Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker Arena’nın yapımı tamamlandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Fenerbahçe Ülker Arena’nın yapımı tamamlandı

Fenerbahçe Ülker Arena’nın yapımı sürüyor

Fenerbahçemizin amatör branşları için büyük bir tesis olarak yapımına başlanan Fenerbahçe Ülker Arena’nın yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

12 bin 500 kişilik kapasiteli Fenerbahçe Ülker Arena’nın 2011 yılı sonuna doğru bitmesi planlanıyor. Tesisin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise ilk kez kapalı bir spor salonunda loca hizmeti verilecek olması.

Tamamlandığında Türk Sporu için büyük bir ivme kazandıracak olan salon büyük bir hızla oyuncuların ve taraftarlarımızın hizmetine sunulmak için hazırlanıyor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi iyi yapılsın da buranın da müdavimi olalım

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu salon bitecekse bitsin artık. Ne kız takımına Caferağa yakışıyor. Ne Fenerbahçe Ülker'e Abdi İpekçi'de boş trübünlere oynamak...

Türk sporu için kullanılacak müthiş bir tesis.Üstelik tamamiyle kulübümüzün kendi kaynaklarıyla yapılıyor.Bu oldukça gurur verici birşey diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her fırsatta bizim stadımızla ilgili devlet yardım etti de yapılıyor devlet Galatasaray'a çalışıyor şeklinde gönderme yapan insanlar, bu yapılan tesisin arazisinin emsal arazinin 5te bir fiyatına Fenerbahçe Kulübüne satılmasını hiç konuşmuyor.

Eleştiri nedenim bu güzel tesis değildir, spora katkı sağlanması, destek verilmesi son derece olumludur. Yukarıdaki yazma nedenim, bazı insanların azıcık da olsa utanmasını sağlamaktır. Üstelik kendi kaynaklarımızla, üstelik devlet desteği olmadan gibi laflar yazılıp söylenirken biraz da aynaya bakılmalı diye düşünüyorum...

Nesil
    2006

Bu proje Ülker'in projesi. Devletten destek almıyoruz, Ülker'den destek alıyoruz. ülker'in nereden destek aldığı zaten ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Proje için destek alınıyor demedim, satılan arsadan bahsediyorum. Değerinin, ederinin beşte bir fiyatına satılmıştır. Üstelik ben buna da bir şey demiyorum, birileri apartman dikeceğine spor salonu yapılsın.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Proje için destek alınıyor demedim, satılan arsadan bahsediyorum. Değerinin, ederinin beşte bir fiyatına satılmıştır. Üstelik ben buna da bir şey demiyorum, birileri apartman dikeceğine spor salonu yapılsın.
    Ağaoğlu orayı alıp, 1.5 milyon'a daire satacağına, iyi bir stad kazanılıyor, bende bu tarz şeyler için bazı yerlerin ucuza satılmasına razıyım.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Birşey değil, Taurasi gibi bir dünya yıldızı bu sene bu salonda oynamalıydı. Bu sene tamamlanır diye bekliyordum. En azından playofflara yetişseydi... Çok iyi olurdu.

Bir başka konuya gelince... Nasılsa bu salon tamamlandığı zaman birileri ayağa kalkacak: Niye bizim spor salonumuz yok? Sonra TOKİ filan devreye girecek ve bir salonda onlara yapacak... Kimse kaygılanmasın. Nasılsa şartlar bir şekilde eşitlenecek... Burası Türkiye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Birşey değil, Taurasi gibi bir dünya yıldızı bu sene bu salonda oynamalıydı. Bu sene tamamlanır diye bekliyordum. En azından playofflara yetişseydi... Çok iyi olurdu.

Bir başka konuya gelince... Nasılsa bu salon tamamlandığı zaman birileri ayağa kalkacak: Niye bizim spor salonumuz yok? Sonra TOKİ filan devreye girecek ve bir salonda onlara yapacak... Kimse kaygılanmasın. Nasılsa şartlar bir şekilde eşitlenecek... Burası Türkiye...
    Nedense bu TOKİ olayı sürekli dillerde anlamıyorum. TOKİ bize hayrına yapmıyor ki stadı. Biz Mecidiyeköy'de yüzlerce milyon dolar değerinde bir arsa bıraktık onlara. Stadı yapmaları çok normal o arsadan sonra.

Bu arada salonun muhteşem olacağından kuşkum yok. Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Nedense bu TOKİ olayı sürekli dillerde anlamıyorum. TOKİ bize hayrına yapmıyor ki stadı. Biz Mecidiyeköy'de yüzlerce milyon dolar değerinde bir arsa bıraktık onlara. Stadı yapmaları çok normal o arsadan sonra.

Bu arada salonun muhteşem olacağından kuşkum yok. Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden..
    o arsa gsye mi aitti bu konuda bi bilgisi olan varmı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    o arsa gsye mi aitti bu konuda bi bilgisi olan varmı ?
    Evet arsa Gs'ye aitti stad GSGM tabi her stadda olduğu gibi

Salon atmosferi çok iyi olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnsanların aklını ve mantığını kullanması suç mudur ? Toki olayı bir ayıp mıdır ?

Şükrü Saraçoğlu stadı sizin değil, Türkiye'de tüm stadlar devlete ait. Üstelik ortada bir anlaşma var, Galatasaray'a ait olan bir arsayı verip, 49 yıllık kullanım hakkı alıyoruz. Zamanında Fenerbahçe kulübü de bu yöntemi uygulayabilirdi pekala. Ayrıca arada şöyle bir fark var, sizin stadınız modern haline oldukça önce bir zamanda geldi ve bunun avantajını kullandınız. Yani herşey dengeleniyor.

Bel altından vurmak için Toki Toki diyor ya bazıları... Bizde Kenan Evran lisesi diyelim o zaman bundan sonra...

Nesil
    2006

İnsanların aklını ve mantığını kullanması suç mudur ? Toki olayı bir ayıp mıdır ?

Şükrü Saraçoğlu stadı sizin değil, Türkiye'de tüm stadlar devlete ait. Üstelik ortada bir anlaşma var, Galatasaray'a ait olan bir arsayı verip, 49 yıllık kullanım hakkı alıyoruz. Zamanında Fenerbahçe kulübü de bu yöntemi uygulayabilirdi pekala. Ayrıca arada şöyle bir fark var, sizin stadınız modern haline oldukça önce bir zamanda geldi ve bunun avantajını kullandınız. Yani herşey dengeleniyor.

Bel altından vurmak için Toki Toki diyor ya bazıları... Bizde Kenan Evran lisesi diyelim o zaman bundan sonra...
    Diyin ama kısmet olmadı. Hala yıkılmadı; ama Fenerbahçe onun için karşılığında iki tane lise yapıyor. Bir tanesi Kenan Evren Lisesi yapıldıı, bir tane daha yapacak. Bir lise verdiler, iki lise aldı devlet. =))

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kenan Evren Lisesinde bir şey olduğundan değil, ben ortadaki saçmalığı, saplantıyı anlatmaya çalışıyorum. Çok dar pencereden bakılıyor olaylara bana göre, takıldı bir kere Toki diye belki ne olduğunu bilmeyen insanlar bile aynı cümleleri kuruyorlar.

Devlete, millete, spora katkı sağlıyorsun, ortaya bir şeyler çıkıyor, burada renklerin, takımların önemi olmamalı. Herkese kolaylık sağlanmalı, 5 yaşındaki çocuk seviyesinde muhabbetler böyle konulara yakışmıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kenan Evren Lisesinde bir şey olduğundan değil, ben ortadaki saçmalığı, saplantıyı anlatmaya çalışıyorum. Çok dar pencereden bakılıyor olaylara bana göre, takıldı bir kere Toki diye belki ne olduğunu bilmeyen insanlar bile aynı cümleleri kuruyorlar.

Devlete, millete, spora katkı sağlıyorsun, ortaya bir şeyler çıkıyor, burada renklerin, takımların önemi olmamalı. Herkese kolaylık sağlanmalı, 5 yaşındaki çocuk seviyesinde muhabbetler böyle konulara yakışmıyor.
    Kardeş Galatanın stadına kimsenin bişey dediğ yok ki sen kendi kendine bişeyler tasarlayıp onlara cevap veriyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Galatasaray yüzlerce milyon dolar değerinde arsayı vermedi, sonuçta o arsa da devletin, şu anda yapılan stadın arsası da devletin. Stadlar da devletin. Hal böyleyken bir taraf kendi özkaynaklarıyla stad yaptığında diğer tarafın bunu devlete yaptırması rahatsızlık çıkan nokta. Burada da Aziz Yıldırım'In açıklaması var, yapsın devlet diyor, gelişecekse, faydası olacaksa yapsın ama bana da destek olsun o zaman, Galatasaray'a yapmasın demiyor, bana da yardım etsin diyor. Kenan Evren Lisesi yerine 1 adet lise yapılmadan Kenan Evren lisesi yıkılamıyor, devlet böyle çalışacaksa ne güzel, hiybe etmemeli asla, sonuçta senin benim verdiğim vergiler de var bu işlerde. Benim 10 bin liralık vergi borcumu son kuruşuna kadar alan devlet, bu kulüplerin milyonları bulan vergilerini affedebiliyor.

5'te bir fiyatına alınması olayının doğruluğunu bilmiyorum, böyle bir şey varsa bunun suç olması gerekmiyor mu? Göstere göstere devletin arazisini 5'de 1 fiyata alırsan mutlaka ona itiraz edenler çıkar, tıpkı Ali Sami Yen'in ihalesine sürekli itiraz edildiği gibi.

Mesela Kayserispor, onlar da kendi parasıyla mı yaptı stadı? Hayır, onlara da devlet yaptı. Ama burada devletin herkese eşit olması gerekiyor, Karşıyaka yeni stad yapmak için uğraşıp dururken sürekli engeller çıkarılıyorsa olmaz, Galatasaray'a, Kayseri'ye stad yapan devlet, Karşıyaka'ya da yapmak zorunda.

Konuyu toparlayacak olursak, devlet de belediyeler de bu tür spor sahaları, yeşil alanlar kazandırmak zorunda ama bu yapılırken bazı kesimlere ayrıcalık tanınmamalı, halk için yapmalılar.(Bazı kesimden kastım A kulübü ya da B kulübü değil, tüm kulüpler)
    5te bir olayı suç değil, çünkü teşvik var işin içinde. Kadıköy belediyesinin desteği diyebiliriz yani. Ben kısasa kısas mantığı ile düşünüp suç duyurusunda bulunalım diye düşünmüyorum zaten, iyi ki vermişler 5te bir fiyatına. Yapılan itirazlar oldu galiba ama aynı bizim stad olayı gibi sonuçsuz kaldı.

Bende eşitlikten yanayım, tabii illa eşitlik olsun diye zorla tesis yapacak halleri de yok Yani gereksiz yere birşeyler yapılmasın, ama ülkemizin çok ihtiyacı var güzelliklere bazı insanlar sadece kendi takımlarında olsun istiyor bu düşünceye sinir oluyorum.

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kardeş Galatanın stadına kimsenin bişey dediğ yok ki sen kendi kendine bişeyler tasarlayıp onlara cevap veriyosun.
    Belki bu konuda diyen yok, daha önceleri çok şeyler söylendi ama. Paranoyak değilim yani merak etme.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray yüzlerce milyon dolar değerinde arsayı vermedi, sonuçta o arsa da devletin, şu anda yapılan stadın arsası da devletin. Stadlar da devletin. Hal böyleyken bir taraf kendi özkaynaklarıyla stad yaptığında diğer tarafın bunu devlete yaptırması rahatsızlık çıkan nokta. Burada da Aziz Yıldırım'In açıklaması var, yapsın devlet diyor, gelişecekse, faydası olacaksa yapsın ama bana da destek olsun o zaman, Galatasaray'a yapmasın demiyor, bana da yardım etsin diyor. Kenan Evren Lisesi yerine 1 adet lise yapılmadan Kenan Evren lisesi yıkılamıyor, devlet böyle çalışacaksa ne güzel, hiybe etmemeli asla, sonuçta senin benim verdiğim vergiler de var bu işlerde. Benim 10 bin liralık vergi borcumu son kuruşuna kadar alan devlet, bu kulüplerin milyonları bulan vergilerini affedebiliyor.

5'te bir fiyatına alınması olayının doğruluğunu bilmiyorum, böyle bir şey varsa bunun suç olması gerekmiyor mu? Göstere göstere devletin arazisini 5'de 1 fiyata alırsan mutlaka ona itiraz edenler çıkar, tıpkı Ali Sami Yen'in ihalesine sürekli itiraz edildiği gibi.

Mesela Kayserispor, onlar da kendi parasıyla mı yaptı stadı? Hayır, onlara da devlet yaptı. Ama burada devletin herkese eşit olması gerekiyor, Karşıyaka yeni stad yapmak için uğraşıp dururken sürekli engeller çıkarılıyorsa olmaz, Galatasaray'a, Kayseri'ye stad yapan devlet, Karşıyaka'ya da yapmak zorunda.

Konuyu toparlayacak olursak, devlet de belediyeler de bu tür spor sahaları, yeşil alanlar kazandırmak zorunda ama bu yapılırken bazı kesimlere ayrıcalık tanınmamalı, halk için yapmalılar.(Bazı kesimden kastım A kulübü ya da B kulübü değil, tüm kulüpler)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

isterse devlet kendisi yapsın bu salonu. böyle bir salon şarttı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu stad salon kime yapılıyor sanki? Fener'e Galatasaray'a mı bence ülkemize yapılıyor. Zaten Toki'nin yaptığı stad Galatasaray'ın değil kiralık oluyor. O nedenle ne kadar Gs'ye stad yapacaklarmış desende boş çünkü GS'nin değil Devletin olacak bir stadı yapıyor TOKI.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bi forum sitesinde rastladim, cok gusel bi birlesim yaratilmis. Insaatin son halini photoshop ile birlikte resmetmis. Bittiginde gercekten de taraftarlar icin cazibe merkezi haline gelecektir.

Proje ile ilgili diger grafikler;

Oturma plani

Icerden genel gorunum

Dis gorunumu

Proje baslangicinda kapasite icin 12500 deniliyodu. Ancak son konusulanlar arenanin 15000 kisilik olacagi yonunde. Haberi olan var mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bugün itibariyle ...

Last edited by ForsakeN : 01.Kasım.2010 at 16:58

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Resmi aldığın site başka sitelerde yayınlanmasına izin vermiyor. Ancak o resmi kaydedip sen upload edip koymalısın buraya. Siteyi biliyorum çünkü...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

26 Mart itibariyle son hali..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kaynak: Fenerbasket.com

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Muhteşem olacak. Futbolda ligden çekilelim. Bütün ilgimizi amatör branşlara kaydıralım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Müthiş olacak müthiş. Keşke bizde yapsak şöyle bir stad.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Müthiş olacak müthiş. Keşke bizde yapsak şöyle bir stad.
    Salon demek istedin herhalde Özgür'üm Ama harbiden çok iyi olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Salon demek istedin herhalde Özgür'üm Ama harbiden çok iyi olmuş.
    Salon, stad, arena hangisi hoşuna giderse artık Şu planlanan dış görünüm bana Staples Center'ı hatırlatıyor yalnız

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mükemmel olmuş. Ama artık gerekiyordu.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri