http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86029
Bazilarinin konusmalari ise yaramis
BJK4EVER @
Trabzon evdeki 3 derbiyi alarak fazla puan almis olabilir, daha 1 mac oynanmis gelmis hep boyle gitmeyecekti elbette diyorsunDaha onumuzde 16 mac var, bende pek ihtimal vermiyorum ilk yaridaki topladigimiz puani topliyamayiz.
Sestakin oynayip oynamicagi mac saatinde belli oldu, sonradan gorev almasi normaldi
Trabzon uzerinde pskolojik etki olusur orasi garanti, bundan basarili veya basarisiz geceriz orasini bilmem ama bundan faydanlanacak son kulup Besiktas
Trabzonun kotu gidisi devam edebilir, ben 2-3 haftaya Bursayi lider goruyorum. Evdeki oynicamiz Bursa macinda liderligi geri aliriz ondan sonrasini bilmem. Ama ilk yari yakaladigimiz puan farki bu kotu haftalarda iyi kullanirsak 1-2 puanla onlerde gidebiliriz.
Ayrica o taraftarlarada bi lafim olcak, Allahinizi severseniz boyle yapacaksaniz o stadda hic gelmeyin bos tribunlere oynasin takim. AZ ADAM OLUN, ADAMLIGI BIRAKTIM BIRAZCIK INSAN OLUN. Kimse ayni tezahurati yapmiyor, maratonda var 3 degisikl grup kale arkalarina var 4-5 tane daha. Tezahurat degil CORBA yapiyorsunuz ! daha yeni ayin futbolcusu odulunu almis adama kufur ediliyor![]()