1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Bu kadroya taktik ve öneri lazım :)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

4-2-3-1 gibi bir taktik kurabilirsin. yada 4-2-2-2 de olabilir. Ortasahada defansif olarak Necip'ten yararlanabilirsin. Oyun kurucu da Verratti çok iyi iş yapar. Quaresma ve Kakuta yada Robinho kanatlarında iyi iş yapabilir. Robinho tabi inside forward olarak güzel iş görür. Defans çizgisini önde kurup kalecini Sweeper Keeper yapabilirsin, defans önde olunca bağlantı kopmaz ileriyle, kısa paslarla çabuk gidebilirsin. Gignac'ı zaten kesemezsin

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    4-2-3-1 gibi bir taktik kurabilirsin. yada 4-2-2-2 de olabilir. Ortasahada defansif olarak Necip'ten yararlanabilirsin. Oyun kurucu da Verratti çok iyi iş yapar. Quaresma ve Kakuta yada Robinho kanatlarında iyi iş yapabilir. Robinho tabi inside forward olarak güzel iş görür. Defans çizgisini önde kurup kalecini Sweeper Keeper yapabilirsin, defans önde olunca bağlantı kopmaz ileriyle, kısa paslarla çabuk gidebilirsin. Gignac'ı zaten kesemezsin
    bişeyler düşünüyordum da aklıma geldi direk sistem yazacağıma fm genie scout kullan oradan klüpleri göster var onu tıklayınca ad yada lig girip beşiktaşı bul taktiklerden en iyi beş diziliş var onu tıkladğında oynaman gereken taktikleri sana söylüyor ki şu an bu durum 3-4-3 diamond 4-4-2 diamond diye gidiyor bende baktığımda sonra başka bilgi istemem hile programı dersen kapatırsın çarpıdan.tavsiye ederim bana da 4-2-4 diyor ama ben 4-4-2 oynatıyorum tabii.

Mesaj Yetkileri