Sizce bu transfer normal mi? 500.000'e Khouma Babacar ?
Sizce bu transfer normal mi? 500.000'e Khouma Babacar ?
Babacar'ın kontratı genç kontrat mı ? yetiştirme bedeli parası galiba o
bi kere 17 yaşında gelemez. isterse 100m avro versinler 18 yaşından önce gelemez. editörden değiştirildiği belli. benim tahminim bu.
40 yıllık oyuncuyum böyle fiyat görmedim.
hangi güncelleme?
ingilizcem pek yok , farketmedim. bundan önce de bir çok kişinin editörden 16 yaşında özellikleri mükemmel olan yabancı oyuncu aldıklarını gördüm (Tr ligine) , yani editörden değiştirip burada ballandıran kişileri çok görünce onlardan olabilir diye düşündüm ; tahminim bu dedim. ama yanılmışım ,, konuya gelince ; oyunda kaç lig açık ? az lig var ise olabilir , 10 ligden fazla varsa ilginç. gerçi oyunda çok ilginçlikler rastlamıyor değilim , bjk - gs olsun işe yaramaz oyunculara bile 15m avro verdiklerini görüyorum. çok iyi oyuncularda bedavaya getiriliyor. fm de normal karşılıyorum
o ballandıran ben olabilir miyim acaba?
gerçi ben ballandırmam editörden takım kurarım o kurduğum takımla da yenilince artık,oyundan çıkarım durum bu.
arkadaşa cevap ta 9 haziran doğum günü ise genç olarak almış olabilir 500.000+ clauses olabilir örneğin.
yada fiorentina başka adam almış sezon başı galiba ama oynatmamış gözüküyor satış listesine koymuş ta olabilir öyle ucuza almış ta olabilir ama 9 haziran olması önceki söylediğimi akla getiriyor.
yada 2 arkadaş oynuyorsa eğer 2.arkadaş fmrte den almış ta olabilir bu da hile kısmı.
az lig ufak data base ler ilginç transferler yaratır.
mehmet seni kastetmedim alınma hemen ;]