Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 35.29%
  • Porto kazanır

9 52.94%
  • Berabere biter

2 11.76%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto [ Avrupa Ligi L Grubu 3. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - Porto [ Avrupa Ligi L Grubu 3. Maç ]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İşimiz zor çıkacak 11'i merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Öyle çok sıkıntımız var ki..."

20 Ekim 2010 18:47 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster Porto maçı öncesi takımın son durumunu değerlendirdi. Alman teknik adam, sakatlıklardan dert yanarken "Ne olursa olsun bildiğiniz Beşiktaş sahada olacak" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Porto maçını kazanarak grupta liderliğe yükselmek istediklerini söyledi. Schuster, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yarınki karşılaşmanın liderlik maçı olacağını ifade ederek, "Bu maç için çok hevesliyiz. Sakatlıklar var ama bu futbol ve olur. Yarın sahaya çıkacak tüm takım bütün gücüyle varını yoğunu ortaya koyacaktır" dedi.
    Schuster: Porto karşısında 1 puan da iyi olur

Bir basın mensubunun "Porto maçı sizin şimdiye kadar oynadığınız en önemli maç mı olacak?" sorusu üzerine, "Onu zaten ben ilk günde söylemiştim. Benim kelimelerimi çalma" diye espri yapan Schuster, "Kuralar çekildiğinde söylemiştim. Grubun favorisi Porto, (Biz ikincilik için mücadele edeceğiz) demiştim. Ama şu an 6 puanımız var ve yarın liderlik için sahaya çıkacağız. Porto çok güçlü bir ekip, yarın seyircimiz önünde 3 puan neden olmasın?" yanıtını verdi.
    "BEŞİKTAŞ HER ZAMANKİ BEŞİKTAŞ OLACAK"
    Porto maçıyla ilgili olarak, "Yarınki Beşiktaş her zamanki Beşiktaş olacak ama rakibimiz her zamanki rakiplerimizden olmayacak" yorumunda bulunan Schuster, "Yarın karşımızda son maçımızdaki gibi sadece futbol oynatmayan bir takım olmayacak. Yarın çok güzel bir maç olacak. Futbol adına güzel şeyler sahaya yansıyacak" diye konuştu.
    "TARAFTAR FUTBOL OYNAMAK İSTEDİĞİMİZİ GÖRÜYOR"
    Alman teknik adam, alınan kötü sonuçlara rağmen taraftarların destek vermesiyle ilgili bir soruya, şöyle yanıt verdi:
    "En iyi taraftara sahip olduğumuz ortaya çıkıyor. Çünkü taraftarımız iyi futbol oynamak istediğimizi görüyor. Ufak hatalarla kalemizde goller görüyoruz. Trabzonspor ve Manisaspor maçlarında böyle oldu. Bu takım maçları kazanmak istiyor ve hep domine ediyor. Rakiplerimizi de Quaresma, Guti, Aurelio gibi as oyuncuları olmadığı zaman görmek isterim. Bu futbol, sakatlıklar devamlı olacaktır. Biz bu kazanma isteği ve mücadeleyi göstermeye devam ettiğimizde daha da iyi yerlere geleceğiz."
    SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK MI?
    Schuster, Porto karşısında sistemde bir değişiklik yapıp yapmayacakları sorusu üzerine de "Sistem değişikliği şöyle olur; 3 gündür hazırlanıyorum belki yarın ben oynarım" diye espri yaptıktan sonra şunları söyledi:
    "Eğer 10 sene önce olsaydı başarılı olabilirdim. Sakatlıklar canımızı yakıyor. Tabata oynayabilecek ama cezası nedeniyle Kayseri'de olamayacak. Sakatlıklar bizi engelliyor, ancak yarın sahaya çıkacak takımın elinden geleni vereceğine eminim. Yarınki maçta sadece 1 değişiklik düşünüyorum. Onun dışında sistem farklı olamayacak."
    "KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ AMA BERABERLİK DE ÖNEMLİ"
    Sakatlıklar nedeniyle bu kadar sıkıntı yaşadıkları bir dönemde Porto ile liderlik için oynadıklarını ifade eden Schuster, "Bu kadar sıkıntı içindeyken beraberliğin de önemli olduğunu düşünüyorum. Ama yarın sahaya yine de kazanmak için çıkacağız" dedi.
    QUARESMA'YA SORDU MU?
    Porto ile ilgili Portekizli futbolcuları Quaresma'dan bilgi alıp almadığı sorusuna Schuster, "Quaresma'ya sormaya gerek yok. Şu anki kadroda onunla birlikte oynayan futbolcu yok. Porto'yu çok iyi tanıyoruz. Futbolcu fabrikası. İyi bazı futbolcularını sattılar ama devamlı alttan gelen futbolcuları var. Porto, sistem olarak çok oturmuş bir takım ve hep iyi futbolculara sahip" yanıtını verdi.
    ALİ KÜÇİK'İ KADROYA ALACAK
    Yusuf, Fink ve Onur'un UEFA'ya bildirilen listede olmadıklarının, ayrıca sakat futbolcuların da çok olduğunun hatırlatılıp yarın A2 takımından kadroya futbolcu alıp almayacağının sorulması üzerine Schuster, "Hayatımda ilk kez her şey bu kadar üst üste geliyor. Ağustos ayında listeyi yapmıştık. A2 takımında bazı futbolcular milli takımlarda. Ali Küçik'i almayı düşünüyorum. Şu an o kadar sıkıntı var ki belki biz hazırlanıp sahaya çıkacağız. Her şey üst üste geldi artık bunun çözümünü bulacağız" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cenk
    Hilbert Zapo Toraman Üzülmez
    Ernst Necip
    Tabata
    Holosko(Nihat) İsmail
    Bobo

Böyle bir kadro çıkarsa puan da çıkar diye tahmin ediyorum. Kalede Hakan, forvette Nobre olmasın yeter. Holosko(Nihat) düşüncem de başka seçenek olmadığı için. Başarılar Karakartal.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Cenk
    Hilbert Zapo Toraman Üzülmez
    Ernst Necip
    Tabata
    Holosko(Nihat) İsmail
    Bobo

Böyle bir kadro çıkarsa puan da çıkar diye tahmin ediyorum. Kalede Hakan, forvette Nobre olmasın yeter. Holosko(Nihat) düşüncem de başka seçenek olmadığı için. Başarılar Karakartal.

Şaka gibi, bildiğin şaka yaa. Maçtan önce sadece Hakan ve Nobre'yi istemiyordum, Holosko ve Nihat'a bile razıydım biraz da mecburiyetten ötürü, ama yine korktuğum başıma geldi. Hakan ilk golde yaptı yapacağını ve maçı alıp götürdü, rakibe verdi ELleriyle. Nobre desen bitmiş uzatmaları oynuyor yazıklar olsun öyle golcüye, koskoca maçta o fiziğiyle en ufak bir rahatsızlık veremedi rakibe ve kaleye de bir tane şut çekemedi. Takımda 3 4 tane orta saha var, hala orta alana gelip top alıyor. Yediğimiz gollerin tamamı bireysel beceriksizlikti, hala gereken dersler alınmamış belli ve o dersin alınıp alınmayacağı konusunda da ciddi şüphelerim var. Kadro desen zaten komedi dükkanı gibi, 15 kişi var kadroda ve yedeklerin birisi bu sene hiç a takıma giremeyen a2 topçumuz Ali Kuçik. İpini koparan sakatlanmış, bir takımda aynı anda 8 sakat olur mu, oluyormuş. 3 tane futbolcu da listede adı olmadığı için sapasağlam oldukları halde kadroya giremediler, hadi buyrun cenaze namazına. Hal böyle olunca skor da normal oluyor benim için. Geçmiş olsun, Allah sonumuzu hayretsin, son 3 maç 3 mağlubiyet.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Üst olsun ben gollü bir mücadele bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda TSI 20:00'de başlayacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Clos Gomez yönetecek.

Gomez'in yardımcılıklarını Juan Jose Gallego Galindo ve Luis Fernando Marco Martinez yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Javier Estrada Fernandez ve José Luis Paradas Romero'nun yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ignacio Iglesias Villanueva olacak.

BEŞİKTAŞ

Hakan
    Hilbert
    İbrahim Toraman
    Zapotocny
    İbrahim Üzülmez
    Ernst
    Necip
    Tabata
    Nihat
    Nobre
    Bobo

PORTO

Helton
    Maicon
    Sapunaru
    Alvaro Pereira
    Rolando
    Belluschi
    Fernando
    Moutinho
    C.Rodriguez
    Hulk
    Falcao

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Temsilcimize başarılar.Önemli eksikliklerimiz olsada kazanabileceğimizi düşünüyorum olmadı 1 puan da iyidir..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar BJK.Yeneceğini düşünüyorum bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 sonuca açık bir maç. Porto Bjk gibi bir deplasmandan 1 puan koparmaya çalışacak. Bjk ise evinde kazanmak isteyecek. Beraberlik maçı gibi duruyor. Kazanan olursada tek farkla kazanır. Bence kısır bir maç olacak. İddaa oynasam alt yazardım..yada H 0 girerdim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bobo sol açık sanırım.

nihat değil de holosko olsa iyi olmaz mıydı? nihat'ın artık ahı gitmiş vahı kalmış.

ayrıca artık ben hakan'a değil de cenk'e sabır gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

bu gece beşiktaş'lıyız, kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maicon kırmızı kart porto 10 kişi.

0-1 porto önde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarı bitti Porto 1-0 önde.42'de kırmızı kart gördüler.Attıkları bir gol alakası yokken ofsayt diye verilmedi.İkinci yarı Beşiktaş toparlanırsa maçı alabilir.Ama Helton'ı geçmek kolay olmayacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Guzel oynadik gol kornerden geldi Hakan bosa cikti. Porto 10 kisi kaldi haydi bastir kartalim.

bu kadar da olmazki ya hakem maçı iğrenç ötesi yönetiyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bu saatten sonra bu maçı Porto alamaz .Ya berabere biter ya Beşiktaş alır .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok güzel oynuyoruz. 3-4 Net pozisyon kaçırdık. İkinci yarının başında golü bulursak yeneriz maçı. Ayrıca gol ofsayt diye degil faul yüzünden verilmedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Simdi bu oyunun üstüne birde Q7 ve Guti olacakti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

digitürk kablolu tvye oranla daha geriden geliyo bana bunu anlatmış maç olmuştur şu ana kadar bjk iyi geliyo kontralara dikkat adamlar hızlı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Hulk attı 2-0...

Çok basit bir gol, 2 savunmacının arasından geçiyor top.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

aferin zapo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yıllardır aynı çimde futbol oynayan bi insan nasıl kestiremez o topun öyle sekeceğini.. Hatırlayın Volkan asist güiza gol vartı aşırtmadan kadıköyde.. O golün aynısı nerdeyse ve yine zapo baş rolde...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yıllardır aynı çimde futbol oynayan bi insan nasıl kestiremez o topun öyle sekeceğini.. Hatırlayın Volkan asist güiza gol vartı aşırtmadan kadıköyde.. O golün aynısı nerdeyse ve yine zapo baş rolde...
    ...............

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bi daha gol oldu

beşiktaş taraftarı portoyu alkışlıyor
    Sentugo.

Hulk attı, 3-0.

BJK taraftarları alkışlıyor Porto'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3 oldu dk 77 adamlar 10 kişi daha rahat daha iyi oynuyor.Maç bitti sayılır artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sorun bjk da değil Hulk u hiç bir takım tutamıyor zaten helede geriye düşüp ileriye çıkıyosan yapacak birşey yok..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Helal olsun adamlara. Yazıklar olsun Hakana.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Helal olsun adamlara. Yazıklar olsun Hakana.
    Hakan'ın ne suçu vardı ki son iki golde ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hakan'ın ne suçu vardı ki son iki golde ?
    Hakana ilk gol için kızıyorum. Bunu her maç yapıyor artık. Takım tam oyuna ısındıgı anlarda , bütün takımın hatta bütün insanların umudunu bitiriyor. Hepte aynı hata yüzünden. Ve bu hatayı da düzeltme gayretinde olmadıgı için yazıklar olsun diyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri