1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Bu kadroya taktik ve öneri lazım :)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Bu kadroya taktik ve öneri lazım :)

Beşiktaş ile 3.sezondayım kadrom

Kaleci

Sinan Bolat
    Cenk Gönen
    Hakan Arıkan

Defans

Ömer Toprak
    İbrahim Toraman
    Ersan Gülüm
    Gojko Kacar
    Abdi Bakan (Regen)

Defans Sol

Royston Drenthe
    Enes Eryılmaz (Regen)

Defans Sağ

Cumalı Bisi
    Rıdvan Şimşek

Defansif Ortasaha

Yann M'Villa
    Necip Uysal
    Soner Aydoğdu

Ofansif Ortasaha

Ricardo Quaresma
    Gökhan Töre
    Filip Holosko
    Gael Kakuta
    Robinho
    Marco Verratti

Forvet

Andre-Pierre Gignac
    Coutinho

Takım olarak eksikleri transfer taktik önerilerinizi yazarsanız sevinirim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

4-2-3-1 gibi bir taktik kurabilirsin. yada 4-2-2-2 de olabilir. Ortasahada defansif olarak Necip'ten yararlanabilirsin. Oyun kurucu da Verratti çok iyi iş yapar. Quaresma ve Kakuta yada Robinho kanatlarında iyi iş yapabilir. Robinho tabi inside forward olarak güzel iş görür. Defans çizgisini önde kurup kalecini Sweeper Keeper yapabilirsin, defans önde olunca bağlantı kopmaz ileriyle, kısa paslarla çabuk gidebilirsin. Gignac'ı zaten kesemezsin

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    4-2-3-1 gibi bir taktik kurabilirsin. yada 4-2-2-2 de olabilir. Ortasahada defansif olarak Necip'ten yararlanabilirsin. Oyun kurucu da Verratti çok iyi iş yapar. Quaresma ve Kakuta yada Robinho kanatlarında iyi iş yapabilir. Robinho tabi inside forward olarak güzel iş görür. Defans çizgisini önde kurup kalecini Sweeper Keeper yapabilirsin, defans önde olunca bağlantı kopmaz ileriyle, kısa paslarla çabuk gidebilirsin. Gignac'ı zaten kesemezsin
    bişeyler düşünüyordum da aklıma geldi direk sistem yazacağıma fm genie scout kullan oradan klüpleri göster var onu tıklayınca ad yada lig girip beşiktaşı bul taktiklerden en iyi beş diziliş var onu tıkladğında oynaman gereken taktikleri sana söylüyor ki şu an bu durum 3-4-3 diamond 4-4-2 diamond diye gidiyor bende baktığımda sonra başka bilgi istemem hile programı dersen kapatırsın çarpıdan.tavsiye ederim bana da 4-2-4 diyor ama ben 4-4-2 oynatıyorum tabii.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

aynen zaten şuanki taktiğim

4-2-3-1

Sinan Bolat

Drenthe - Ömer Toprak - Ersan Gülüm - Rıdvan Şimşek

Necip Uysal - Yann M'Villa

Robinho(Kakuta) - Coutinho(Verratti) - Quaresma

Gignac

Verratti süper gelişim gösterdi Teknik 20ye vurdu ilk dokunuş yaratıcılık özel yetenek top sürme gibi özellikleride +17 aynı şekilde Kakuta da o şekilde.

Bu sezon Robinhoyu transfer ettim baktım klübünde mutsuzdu ama 15milyon euro gibi bi yıllık ücret vermek zorunda kaldım.Yanlız şuanki tek sıkıntım Gignac ın gösterdiği etkisiz performans tabi bunda 3yıldır aynı taktiği kullanmamın sebebide olabilir. bu yüzden değiştirmek istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Öncelikle sağ beke Aykut Demir'i al. Ayrıca defansın için joker oyuncu olur. Bir de yedek olarak 1 tane forvet al. Necip'i Central Midfielder oynat. Görevini sen seçersin. Başka da önereceğim bir şey yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Klasik 4-4-2 oyna

Gignac - Robinho

Kakuta-Veratti-Necip-Quaresma

Drenthe-Ömer-Kacar-Rıdvan

Verattiyi Oyun Kurucu kullanırsın.Necipi top kapan orta saha yaparsın Robinho Uç Forvet

Yalnız 7 yabancı oluyor regenin iyise Drenthe'yi oynatma zaten tam bir bek değil.

Mesaj Yetkileri