Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 78.57%
  • Gaziantep Bld. kazanır

2 14.29%
  • Berabere biter

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantep Bld. [ZTK Çeyrek Final İlk Maç]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Spiker TRT'nin haftalık dizi programını saydı ilk yarı
    Bundan bir türlü vazgeçemediler, senelerdir hep aynı hep aynı...

Güzel bir galibiyet oldu. Bu kadar alternatifli bi Mc-Dmc mevkisi her takıma nasip olmaz... Fernandes-Aurelio-Guti-Necip-Ernst... Daha Fink te gönderildi

Benim bu maçtan anladığım, Nobre yi oynatacağız diye her maça 1 defansif orta saha ile çıkmak zorunda değiliz. Zaten yerine girecek oyuncu, hucum açısından 0 değil... Hem takım bu haliyle daha dengeli oluyor. İleride baskıyı da daha rahat yapıyoruz, Guti de muhtemelen daha rahat oynayacaktır... En azından top ayağına her geldiğinde faul yapıldığı için, topu biraz daha ileride alır ve daha kritik yerlerde frikik kazanırız

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bundan bir türlü vazgeçemediler, senelerdir hep aynı hep aynı...

Güzel bir galibiyet oldu. Bu kadar alternatifli bi Mc-Dmc mevkisi her takıma nasip olmaz... Fernandes-Aurelio-Guti-Necip-Ernst... Daha Fink te gönderildi

Benim bu maçtan anladığım, Nobre yi oynatacağız diye her maça 1 defansif orta saha ile çıkmak zorunda değiliz. Zaten yerine girecek oyuncu, hucum açısından 0 değil... Hem takım bu haliyle daha dengeli oluyor. İleride baskıyı da daha rahat yapıyoruz, Guti de muhtemelen daha rahat oynayacaktır... En azından top ayağına her geldiğinde faul yapıldığı için, topu biraz daha ileride alır ve daha kritik yerlerde frikik kazanırız
    katiliyorum Nobre yerine bir orta saha oyuncusu ile daha iyi oynariz ve daha az pozisyon veririz.

Mesaj Yetkileri