Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 56.25%
  • Bursaspor kazanır

2 12.50%
  • Berabere biter

5 31.25%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Trabzonspor - Bursaspor [29. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Trabzonspor - Bursaspor [29. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Haftanın en zor ve en kilit maçı. Çok zevkli olacağını ve 2-2 biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Haftanın en banko maçı. Trabzon'un fazla zorlanmadan, rahat kazanacağı bir maç. Süper kupada olduğu gibi, ligin ilk devresinde olduğu gibi Trabzon güle oynaya geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Trabzon kazanacaktır

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Trabzon güle oynaya kazanır.Çok rahat çıkarlar maça ve belki fark bile gelebilir.Plakalarını yazarlarsa skor tabelasına şaşırmam açıkçası.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon seyirci baskısıyla çok rahat kazanamaz ancak 3 puanı alır. Artık şampiyonluk maçları bunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Keşke Fenerbahçelilerin takımıma güvendiği kadar bende güvensem Bursasporun 3. riski olmasa çok ümitli değildim ama onlar da kazanmak zorundalar, bu nedenle oynayacakları açık futbol bizim için avantaj olacaktır. Umarım Jaja kendine gelir.. bu sene 2 maç kazandık ama birini tamamen Jaja, diğerini de Alanzinho-Teofilo kazandırmıştı. Yine önemli ayaklarımızın bireysel performanslarına bakacak bu maç. Kazanırsak bizim için çok iyi olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Haftanın en banko maçı. Trabzon'un fazla zorlanmadan, rahat kazanacağı bir maç. Süper kupada olduğu gibi, ligin ilk devresinde olduğu gibi Trabzon güle oynaya geçer.
    ...............

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Keşke Fenerbahçelilerin takımıma güvendiği kadar bende güvensem Bursasporun 3. riski olmasa çok ümitli değildim ama onlar da kazanmak zorundalar, bu nedenle oynayacakları açık futbol bizim için avantaj olacaktır. Umarım Jaja kendine gelir.. bu sene 2 maç kazandık ama birini tamamen Jaja, diğerini de Alanzinho-Teofilo kazandırmıştı. Yine önemli ayaklarımızın bireysel performanslarına bakacak bu maç. Kazanırsak bizim için çok iyi olacak.
    Bende onu dicektim Fenerliler totem yapmaya çalışıyor sanırımNe çokta güvenirlermiş Trabzona ben bu kadar emin olamıyorken.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla bak ben bile Fenerbahceliler kadar takimima guvenemiyorum. Bursanin cok iyi yapabildigi bi is var, takim savunmasi bize karsida bunu yaparsalar dediginiz gibi bireysel yeteneklere bakacak is. En kotu beraberlik diyorum, acik futbol oynar Bursa kazanmaya gelecekler belli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hiç galibiyet alamadığımız Trabzonspor deplasmanından bu sefer 3 puanla dönebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Keşke Fenerbahçelilerin takımıma güvendiği kadar bende güvensem
    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Fenerliler totem yapmaya çalışıyor sanırımNe çokta güvenirlermiş Trabzona ben bu kadar emin olamıyorken.
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Valla bak ben bile Fenerbahceliler kadar takimima guvenemiyorum.
    Burada Fenerbahçeliler sizin takıma güvenmiyor aslında (: Burada beklenen sonuç yazılıyor tamamıyle , Kaldı ki güvenememeniz en doğalı bizimkiler gibi '' kesin kazanacağız şöyle şov var '' falan diyip sonra patlamakdansa maça 3 ihtimalli bakmak en güzeli.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor son dakikalarda da olsa kazanır en kötü ihtimalle.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kilit maç 1-1 berabere biteceğini düşünüyorum umarımda öyle olur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzon ite kaka ilerliyor, bu maçta işleri zor, hücum oyuncuların kişisel eforları çok fark edecek, özellikle Jaja'nın.

Trabzon'un haftalardır ite kaka kazanmasının ardından bu maçı rahat ve farklı kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Trabzon ite kaka ilerliyor, bu maçta işleri zor, hücum oyuncuların kişisel eforları çok fark edecek, özellikle Jaja'nın.
    İte kaka derken?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İte kaka derken?
    Zorla, güçlükle anlamında olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zorla almıyoruz ki 1-0 veya 2-1liık skorlar zorla değil.Son dakikalarda gol bulmamızda ite kaka anlamına gelmez.Azimli olduğumuzu ne kadar istekli olduğumuzu gösterir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yok abi ben öyle bi iddaa atmadım ortaya o arkadaşın lafını açıkladım sadece (:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

trabzonun seyirci faktörüyle puan kaybedeceğini düşünsem de bi yolunu bulup kazanacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zorla almıyoruz ki 1-0 veya 2-1liık skorlar zorla değil.Son dakikalarda gol bulmamızda ite kaka anlamına gelmez.Azimli olduğumuzu ne kadar istekli olduğumuzu gösterir.
    Takım istekli olabilir ama ilk yarıdaki takımdan çok farklı. İlk yarıda Trabzon daha rahat alırdı kolay maçları, son dakikalara kalmazdı. Bu maçta Trabzon'un işi zor çünkü Bursa'nın savunması oldukça başarılı, Fenerbahçe maçı gibi 0-0 bitebilir. İte kaka derken kastettiğim buydu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şimdi ite kaka olma nedeni biraz hucüm istikrarsızlığı, e gol gelmeyince sıkıntı yaşıyoruz, Ankaragücü maçında 24, Antalya maçında 19, Manisa maçında 27 şutumuz var, toplamda 3 ü gol, Fenerbahçe mesela bu oranda çok iyi.

Birde puan alamayınca iyi futbolu kimse önemsemiyorki, şimdi bir ankaragücü maçı oynadık, kalemizde gördüğümüz ilk şut 65 de gol, 1-1 bitti ama dünyaları kaçırdık, Mustafa Denizli, Şansal Büyüka yazık oldu diyor maç sonu, sonra ertesi hafta geliyor, Trabzonspor ikinci yarıda hiç iyi değil, iyi oynamıyorlar deniyor, o maç 4-0 olacak maç oysa

Ee birde tabi bizim takıma çalışıyor insanlar artık, ilk yarı 7-0 yendiğimiz kasımpaşanın teknik direktörü Yılmaz Vural konya ile puan alacaktı neredeyse

Zaten bu finaller hep zor olur, avrupada da böyle değilmi? şampiyonlar ligi başta farklı galibiyetlerle başlar ama çeyrek final sonrası skorlar düşer, kısır maçlar olur.

evet ilk yarıdaki gibi oynamıyoruz, ama her takımın sıkıntısı farklı, millet can havliyle oynuyor, olacak o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Trabzon fark atar dicem totem diceniz Ama öyle görünüyo

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Altidore ve Milner ilk 11 oynarsa bu akşam bizim işimize gelir, umarım oynarlar.

İki takımda kazanmak için elinden geleni yapacak. Temennim sertliğin dozu kaçmasın, hakem objektif olsun. İyi olan kazansın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

TRABZONSPOR-BURSASPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker
    HAKEM: Fırat Aydınus

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Burak, Selçuk, Alanzinho, Colman, Jaja, Umut
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Vederson, Volkan, Svensson ,Bekir, Ozan, Batalla, Miller
    TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım zevkli ve temposu yüksek bir maç olur, bol gollü kimin kazancağı hakkında tahminim yok ama hak eden kazansın hakemler kazanmasın yeterli..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

çok hucumsal çıktık bakalım hayırlısı, Altidore oynasın çok istedim ama oynamıyor, Volkan ondan daha iyi umarım sorun çıkarmaz bize. Alanzinho ve Jaja kilit olacak hadi bakalım.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri