1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: N'oluyoruz

Hybrid View

ingilizcem pek yok , farketmedim. bundan önce de bir çok kişinin editörden 16 yaşında özellikleri mükemmel olan yabancı oyuncu aldıklarını gördüm (Tr ligine) , yani editörden değiştirip burada ballandıran kişileri çok görünce onlardan olabilir diye düşündüm ; tahminim bu dedim. ama yanılmışım ,, konuya gelince ; oyunda kaç lig açık ? az lig var ise olabilir , 10 ligden fazla varsa ilginç. gerçi oyunda çok ilginçlikler rastlamıyor değilim , bjk - gs olsun işe yaramaz oyunculara bile 15m avro verdiklerini görüyorum. çok iyi oyuncularda bedavaya getiriliyor. fm de normal karşılıyorum

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    ingilizcem pek yok , farketmedim. bundan önce de bir çok kişinin editörden 16 yaşında özellikleri mükemmel olan yabancı oyuncu aldıklarını gördüm (Tr ligine) , yani editörden değiştirip burada ballandıran kişileri çok görünce onlardan olabilir diye düşündüm ; tahminim bu dedim. ama yanılmışım ,, konuya gelince ; oyunda kaç lig açık ? az lig var ise olabilir , 10 ligden fazla varsa ilginç. gerçi oyunda çok ilginçlikler rastlamıyor değilim , bjk - gs olsun işe yaramaz oyunculara bile 15m avro verdiklerini görüyorum. çok iyi oyuncularda bedavaya getiriliyor. fm de normal karşılıyorum
    hayır tam tersine çok lig varsa mümkün ancak. az lig varsa eldeki sınırlı sayıda iyi oyuncunun da değeri yükseliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    yani editörden değiştirip burada ballandıran kişileri çok görünce onlardan olabilir diye düşündüm ; tahminim bu dedim. ama yanılmışım
    o ballandıran ben olabilir miyim acaba?
    gerçi ben ballandırmam editörden takım kurarım o kurduğum takımla da yenilince artık,oyundan çıkarım durum bu.

arkadaşa cevap ta 9 haziran doğum günü ise genç olarak almış olabilir 500.000+ clauses olabilir örneğin.
    yada fiorentina başka adam almış sezon başı galiba ama oynatmamış gözüküyor satış listesine koymuş ta olabilir öyle ucuza almış ta olabilir ama 9 haziran olması önceki söylediğimi akla getiriyor.

yada 2 arkadaş oynuyorsa eğer 2.arkadaş fmrte den almış ta olabilir bu da hile kısmı.

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    hayır tam tersine çok lig varsa mümkün ancak. az lig varsa eldeki sınırlı sayıda iyi oyuncunun da değeri yükseliyor.
    az lig ufak data base ler ilginç transferler yaratır.

Mesaj Yetkileri