Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 61.54%
  • Ankaragücü kazanır

1 7.69%
  • Berabere biter

4 30.77%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Trabzonspor - Ankaragücü [18. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Trabzonspor - Ankaragücü [18. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ankaragucunde baya degisiklikler olmus onlarin birbirine uyum saglamasi epey bi zaman alir heleki basta Umit Ozat varken.

Cekinecegimiz adam Sestak, onu fazla oynatmazsak bu mactan 3 puan ile ayriliriz

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ankaragucunde baya degisiklikler olmus onlarin birbirine uyum saglamasi epey bi zaman alir heleki basta Umit Ozat varken.

Cekinecegimiz adam Sestak, onu fazla oynatmazsak bu mactan 3 puan ile ayriliriz
    Sestak ve Sapara yoklar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ankaragücü tehlikeli bir takım ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ancak Trabzonspor'Un ben evinde kolay kolay maç vereceğini zannetmiyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar formda bir Trabzon'un sahasında Ankaragücü'ne puan kaptıracağını sanmıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe ve Galatasaraya oynadığı topu oynarsa Ankragücü puan alabilirler.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hemşo fb gs ile tsnin oyunu bir değil onu unutma yanlız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ona zaten lafım yok Sir Bilek

Trabzon bu senenin en iyi takımı fakat bi süpriz ihtimalide var yani (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Fenerbahçe ve Galatasaraya oynadığı topu oynarsa Ankragücü puan alabilirler.
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Trabzon bu senenin en iyi takımı fakat bi süpriz ihtimalide var yani (:

Tebrikler Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fatih Tekke, Robert Vittek, Michael Klukowski, Umut Sözen, Kağan Söylemezgiller kadroda yok. Stanislav Sestak ve Marek Sapara maç saatinde belli olacak oynayıp oynamayacakları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vittek'in yokluğu çok hissedilir.. Sapara oynasa bari. En azından bir beraberlik hiç fena olmaz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

gollü bir maç olur. 2-2 biter diye tahmin etmekteyim. ama trabzon bir adım daha yakn galibiyete...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor çok farklı bir skorla alır maçı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üst olması tercihimdir tabi ekonomik şartlardan dolayı serdar kardeşin dediği gibi 2-2 falan olsun hatta 2-1 ankaragücü alsın iki tarafa da yarasın..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

1-0 önde Trabzonspor, gol Jaja.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Trabzondan Adeta Kovularak A.Gücüne Kiralanan Gabric 61. DK da Trabzona Gol Atarsa Nolur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bıraktık işi gücü saldır Ankaragücü 1-1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzon herhalde Beşiktaş maçına hazırlanıyor, 1-1 bitti maç.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Trabzon kazanacağı 2-3 maçla en azından Fenerbahçe nin çok düşük şansı olsada Beşiktaş ın hevesini kaçırabilirdi ama ilk maçtan puan kaybı onlar açısından iyi olmadı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tahminim doğru çıktı,Trabzon ilk yarı iyi oynadı Umut acayip goller kaçırdı,ikinci yarı Ankaragücü golü buldu ve kapandı kontra aradı,60 dan sonra açılıyor ankara bizide öyle yenmişlerdi spikerinde dediği gibi Ümit Özat kondisyonuna güveniyor tebrikler 2 takımada göze hoş gelen bir futbol izledik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Buraki isliklayip kufur eden hayvanlar oldugu surece bu takim sampiyon olmasin. ISTEMIYORUM!!

Insan 17 maci 1 macla silip atarmi, 34 lig macinin hepsini alacanki bunlar rahat etsin.

Kimse Ankara deplasmanindan 1 puanla donulseydi agzini acmazdi !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Trabzon bildik Trabzon, ilk yarida bu futbola yakin cok mac oynadilar, ama her acidan sanslari yanindaydi ve ekstra puanlar topladilar, hep boyle gitmeyecekti elbette.
    U.Ozat felaket tercihler yapti. Yattara gibi bir adamin karsisina hem agir hem bek olmayan bir oyuncu surdu ve Sestak gibi bir oyuncuyu yedek birakti, sonra hatasindan dondu neyse ki.
    Haftaya Inonu ve Kadikoy bekliyor. BJK Trabzon'u iyi bir futbol ve net bir skorla yenip IBB'yi de gecerse Trabzon'u psikolojik olarak cok cok zorlar ve gucunu cumle aleme gosterir.

23. Default

Lig uzun 16 hafta var daha, çok takım puan kaybedecek, maç kaybedecek. İç sahada puan kaybı başlangıç açısından iyi olmadı Trabzonspor için ancak bunun sürekli olmayacağı bir gerçek. Belki de aradaki puan farkı takımı rahatlatmıştır ama bu beraberlik kendilerini toparlamalarını sağlar. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından istediğini alırsa devam eder futboluna Trabzonspor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Şenol Güneş'in açıklamaları

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Ankaragücü maçında kazanmaya yakın taraf olduklarını, o yüzden aldıkları beraberlik nedeniyle üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Güneş, 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede, bekledikleri bir oyunun olduğunu belirterek, ''Rakibin de bizim de nasıl oynayacağımız belliydi. İlk yarı daha az pozisyon bulduk ve rakibe pozisyon vermeden 1-0 öne geçtik. İkinci yarı ise daha etkili pozisyonlar bulduk ama golleri bulamadık'' dedi.

Hiç beklenmedik anda defansta yapılan üst üste hatalar sonucu rakibin golü attığını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

''Bu gol sonrası moralleri yükseldi. Kazanmaya yakın takım bizdik, o yüzden üzgünüz. Kaybettiğimiz 2 puan var. Oynadığımız oyun olarak rakipten daha çok üstün olan, oyunu tamamen kontrol altında tutmaya çalışan takımdık. Az pozisyon verdiğimiz halde atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 berabere bitti. Ama golden sonra fizik ve inanç dirençsizliği oldu. Zaman zaman homurdanmalar oldu. Golden sonra rakibin daha rahat çıkma, daha rahat oynama anlayışı vardı. Trabzonsporlu oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler. O yüzden onlara teşekkür ediyorum. Biz iki puan kaybettik ama futbolda bu var, olacaktır. Üzüntü verici olsa da gayet normal karşılamak lazım.''

Güneş, bir gazetecinin ''Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz'' yönündeki sorusu üzerine de ''Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok'' ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Ankaragücü'nün attığı gol sonrası moral ve fizik direncinde kopmalar olduğunu kaydeden Güneş, ''Taraftar da akıcı oyun göremeyince olumsuzluklar oldu. Ne kadar pozisyon bulursak bulalım daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyor. Rakibe de az pozisyon vermek istiyoruz. Burak'ın yuhalanması hoş değil. Hakem ve seyirciyi konuşacak durumda değiliz. Bu futbolun gerçeği. Türkiye'de futbolun niye ileri gitmediği anlayışını herkes biliyor. Ama herkes işine geldiği gibi de yönetiyor'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maç kimseyi aldatmasın. Klasik maç seçme moduna geçti topçular bu maçta.

Maçla ilgili en çok sevindğim şey Milli Takımlar antrenörü Engin İpekoğlu'nun 2 senedir övdüğü Bora'yı kazanmak oldu. Rajnoch yine zaten bildiğim gibi. Şu anda TSL'de oynayan 1-2 stoper hariç hepsini cebinden çıkarır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86029

Bazilarinin konusmalari ise yaramis

BJK4EVER @

Trabzon evdeki 3 derbiyi alarak fazla puan almis olabilir, daha 1 mac oynanmis gelmis hep boyle gitmeyecekti elbette diyorsun Daha onumuzde 16 mac var, bende pek ihtimal vermiyorum ilk yaridaki topladigimiz puani topliyamayiz.

Sestakin oynayip oynamicagi mac saatinde belli oldu, sonradan gorev almasi normaldi

Trabzon uzerinde pskolojik etki olusur orasi garanti, bundan basarili veya basarisiz geceriz orasini bilmem ama bundan faydanlanacak son kulup Besiktas

Trabzonun kotu gidisi devam edebilir, ben 2-3 haftaya Bursayi lider goruyorum. Evdeki oynicamiz Bursa macinda liderligi geri aliriz ondan sonrasini bilmem. Ama ilk yari yakaladigimiz puan farki bu kotu haftalarda iyi kullanirsak 1-2 puanla onlerde gidebiliriz.

Ayrica o taraftarlarada bi lafim olcak, Allahinizi severseniz boyle yapacaksaniz o stadda hic gelmeyin bos tribunlere oynasin takim. AZ ADAM OLUN, ADAMLIGI BIRAKTIM BIRAZCIK INSAN OLUN. Kimse ayni tezahurati yapmiyor, maratonda var 3 degisikl grup kale arkalarina var 4-5 tane daha. Tezahurat degil CORBA yapiyorsunuz ! daha yeni ayin futbolcusu odulunu almis adama kufur ediliyor
    Last edited by Bordo61Mavi : 23.Ocak.2011 at 05:50

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Trabzon uzerinde pskolojik etki olusur orasi garanti, bundan basarili veya basarisiz geceriz orasini bilmem ama bundan faydanlanacak son kulup Besiktas

Trabzonun kotu gidisi devam edebilir, ben 2-3 haftaya Bursayi lider goruyorum.
    Yok canım Kasımpaşa dan Sivas tan daha şanslıyızdır bu konuda... Ben bu haliyle Fenerbahçe nin ya da Bursa nın, Beşiktaş ın üstünde ligi tamamlayacağına inanmıyorum. Gerçi Bursa nın yarın ki maçını bir görmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Yok canım Kasımpaşa dan Sivas tan daha şanslıyızdır bu konuda... Ben bu haliyle Fenerbahçe nin ya da Bursa nın, Beşiktaş ın üstünde ligi tamamlayacağına inanmıyorum. Gerçi Bursa nın yarın ki maçını bir görmek lazım.

Sen ne demek istedigimi anladin

BJK sampiyon diyorsun yani

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sen ne demek istedigimi anladin

BJK sampiyon diyorsun yani
    Yok, Fenerbahçe olamaz, Bursa yı da yarın bir görmek lazım diyorum. Trabzon toparlar şampiyon olur diyorum ayrıca...

Bi de Kasımpaşa da olamaz diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Belli olmaz belki sizi yenerlerde sampiyon muamelesi gorurler

Bide sunu ilk yazdigimi sana anlatim belki anlamamisindir

Trabzon (3 istanbul deplasmani )
    Bursa (geriden geliyor ama oturmus takimi var)
    Fener ( Bursaninda gerisinde ama kadroda tecrubeli oyuncular var)

Bu 3 takimin bana gore sanslari esit, bu 3 takimin arkasindan gelen Kayseri ve Besiktasta Sampiyonluk icin mucadele verebilir bu 5 takimdan haric herhangi bi baska takimin sampiyonluk ihitmali yoktur

Kayserinin yeni transferleri erken uyum saglarsa, Besiktasta bukadar ofansif kadroyla oynamasini ogrenirse yukardaki 3 takimi zorlama ihtimali olur.

Sanirim anlamisindir simdi
    Last edited by Bordo61Mavi : 23.Ocak.2011 at 06:33

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri