Fenerbahçe Cumhuriyeti
Her zaman papaz pilav yemez.Gruptaki maça benzemeyecektir ve yıldızlarımızla taraftarımız önünde farklı bir galibiyet alırız diye düşünüyorum...
Bi süpriz daha olurmu çok zor ama olursada çok çok güzel olurFakat işe ciddiyetle sarılan bir Beşiktaş olacakdır ve turu rahat geçeceklerdir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
G.Antep Bld. bu maçı da alabilirGüzel,zevkli bir maç olacak.
Cenk,Nobre,Guti ve Aurelio yok.
--------------------------------Hakan----------------------------
Ekrem------------Toraman---------Sivok------------İsmail
---------------------------------Ernst----------------------------
---------------------Fernandes-----Necip--------------------
Quaresma----------------------------------------------Simao
-------------------------------Bobo-----------------------------
Bu maçta turu geçebilecek avantajlı skoru alabileceğimizi düşünüyorum.
3-1 gibi bir skorla beşiktaş alır
Ben yenildiğimiz maçı hatırlamıyorum valla.Grupta 2.maçımızı oynarken ben ilk maçımız sanıyordum.O derece unutmuşum.Ama bu sefer sürpriz olmayacaktır diye düşünüyorum.İlk maçtan turu büyük ölçüde garantileyecek sonucu alırız bence.
So what?
Saike
Ligde kasapların gözü Guti'nin üzerindeyken hatılarsanız Ernst oyununu hücuma taşımız ve muhteşem paslar vermişti.Hele Bobo'ya yaptığı bir asisti hatırlıyorum,kel olmasa Guti mi diyeceğim.Öyle bir hücum zenginliğimiz varki ön liberomuz bile gerektiğinde 10 numaragibi oynayabiliyor.Ernstten bu yönde bir katkı da gelecektir zira maçın ciddiyetiyle rakibimizin bizi zorlamasına izin vermeyiz.Erken bir gol ilk yarıda farka gitmemize yardımcı olur,öbür türlü maç ikinci yarıya taşınabilir.Rahat bir galibiyet bekliyorum ve umuyorum.
Ersan ve Cenk zaten biliniyor, bir de Guti, Nobre ve Quaresma oynayamayacak sanırım, bugün gazete de öyle okudum. Maça da gideceğim, eksiklere karşın rahat bir galibiyet almamızı bekliyorum ve istiyorum. Uzun bir aradan sonra maça gidip, Portekizli çeteyi ilk kez göreceğim, fark istiyorum.![]()
Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Antrenmana ameliyat için Avustralya'ya giden Ersan Gülüm ile tedavisine devam edilen Guti katılmadı.
Nobre, Nihat ve Cenk, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu çalışması yaptı.
Antrenman sahada yapılan toplantı ile başladı. Isınma koşuları sonrasında pas ve 5-2 çalışması yapıldı. Yarım sahada yapılan maç ile devam eden antrenman, taktik çalışması ile sona erdi.
Beşiktaşımız, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kamp yapmayacak. Futbolcularımız yarın sabah tesiste toplanacak.
Bjk.com.tr
Benim anladığım, Ersan-Cenk-Aurelio-Nihat kesin oynayamayacak olanlar... Guti-Nobre de muhtemelen zorlanmayacaktır. Kalanlardan da üstteki gibi bir onbir çıkıyor. Keşke hoca Ekrem in yerine Hilbert i oynatsa da, orta sahada Onur Bayramoğlu nu oynatsa... Son maçtaki Ekrem kadar zararlı olacak değil ya...
Farklı bir galibiyetle gruptaki maçın rövanşını alırız bence..
4-6 arası gol olsun yeter benim için.Bjk tek başına 4'ü yakalar zaten.![]()
BEŞİKTAŞ
Hakan
Ekrem
Sivok
İbrahim Toraman
İsmail
Ernst
Necip
Fernandes
Hilbert
Quaresma
Bobo
G.ANTEP BLD.
Kazım
Ferit
Mehmet
Ramazan
Ahmet
İbrahim
Eren
Serdar
Mustafa
Osman
Onur
Aman ya.Simaoyu niye oynatmazsın?Ne ara yoruldu da dinleniyor?O değilde gene Quaresma sağ taraftan çalımlarla ilerleyip sonunu mahvedecek.Maçın büyük bölümü böyle geçecek.Erken bir gol bulsak da üzülmesem Q7'nin hücum mahvedişlerine.
Fernandesin oynamasına çok sevindim.Gerçek potansiyelini yansıtabileceği bir maç en azından tam hazır olmayan bir oyuncu için.Uzaktan bombalayacaktır kaleyi.Gol bulursa onun için de bizim için de çok iyi olur.Ernst oynuyor bu da çok iyi bir haber.Bobonun oynaması da kendini tekrar ispatlama maçı olabilir bu maç.Simao oynasaydı da Hilbert yedek kalsaydı ne vardı sanki.Neyse hayırlısı.
Bu ZTK ne garip bir kupadır ki aynı gruptaki takımlar tekrar karşılaşsın. GBB'nin suçu ne ?
Iste Bobo iste gol![]()
vay Ernst, Ekrem ve Hilbert guzel paslastilar ve Ekrem assist gol Fernandes
Rahat bir ilk yarı geçti.Bobo golle tanıştı uzun süre sonra attı golünü.Fernandes de ilk golünü attı.Maça çok hızlı başladık sonradan tempo düştü.Gözlerim Gutiyi Smaoyu aradı ama onu söyleyim.Ernst maçtan önce de dediğim gibi Gutilik görevini çok iyi yaptı harika bir asist yaptı Boboya.Ama ileride çoğalmakta saçma bir zorluk çektik bir dönem.Bu da ileride iş yapacak oyuncusayısının azlığından kaynaklanıyor.Hilbert kesinlikle bir hücumcu değil buna eminim.Umarım Simao Hilbert değişikliği olur da farkı artırırız.
Quaresma hiç ortalarda yok.Saydım sadece 10 top ezdi.
Spiker TRT'nin haftalık dizi programını saydı ilk yarı![]()
Bundan bir türlü vazgeçemediler, senelerdir hep aynı hep aynı...
Güzel bir galibiyet oldu. Bu kadar alternatifli bi Mc-Dmc mevkisi her takıma nasip olmaz... Fernandes-Aurelio-Guti-Necip-Ernst... Daha Fink te gönderildi![]()
Benim bu maçtan anladığım, Nobre yi oynatacağız diye her maça 1 defansif orta saha ile çıkmak zorunda değiliz. Zaten yerine girecek oyuncu, hucum açısından 0 değil... Hem takım bu haliyle daha dengeli oluyor. İleride baskıyı da daha rahat yapıyoruz, Guti de muhtemelen daha rahat oynayacaktır... En azından top ayağına her geldiğinde faul yapıldığı için, topu biraz daha ileride alır ve daha kritik yerlerde frikik kazanırız![]()
Beşiktaş işi bitirdi, yarın biz de kazanalım da erken final olsun![]()
Frikik gollerine devam ediyoruz![]()
Quaresma bey gülebildi sonunda.Takımın 4-0 önde gayet rahat mahkeme duvarı gibi surat.
Burada Hilbert'in bileği kırılsa bunun hesabını kim verecek ? Bu kadar güzel giden bir maçta Mustafa Marangoz'un yaptığı nedir ? Cehalet mi ? Kin mi ? Kıskançlık mı ? Hazmedememe mi ? Nedir bu yahu?
Keşke 1960ların seviyesine gelebilsek. Schuster bir şey bilmiyorsun sen be adamım 1960 diyorsun..
Neyse çok iyi oynuyoruz her ne kadar rakip zayıf olsa da. yedeklerimizin bu kadar formda olması ve Fernandes'in boşa geldi diyenlere nazire yaparcasına çatır çatır top oynaması beni çok mutlu etti..
güzel bir galibiyet aldık tebrikler oyuncularımıza.. Fernandes diyorum başka bir şey demiyorum.. Darısı önümüzdeki tüm maçlara ..
Yanarım yanarım da Fernandesin şut poziyonu bulamamasına yanarım.Çok rahat çakardı golünü.![]()
Fernandes güzel oynadiHilbert'de super oynadi
Güzel maç oldu.Hem forma şansı bulamayan oyuncularımız oynadı,hem de farklı bir galibiyet aldık.
So what?
Saike