem hataları üst üste gelince ne kadar can sıkıcı bir durum oluyor bunu çok iyi biliyorum.Fakat şöyle bir şey var.Baltalar çıkarıldı ve Fenerbahçe camiasının verdiği göz dağından sonra federasyon hakemleri Fenerbahçe maçlarında daha dikkatli olmaları yönünde uyardı.(Bu hataları hakemlerin kötü formlarına bağlıyorum.Aksini düşünmek içinden çıkılması zor bir hal alır çünkü) Her şey yoluna mı girecek? Bence Aziz Yıldırım önce kendi takımına versin uyarıyı.Hepsi silkelensinler bir ondan sonra baksınlar hakem hatalarına.
So what?
Saike
Başkan futbolcularla görüşeceğini söyledi zaten verdiği demeçte. Başkan topçulara ne söyleyeceğini basının önünde söylemeyecek heralde kapalı kapılar arkasında verilir ültimatomlar, çekilir kulaklar![]()
Herşey iyi zaten bi hakemler kötü, tebrikler Aziz Yıldırım(!). Bundan sonra bakalım ne olacak.
Bizim oyuncuların formsuzluğu camiayı alakadar eder. Hakemler en iyi performansı vermesi lazım. Onu biz kendi içimizde hallederiz.![]()
Hakem bi ton hata yapsın skora direk etki etsin. amaaan Fener zaten kötü oynuyor ne farkeder densin ne güzel be var mı öyle şey.
Lehine karar verilirken bir şey olmuyor birkaç maç hakem alehine karar verince hemen hakeme yüklenin ne güzel be var mı öyle şeyTakımın elle kolla goller atınca,birkaç maç lehine kararlar verilince laf yok hakem bir iki maç hata yaptı hemen hakem suçlanıyor.Hakem hata yapmasa da kazanamıycak ki Fenerbahçe.Şu anda son maçlarda Fenerbahçe'nin durumu ortada.