1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker Arena’nın yapımı tamamlandı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kenan Evren Lisesinde bir şey olduğundan değil, ben ortadaki saçmalığı, saplantıyı anlatmaya çalışıyorum. Çok dar pencereden bakılıyor olaylara bana göre, takıldı bir kere Toki diye belki ne olduğunu bilmeyen insanlar bile aynı cümleleri kuruyorlar.

Devlete, millete, spora katkı sağlıyorsun, ortaya bir şeyler çıkıyor, burada renklerin, takımların önemi olmamalı. Herkese kolaylık sağlanmalı, 5 yaşındaki çocuk seviyesinde muhabbetler böyle konulara yakışmıyor.
    Kardeş Galatanın stadına kimsenin bişey dediğ yok ki sen kendi kendine bişeyler tasarlayıp onlara cevap veriyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Galatasaray yüzlerce milyon dolar değerinde arsayı vermedi, sonuçta o arsa da devletin, şu anda yapılan stadın arsası da devletin. Stadlar da devletin. Hal böyleyken bir taraf kendi özkaynaklarıyla stad yaptığında diğer tarafın bunu devlete yaptırması rahatsızlık çıkan nokta. Burada da Aziz Yıldırım'In açıklaması var, yapsın devlet diyor, gelişecekse, faydası olacaksa yapsın ama bana da destek olsun o zaman, Galatasaray'a yapmasın demiyor, bana da yardım etsin diyor. Kenan Evren Lisesi yerine 1 adet lise yapılmadan Kenan Evren lisesi yıkılamıyor, devlet böyle çalışacaksa ne güzel, hiybe etmemeli asla, sonuçta senin benim verdiğim vergiler de var bu işlerde. Benim 10 bin liralık vergi borcumu son kuruşuna kadar alan devlet, bu kulüplerin milyonları bulan vergilerini affedebiliyor.

5'te bir fiyatına alınması olayının doğruluğunu bilmiyorum, böyle bir şey varsa bunun suç olması gerekmiyor mu? Göstere göstere devletin arazisini 5'de 1 fiyata alırsan mutlaka ona itiraz edenler çıkar, tıpkı Ali Sami Yen'in ihalesine sürekli itiraz edildiği gibi.

Mesela Kayserispor, onlar da kendi parasıyla mı yaptı stadı? Hayır, onlara da devlet yaptı. Ama burada devletin herkese eşit olması gerekiyor, Karşıyaka yeni stad yapmak için uğraşıp dururken sürekli engeller çıkarılıyorsa olmaz, Galatasaray'a, Kayseri'ye stad yapan devlet, Karşıyaka'ya da yapmak zorunda.

Konuyu toparlayacak olursak, devlet de belediyeler de bu tür spor sahaları, yeşil alanlar kazandırmak zorunda ama bu yapılırken bazı kesimlere ayrıcalık tanınmamalı, halk için yapmalılar.(Bazı kesimden kastım A kulübü ya da B kulübü değil, tüm kulüpler)
    5te bir olayı suç değil, çünkü teşvik var işin içinde. Kadıköy belediyesinin desteği diyebiliriz yani. Ben kısasa kısas mantığı ile düşünüp suç duyurusunda bulunalım diye düşünmüyorum zaten, iyi ki vermişler 5te bir fiyatına. Yapılan itirazlar oldu galiba ama aynı bizim stad olayı gibi sonuçsuz kaldı.

Bende eşitlikten yanayım, tabii illa eşitlik olsun diye zorla tesis yapacak halleri de yok Yani gereksiz yere birşeyler yapılmasın, ama ülkemizin çok ihtiyacı var güzelliklere bazı insanlar sadece kendi takımlarında olsun istiyor bu düşünceye sinir oluyorum.

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kardeş Galatanın stadına kimsenin bişey dediğ yok ki sen kendi kendine bişeyler tasarlayıp onlara cevap veriyosun.
    Belki bu konuda diyen yok, daha önceleri çok şeyler söylendi ama. Paranoyak değilim yani merak etme.

Mesaj Yetkileri