Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 35.29%
  • Porto kazanır

9 52.94%
  • Berabere biter

2 11.76%
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto [ Avrupa Ligi L Grubu 3. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cenk
    Hilbert Zapo Toraman Üzülmez
    Ernst Necip
    Tabata
    Holosko(Nihat) İsmail
    Bobo

Böyle bir kadro çıkarsa puan da çıkar diye tahmin ediyorum. Kalede Hakan, forvette Nobre olmasın yeter. Holosko(Nihat) düşüncem de başka seçenek olmadığı için. Başarılar Karakartal.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Cenk
    Hilbert Zapo Toraman Üzülmez
    Ernst Necip
    Tabata
    Holosko(Nihat) İsmail
    Bobo

Böyle bir kadro çıkarsa puan da çıkar diye tahmin ediyorum. Kalede Hakan, forvette Nobre olmasın yeter. Holosko(Nihat) düşüncem de başka seçenek olmadığı için. Başarılar Karakartal.

Şaka gibi, bildiğin şaka yaa. Maçtan önce sadece Hakan ve Nobre'yi istemiyordum, Holosko ve Nihat'a bile razıydım biraz da mecburiyetten ötürü, ama yine korktuğum başıma geldi. Hakan ilk golde yaptı yapacağını ve maçı alıp götürdü, rakibe verdi ELleriyle. Nobre desen bitmiş uzatmaları oynuyor yazıklar olsun öyle golcüye, koskoca maçta o fiziğiyle en ufak bir rahatsızlık veremedi rakibe ve kaleye de bir tane şut çekemedi. Takımda 3 4 tane orta saha var, hala orta alana gelip top alıyor. Yediğimiz gollerin tamamı bireysel beceriksizlikti, hala gereken dersler alınmamış belli ve o dersin alınıp alınmayacağı konusunda da ciddi şüphelerim var. Kadro desen zaten komedi dükkanı gibi, 15 kişi var kadroda ve yedeklerin birisi bu sene hiç a takıma giremeyen a2 topçumuz Ali Kuçik. İpini koparan sakatlanmış, bir takımda aynı anda 8 sakat olur mu, oluyormuş. 3 tane futbolcu da listede adı olmadığı için sapasağlam oldukları halde kadroya giremediler, hadi buyrun cenaze namazına. Hal böyle olunca skor da normal oluyor benim için. Geçmiş olsun, Allah sonumuzu hayretsin, son 3 maç 3 mağlubiyet.

Mesaj Yetkileri