Ankaragucunde baya degisiklikler olmus onlarin birbirine uyum saglamasi epey bi zaman alir heleki basta Umit Ozat varken.
Cekinecegimiz adam Sestak, onu fazla oynatmazsak bu mactan 3 puan ile ayriliriz
Ankaragücü tehlikeli bir takım ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ancak Trabzonspor'Un ben evinde kolay kolay maç vereceğini zannetmiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu kadar formda bir Trabzon'un sahasında Ankaragücü'ne puan kaptıracağını sanmıyorum..
Fenerbahçe ve Galatasaraya oynadığı topu oynarsa Ankragücü puan alabilirler.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hemşo fb gs ile tsnin oyunu bir değil onu unutma yanlız.
Ona zaten lafım yok Sir Bilek![]()
Trabzon bu senenin en iyi takımı fakat bi süpriz ihtimalide var yani (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Vittek'in yokluğu çok hissedilir.. Sapara oynasa bari. En azından bir beraberlik hiç fena olmaz
gollü bir maç olur. 2-2 biter diye tahmin etmekteyim. ama trabzon bir adım daha yakn galibiyete...
Trabzonspor çok farklı bir skorla alır maçı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Üst olması tercihimdir tabi ekonomik şartlardan dolayıserdar kardeşin dediği gibi 2-2 falan olsun hatta 2-1 ankaragücü alsın iki tarafa da yarasın..
1-0 önde Trabzonspor, gol Jaja.
Trabzondan Adeta Kovularak A.Gücüne Kiralanan Gabric 61. DK da Trabzona Gol Atarsa Nolur ?![]()
![]()
![]()
Bıraktık işi gücü saldır Ankaragücü1-1
Trabzon herhalde Beşiktaş maçına hazırlanıyor, 1-1 bitti maç.
Trabzon kazanacağı 2-3 maçla en azından Fenerbahçe nin çok düşük şansı olsada Beşiktaş ın hevesini kaçırabilirdi ama ilk maçtan puan kaybı onlar açısından iyi olmadı bence.
Tahminim doğru çıktı,Trabzon ilk yarı iyi oynadı Umut acayip goller kaçırdı,ikinci yarı Ankaragücü golü buldu ve kapandı kontra aradı,60 dan sonra açılıyor ankara bizide öyle yenmişlerdi spikerinde dediği gibi Ümit Özat kondisyonuna güveniyor tebrikler 2 takımada göze hoş gelen bir futbol izledik
Buraki isliklayip kufur eden hayvanlar oldugu surece bu takim sampiyon olmasin. ISTEMIYORUM!!
Insan 17 maci 1 macla silip atarmi, 34 lig macinin hepsini alacanki bunlar rahat etsin.
Kimse Ankara deplasmanindan 1 puanla donulseydi agzini acmazdi !
Trabzon bildik Trabzon, ilk yarida bu futbola yakin cok mac oynadilar, ama her acidan sanslari yanindaydi ve ekstra puanlar topladilar, hep boyle gitmeyecekti elbette.
U.Ozat felaket tercihler yapti. Yattara gibi bir adamin karsisina hem agir hem bek olmayan bir oyuncu surdu ve Sestak gibi bir oyuncuyu yedek birakti, sonra hatasindan dondu neyse ki.
Haftaya Inonu ve Kadikoy bekliyor. BJK Trabzon'u iyi bir futbol ve net bir skorla yenip IBB'yi de gecerse Trabzon'u psikolojik olarak cok cok zorlar ve gucunu cumle aleme gosterir.
Lig uzun 16 hafta var daha, çok takım puan kaybedecek, maç kaybedecek. İç sahada puan kaybı başlangıç açısından iyi olmadı Trabzonspor için ancak bunun sürekli olmayacağı bir gerçek. Belki de aradaki puan farkı takımı rahatlatmıştır ama bu beraberlik kendilerini toparlamalarını sağlar. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından istediğini alırsa devam eder futboluna Trabzonspor.
Şenol Güneş'in açıklamaları
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Ankaragücü maçında kazanmaya yakın taraf olduklarını, o yüzden aldıkları beraberlik nedeniyle üzüntü yaşadıklarını söyledi.
Güneş, 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede, bekledikleri bir oyunun olduğunu belirterek, ''Rakibin de bizim de nasıl oynayacağımız belliydi. İlk yarı daha az pozisyon bulduk ve rakibe pozisyon vermeden 1-0 öne geçtik. İkinci yarı ise daha etkili pozisyonlar bulduk ama golleri bulamadık'' dedi.
Hiç beklenmedik anda defansta yapılan üst üste hatalar sonucu rakibin golü attığını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:
''Bu gol sonrası moralleri yükseldi. Kazanmaya yakın takım bizdik, o yüzden üzgünüz. Kaybettiğimiz 2 puan var. Oynadığımız oyun olarak rakipten daha çok üstün olan, oyunu tamamen kontrol altında tutmaya çalışan takımdık. Az pozisyon verdiğimiz halde atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 berabere bitti. Ama golden sonra fizik ve inanç dirençsizliği oldu. Zaman zaman homurdanmalar oldu. Golden sonra rakibin daha rahat çıkma, daha rahat oynama anlayışı vardı. Trabzonsporlu oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler. O yüzden onlara teşekkür ediyorum. Biz iki puan kaybettik ama futbolda bu var, olacaktır. Üzüntü verici olsa da gayet normal karşılamak lazım.''
Güneş, bir gazetecinin ''Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz'' yönündeki sorusu üzerine de ''Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok'' ifadelerini kullandı.
Karşılaşmada Ankaragücü'nün attığı gol sonrası moral ve fizik direncinde kopmalar olduğunu kaydeden Güneş, ''Taraftar da akıcı oyun göremeyince olumsuzluklar oldu. Ne kadar pozisyon bulursak bulalım daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyor. Rakibe de az pozisyon vermek istiyoruz. Burak'ın yuhalanması hoş değil. Hakem ve seyirciyi konuşacak durumda değiliz. Bu futbolun gerçeği. Türkiye'de futbolun niye ileri gitmediği anlayışını herkes biliyor. Ama herkes işine geldiği gibi de yönetiyor'' diye konuştu.
Maç kimseyi aldatmasın. Klasik maç seçme moduna geçti topçular bu maçta.
Maçla ilgili en çok sevindğim şey Milli Takımlar antrenörü Engin İpekoğlu'nun 2 senedir övdüğü Bora'yı kazanmak oldu. Rajnoch yine zaten bildiğim gibi. Şu anda TSL'de oynayan 1-2 stoper hariç hepsini cebinden çıkarır.
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86029
Bazilarinin konusmalari ise yaramis
BJK4EVER @
Trabzon evdeki 3 derbiyi alarak fazla puan almis olabilir, daha 1 mac oynanmis gelmis hep boyle gitmeyecekti elbette diyorsunDaha onumuzde 16 mac var, bende pek ihtimal vermiyorum ilk yaridaki topladigimiz puani topliyamayiz.
Sestakin oynayip oynamicagi mac saatinde belli oldu, sonradan gorev almasi normaldi
Trabzon uzerinde pskolojik etki olusur orasi garanti, bundan basarili veya basarisiz geceriz orasini bilmem ama bundan faydanlanacak son kulup Besiktas
Trabzonun kotu gidisi devam edebilir, ben 2-3 haftaya Bursayi lider goruyorum. Evdeki oynicamiz Bursa macinda liderligi geri aliriz ondan sonrasini bilmem. Ama ilk yari yakaladigimiz puan farki bu kotu haftalarda iyi kullanirsak 1-2 puanla onlerde gidebiliriz.
Ayrica o taraftarlarada bi lafim olcak, Allahinizi severseniz boyle yapacaksaniz o stadda hic gelmeyin bos tribunlere oynasin takim. AZ ADAM OLUN, ADAMLIGI BIRAKTIM BIRAZCIK INSAN OLUN. Kimse ayni tezahurati yapmiyor, maratonda var 3 degisikl grup kale arkalarina var 4-5 tane daha. Tezahurat degil CORBA yapiyorsunuz ! daha yeni ayin futbolcusu odulunu almis adama kufur ediliyor![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 23.Ocak.2011 at 05:50
Belli olmaz belki sizi yenerlerde sampiyon muamelesi gorurler
Bide sunu ilk yazdigimi sana anlatim belki anlamamisindir
Trabzon (3 istanbul deplasmani )
Bursa (geriden geliyor ama oturmus takimi var)
Fener ( Bursaninda gerisinde ama kadroda tecrubeli oyuncular var)
Bu 3 takimin bana gore sanslari esit, bu 3 takimin arkasindan gelen Kayseri ve Besiktasta Sampiyonluk icin mucadele verebilir bu 5 takimdan haric herhangi bi baska takimin sampiyonluk ihitmali yoktur![]()
Kayserinin yeni transferleri erken uyum saglarsa, Besiktasta bukadar ofansif kadroyla oynamasini ogrenirse yukardaki 3 takimi zorlama ihtimali olur.
Sanirim anlamisindir simdi![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 23.Ocak.2011 at 06:33