Fenerbahçe Cumhuriyeti
Haftanın en zor ve en kilit maçı. Çok zevkli olacağını ve 2-2 biteceğini düşünüyorum.
Haftanın en banko maçı. Trabzon'un fazla zorlanmadan, rahat kazanacağı bir maç. Süper kupada olduğu gibi, ligin ilk devresinde olduğu gibi Trabzon güle oynaya geçer.
Trabzon kazanacaktır
Trabzon güle oynaya kazanır.Çok rahat çıkarlar maça ve belki fark bile gelebilir.Plakalarını yazarlarsa skor tabelasına şaşırmam açıkçası.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Trabzon seyirci baskısıyla çok rahat kazanamaz ancak 3 puanı alır. Artık şampiyonluk maçları bunlar.
Keşke Fenerbahçelilerin takımıma güvendiği kadar bende güvensemBursasporun 3. riski olmasa çok ümitli değildim ama onlar da kazanmak zorundalar, bu nedenle oynayacakları açık futbol bizim için avantaj olacaktır. Umarım Jaja kendine gelir.. bu sene 2 maç kazandık ama birini tamamen Jaja, diğerini de Alanzinho-Teofilo kazandırmıştı. Yine önemli ayaklarımızın bireysel performanslarına bakacak bu maç. Kazanırsak bizim için çok iyi olacak.
Burada Fenerbahçeliler sizin takıma güvenmiyor aslında (: Burada beklenen sonuç yazılıyor tamamıyle , Kaldı ki güvenememeniz en doğalı bizimkiler gibi '' kesin kazanacağız şöyle şov var '' falan diyip sonra patlamakdansa maça 3 ihtimalli bakmak en güzeli.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Valla bak ben bile Fenerbahceliler kadar takimima guvenemiyorum. Bursanin cok iyi yapabildigi bi is var, takim savunmasi bize karsida bunu yaparsalar dediginiz gibi bireysel yeteneklere bakacak is. En kotu beraberlik diyorum, acik futbol oynar Bursa kazanmaya gelecekler belli![]()
Hiç galibiyet alamadığımız Trabzonspor deplasmanından bu sefer 3 puanla dönebiliriz.
Trabzonspor son dakikalarda da olsa kazanır en kötü ihtimalle.
Kilit maç 1-1 berabere biteceğini düşünüyorum umarımda öyle olur![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Trabzon ite kaka ilerliyor, bu maçta işleri zor, hücum oyuncuların kişisel eforları çok fark edecek, özellikle Jaja'nın.
Trabzon'un haftalardır ite kaka kazanmasının ardından bu maçı rahat ve farklı kazanacağını düşünüyorum.
Zorla almıyoruz ki 1-0 veya 2-1liık skorlar zorla değil.Son dakikalarda gol bulmamızda ite kaka anlamına gelmez.Azimli olduğumuzu ne kadar istekli olduğumuzu gösterir.
Takım istekli olabilir ama ilk yarıdaki takımdan çok farklı. İlk yarıda Trabzon daha rahat alırdı kolay maçları, son dakikalara kalmazdı. Bu maçta Trabzon'un işi zor çünkü Bursa'nın savunması oldukça başarılı, Fenerbahçe maçı gibi 0-0 bitebilir. İte kaka derken kastettiğim buydu.
Yok abi ben öyle bi iddaa atmadım ortaya o arkadaşın lafını açıkladım sadece (:
trabzonun seyirci faktörüyle puan kaybedeceğini düşünsem de bi yolunu bulup kazanacaktır![]()
Şimdi ite kaka olma nedeni biraz hucüm istikrarsızlığı, e gol gelmeyince sıkıntı yaşıyoruz, Ankaragücü maçında 24, Antalya maçında 19, Manisa maçında 27 şutumuz var, toplamda 3 ü gol, Fenerbahçe mesela bu oranda çok iyi.
Birde puan alamayınca iyi futbolu kimse önemsemiyorki, şimdi bir ankaragücü maçı oynadık, kalemizde gördüğümüz ilk şut 65 de gol, 1-1 bitti ama dünyaları kaçırdık, Mustafa Denizli, Şansal Büyüka yazık oldu diyor maç sonu, sonra ertesi hafta geliyor, Trabzonspor ikinci yarıda hiç iyi değil, iyi oynamıyorlar deniyor, o maç 4-0 olacak maç oysa
Ee birde tabi bizim takıma çalışıyor insanlar artık, ilk yarı 7-0 yendiğimiz kasımpaşanın teknik direktörü Yılmaz Vural konya ile puan alacaktı neredeyse
Zaten bu finaller hep zor olur, avrupada da böyle değilmi? şampiyonlar ligi başta farklı galibiyetlerle başlar ama çeyrek final sonrası skorlar düşer, kısır maçlar olur.
evet ilk yarıdaki gibi oynamıyoruz, ama her takımın sıkıntısı farklı, millet can havliyle oynuyor, olacak o kadar![]()
Trabzon fark atar dicem totem dicenizAma öyle görünüyo
![]()
Altidore ve Milner ilk 11 oynarsa bu akşam bizim işimize gelir, umarım oynarlar.
İki takımda kazanmak için elinden geleni yapacak. Temennim sertliğin dozu kaçmasın, hakem objektif olsun. İyi olan kazansın.
TRABZONSPOR-BURSASPOR
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Fırat Aydınus
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Burak, Selçuk, Alanzinho, Colman, Jaja, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Vederson, Volkan, Svensson ,Bekir, Ozan, Batalla, Miller
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
Umarım zevkli ve temposu yüksek bir maç olur, bol gollü kimin kazancağı hakkında tahminim yok ama hak eden kazansın hakemler kazanmasın yeterli..![]()
çok hucumsal çıktık bakalım hayırlısı, Altidore oynasın çok istedim ama oynamıyor, Volkan ondan daha iyi umarım sorun çıkarmaz bize. Alanzinho ve Jaja kilit olacak hadi bakalım.