Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Yıldırım: Şike vardı, ispat ederim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Yıldırım: Şike vardı, ispat ederim

Fenerbahçe Başkanı transferde önemli bir ismi getireceklerinin sinyallerini verirken, şampiyonluğa bu kez daha kolay ulaşacaklarını belirtti. Yıldırım, Denizli maçında şike yapıldığını iddia etti, “Bunu ispat ederim” dedi

Mehmet Ali Yalçındağ’ın, Kandilli’deki villasında gerçekleşen “Futbolun Zirvesindekiler” davetininin üçüncüsünde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile futbol ve iş dünyasının birçok ünlü ismi bir araya geldi.

Başkan Aziz Yıldırım gecede, “Bu sezon kim şampiyon olur?” sorusuna, “Fenerbahçe bu sezon rahat şampiyon olur. Bu kez işi son haftaya da bırakmayız. Diğer takımlar birbirleriyle kavga ederken, biz aradan sıyrılıp ipi göğüsleriz” karşılığını verdi. Yıldırım, Şampiyonlar Ligi’nde de sıra takımı olmayacaklarını belirtirken, “Kim çıkarsa çıksın. Bizim kimseden korkumuz yok” diye konuştu.

Yıldırım, Milliyet Yazarı Hasan Cemal’in “İki yıl önce bu yemekte Arda bombasını patlatmıştınız. Yine bir bomba var mı?” sorusu üzerine önce “Bu kez seni Fenerbahçe’ye transfer edeceğiz. Bunu yazar mısın?” esprisini yaptı, ardından “Evet bir bombam var” karşılığını verdi.

Cemal’in, “Bursaspor maçında yanlış anons yapan görevliyi tokatladığınız doğru mu” demesi üzerine bu kez Yıldırım, “Bayılıyorsunuz böyle haberlere. Medya herşeyi çarpıtmayı çok seviyor. Kasıt var mı diye öğrenmeye çalıştım. Olmadığını anlayınca bir şey yapmadım” derken, basınla arasının hiçbir zaman düzelmeyeceğini de eklemeden edemedi.

Sohbet sırasında 2006-2007 yılındaki Denizlispor maçına da değinen Yıldırım, “O maçta şike yapıldı. İsteyene ispat ederim. O kadar söylüyorum ama kimse bu işin üzerine gitmiyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı federasyon başkanlığı için Mehmet Ali Aydınlar’ın aday olmasından da son derece memnun olduğunu, aksi yorumlara kesinlikle katılmadığını söyledi.

DEMİRÖREN ERKEN GİTTİ

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören yurt dışına gideceği için yemekte sadece 20 dakika kalabildi. Demirören’in erken kalkması, “Başkan galiba yeni bir transfer bitirecek” yorumlarına yol açtı. Asbaşkan Fahrettin Curuoğlu, yeni federasyondan yabancı sınırlanmasının kalkmasını beklediklerini söyledi, “Sadece biz değil, bütün kulüpler bunu istiyor. Kalkarsa elimiz rahatlar” dedi

Kimler katıldı?

Geceye Yıldırım Demirören, Fahrettin Curoğlu, Serdal Adalı, Ertunç Soğancıoğlu, Aziz Yıldırım, Ali Koç, Nihat Özdemir, Ömer Temelli, Murat Özaydınlı, Ünal Aysal, Ali Dürüst, Ferit Şahenk, Tuncay Özilhan, Ethem Sancak, Kıvanç Oktay, Tayfun Beyazıt, Ergun Özen, Erhan Kamışlı, Hasan Cemal, Zafer Yıldırım, Zafer Mutlu, Enis Berberoğlu, Uğur Dündar, Mehmet Ali Birand, Ferhat Boratov ve İrfan Şahin katıldı.

milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hadi buyrun cenaze namazına...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hah gel ispat et Aziz başkan . Bir insan üzerinden 5 yıl geçmiş olayı hazmedemediyse , bizi unutmamış demektir . Son defa soruyorum .

-Aziz bey acaba küme düşme hattında , kümede kaldığını 70.dakikada öğrenmiş bir takımın direkt maçı vermesini mi bekliyordu ? Konfetiler pek çok maçta rakibin maçının daha erken bitmesi ve sonucun erken öğrenilmesi için atılır .(Bkz : Geçen seneki Adanaspor'un son maçı ) .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Hah gel ispat et Aziz başkan . Bir insan üzerinden 5 yıl geçmiş olayı hazmedemediyse , bizi unutmamış demektir . Son defa soruyorum .

-Aziz bey acaba küme düşme hattında , kümede kaldığını 70.dakikada öğrenmiş bir takımın direkt maçı vermesini mi bekliyordu ? Konfetiler pek çok maçta rakibin maçının daha erken bitmesi ve sonucun erken öğrenilmesi için atılır .(Bkz : Geçen seneki Adanaspor'un son maçı ) .
    Şike var mı yok mu bilmem de bu olayı normal karşılamak çok garip.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şike var mı yok mu bilmem de bu olayı normal karşılamak çok garip.
    Bana hiç garip gelmiyor . Kaç yıldır yapılan şey bu .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana hiç garip gelmiyor . Kaç yıldır yapılan şey bu .

Şampiyonluk maçının 2.yarısı 30dk falan anca oynadı.Buna normal diyorsanız yapacak bir şey yok.Kaç yıldır diyorsun bir örnek anca verdin o da kaç dakika durdu bilmiyorum.Var mı başka şampiyonluk maçı 16dk duran ?

Dediğim gibi şike var yok bilmiyorum zaten başkanın 5 sene sonra anca bunları konuşması garip.Son 6 hafta araştırılsın demişti araştırılmamıştı.Futbolumuz ne kadar gelişti dimi artık şaka mesajları bile araştırılıyor bu da tesellimiz olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şampiyonluk maçının 2.yarısı 30dk falan anca oynadı.Buna normal diyorsanız yapacak bir şey yok.Kaç yıldır diyorsun bir örnek anca verdin o da kaç dakika durdu bilmiyorum.Var mı başka şampiyonluk maçı 16dk duran ?

Dediğim gibi şike var yok bilmiyorum zaten başkanın 5 sene sonra anca bunları konuşması garip.Son 6 hafta araştırılsın demişti araştırılmamıştı.Futbolumuz ne kadar gelişti dimi artık şaka mesajları bile araştırılıyor bu da tesellimiz olsun.
    http://www.youtube.com/watch?v=QyhUe1AZ_Kw --->1998 Adanaspor süper lige çıkarken
    Adanaspor'un geçen yılki konfetileri de vardı , ama linki bulamıyorum .

Şampiyonluk maçı 16 dakika durabilir . Kurallarda 16 dakika duramaz mı var ? Garip diyorsunuz , o zaman 3 penaltılı maça ne diyecekler ? Ki olayın üzerinden 5 yıl geçmiş , yeni kanıtları nereden ediniyorlar anlamıyorum .

Aziz başkan iyi de hem böyle büyük bir iddia ortaya atıyorsun hem de isteyene ispat ederim diyorsun, e zahmet olmasın yani ?

isteyene değil bunu saklı tutmaması lazım zaten saklı tutuyosa suç işliyo bekliyoruz ne çıkıcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demek ki kendisi para yemiş herhalde

Boş konuşacağına ispatlasın da, kimseye iftira atmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Direkt ispat etsin niye lafi dolandiriyor ki?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

“O maçta şike yapıldı. İsteyene ispat ederim. O kadar söylüyorum ama kimse bu işin üzerine gitmiyor”

Kendisi gitsin üstüne. Gücü yetmiyor mu ? Aziz Yıldırım işte
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Niye yıllarca Fener şike yapıyor diye iftira atanlar ispat etmiyorda Aziz başkan deyincemi zorunuza gidiyor???

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Geçiniz lütfen...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Geçiniz lütfen...
    Aynen, he canım he diyip geçmek lazım. Varsa kanıtın, belgen, ispat edebileceğin her hangi bir şeyin 50 kere yapardın zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sonrada Sadri baskani antipatik bulanlar var 5 yil gecti be, sende 10 sene sonraya Ali Sen gibi malzememi birakiyorsun Aziz baskan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın televizyonlarda böyle bir açıklama yaptığının duydunuz da mı bu kadar üstüne gidiyorsunuz? Haber sansasyon yaratmak için yazılmış belli her haliyle. Hemen Sadri Şener ile kıyaslamalar başlamış. Eğer çıkıp televizyona böyle bir açıklama yaparsa zaten orada ispat eder.Ortaya laf atıp birileri gibi "leke kalsa yeter" mantığı gütmez merak etmeyin. Kulüpler Birliği başkanından söz ediyoruz .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirimin bu aciklamasi gercek olmasa bile daha once cok sacmaladigi oldu dogru Sadri Senerle kiyaslanamaz

Ben halen forumda dunki Emre Belozoglu haberinin niye paylasilmadigini merak ediyorum, bizim baskani dovecekmis bruksel donusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=QyhUe1AZ_Kw --->1998 Adanaspor süper lige çıkarken
    Adanaspor'un geçen yılki konfetileri de vardı , ama linki bulamıyorum .

Şampiyonluk maçı 16 dakika durabilir . Kurallarda 16 dakika duramaz mı var ? Garip diyorsunuz , o zaman 3 penaltılı maça ne diyecekler ? Ki olayın üzerinden 5 yıl geçmiş , yeni kanıtları nereden ediniyorlar anlamıyorum .
    Yahu ben kanıt mı var diyorum niye yokuşa sürüyorsun ? 16 dk. tabi ki durabilir sakatlık olur,kavga olur ne bileyim ışıklar bozulur,aynı 3 penaltı gibi normal bir durum olur.Ama tribünlerin direk sadece durma amacıyla müdahelesiyle olmaz,olursa skandal olur,rezillik olur.

Al işte 1 örnek gösterdin o da rezillik bu da rezillik.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aziz Yildirimin bu aciklamasi gercek olmasa bile daha once cok sacmaladigi oldu dogru Sadri Senerle kiyaslanamaz

Ben halen forumda dunki Emre Belozoglu haberinin niye paylasilmadigini merak ediyorum, bizim baskani dovecekmis bruksel donusu
    Yalanmış o zaten galiba.

Bu arada haber de 2 kişinin arasında geçen bir konuşma galiba doğru,yanlış.Yani Aziz Yıldırım çıkıp röportaj vermemiş elimde kanıtlar var vs. diye.Dolayısıyla ortada bir şey yokken milleti şikeci,hakemleri,kalecileri satın almakla itham edenlerle karıştırmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yahu ben kanıt mı var diyorum niye yokuşa sürüyorsun ? 16 dk. tabi ki durabilir sakatlık olur,kavga olur ne bileyim ışıklar bozulur,aynı 3 penaltı gibi normal bir durum olur.Ama tribünlerin direk sadece durma amacıyla müdahelesiyle olmaz,olursa skandal olur,rezillik olur.

Al işte 1 örnek gösterdin o da rezillik bu da rezillik.

Yalanmış o zaten galiba.

Bu arada haber de 2 kişinin arasında geçen bir konuşma galiba doğru,yanlış.Yani Aziz Yıldırım çıkıp röportaj vermemiş elimde kanıtlar var vs. diye.Dolayısıyla ortada bir şey yokken milleti şikeci,hakemleri,kalecileri satın almakla itham edenlerle karıştırmayın.
    İşi yokuşa sürdüğüm falan yok . Madem ki bu kadar büyük rezillik , 1998'den beri (en azından en eski bulabildiğim video bu ) yasaklanırdı herhalde .

Ali İpek'i ciddiye almanızı tavsiye etmem , bütün transferlerden komisyon ala ala bu hale getirdi takımı .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milliyet'in ipiyle kuyuya inerken dikkatli olmak lazım.

---

Sayın Mehmet Ali Yalçındağ'ın ev sahipliğinde artık bir gelenek haline gelen sezon öncesi "Futbolun Zirvesindekiler" buluşmasının bugün yalnızca Milliyet ve Vatan Gazeteleri tarafından yanlış yansıtıldığını görmekteyiz.

Milliyet ve Vatan Gazeteleri; Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın , Sayın Hasan Cemal'e 2006-2007 sezonunda yaşananlara dair, "O sezon Denizli'de oynadığımız son maçta şike vardı" şeklinde ifadelerde bulunduğunu iddia etmektedir.

Denizli'de yaşanan yanlışlıklara dair itirazlarımızı geçen süre zarfında her platformda hatırlatmamıza ve o gün yaşananların araştırılmasını istediğimizi defalarca bildirmemize karşın, Başkanımız, 'şike yapıldı' söyleminde bulunmamıştır.

İddiaların doğruluğunu teyit etmek adına Sayın Hasan Cemal'e ulaşan Vatan Gazetesi'nin, iddialarını Sayın Cemal'e onaylatamamış olmasına karşın, olmayan bir ifadeyi manşetine taşıması, dedikodu gazeteciliğinin en güzel örneğidir.

Dedikodular üzerinden, kulaktan dolma bilgilerle başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a yönelik yakışıksız tavırlarını bir kez daha gözler önüne seren söz konusu haberleri yazıp yayınlayanları kınıyoruz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Milliyet'in ipiyle kuyuya inerken dikkatli olmak lazım.

---

Sayın Mehmet Ali Yalçındağ'ın ev sahipliğinde artık bir gelenek haline gelen sezon öncesi "Futbolun Zirvesindekiler" buluşmasının bugün yalnızca Milliyet ve Vatan Gazeteleri tarafından yanlış yansıtıldığını görmekteyiz.

Milliyet ve Vatan Gazeteleri; Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın , Sayın Hasan Cemal'e 2006-2007 sezonunda yaşananlara dair, "O sezon Denizli'de oynadığımız son maçta şike vardı" şeklinde ifadelerde bulunduğunu iddia etmektedir.

Denizli'de yaşanan yanlışlıklara dair itirazlarımızı geçen süre zarfında her platformda hatırlatmamıza ve o gün yaşananların araştırılmasını istediğimizi defalarca bildirmemize karşın, Başkanımız, 'şike yapıldı' söyleminde bulunmamıştır.

İddiaların doğruluğunu teyit etmek adına Sayın Hasan Cemal'e ulaşan Vatan Gazetesi'nin, iddialarını Sayın Cemal'e onaylatamamış olmasına karşın, olmayan bir ifadeyi manşetine taşıması, dedikodu gazeteciliğinin en güzel örneğidir.

Dedikodular üzerinden, kulaktan dolma bilgilerle başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a yönelik yakışıksız tavırlarını bir kez daha gözler önüne seren söz konusu haberleri yazıp yayınlayanları kınıyoruz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Hadi bakalım... Balon haberciliğinin geldiği son nokta...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşi yokuşa sürdüğüm falan yok . Madem ki bu kadar büyük rezillik , 1998'den beri (en azından en eski bulabildiğim video bu ) yasaklanırdı herhalde .

Ali İpek'i ciddiye almanızı tavsiye etmem , bütün transferlerden komisyon ala ala bu hale getirdi takımı .
    Yasaklanırdı ne demek yahu Yasak zaten 16dk durduramazsın maçı,konfeti atamazsın sahanın içine.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer kanıtlayabiliyorsa kanıtlasın.Öyle boş boş konuşmasın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tribun Dergi

Denizlispor'un eski başkanı Ali İpek: "Küme düşmemek için oynuyorduk. Ne yapsaydık, Fenerbahçe'ye kalemizi mi açsaydık? Yenilse miydik?"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by vego View Post
    Tribun Dergi

Denizlispor'un eski başkanı Ali İpek: "Küme düşmemek için oynuyorduk. Ne yapsaydık, Fenerbahçe'ye kalemizi mi açsaydık? Yenilse miydik?"

Adam konuşmuş.Doğru söze ne hacet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Tribun Dergi

O sene Denizlispor küme düşmüyordu.(Bizimle berabere kalmasaydı) Averajla ligde kalıyordu. O sene Denizlispor 41 gol atıp 50 gol yemişti yani -9 averajı vardı. (Fenerbahçe maçını çıkartırsak bu sayı 40 atıp 49 yemiş olur.). Malatyaspor ise ligde 34 gol atıp 50 gol yemişti onunda -16 averajı oluyordu. Denizlispor kendi evinde oynadığı Malatyaspor maçını 1-0 kazandı deplasmandaki maçta aynı şekilde Denizlispor'un 1-0 lık üstünlüğü ile bitti.

Canı sıkılan haber yaparsa böyle olur. Boşuna konuşmasın Ali İpek küme düşüyoruz diye. Adamlar çıktılar toplarını oynadılar aynı şekilde Fenerbahçe'de oynadı kazanamadı ve şampiyon olamadık oldu ve bitti üstünde 5 sene geçti. Daha bunun nesini tartışmaya açıyorlar yada dile getiriyor basınımız anlamış değilim. Daha başka şeylerle uğraşsın artık Türk basını derim ve yorum yapmam bu konuya daha

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ancar View Post
    O sene Denizlispor küme düşmüyordu.(Bizimle berabere kalmasaydı) Averajla ligde kalıyordu. O sene Denizlispor 41 gol atıp 50 gol yemişti yani -9 averajı vardı. (Fenerbahçe maçını çıkartırsak bu sayı 40 atıp 49 yemiş olur.). Malatyaspor ise ligde 34 gol atıp 50 gol yemişti onunda -16 averajı oluyordu. Denizlispor kendi evinde oynadığı Malatyaspor maçını 1-0 kazandı deplasmandaki maçta aynı şekilde Denizlispor'un 1-0 lık üstünlüğü ile bitti.

Canı sıkılan haber yaparsa böyle olur. Boşuna konuşmasın Ali İpek küme düşüyoruz diye. Adamlar çıktılar toplarını oynadılar aynı şekilde Fenerbahçe'de oynadı kazanamadı ve şampiyon olamadık oldu ve bitti üstünde 5 sene geçti. Daha bunun nesini tartışmaya açıyorlar yada dile getiriyor basınımız anlamış değilim. Daha başka şeylerle uğraşsın artık Türk basını derim ve yorum yapmam bu konuya daha
    Yahu bu Ali İpek'i ne takıyorsunuz , adamın yaptığı dolandırıcılıklar belli . Öyle bir maçta , oyuncular kenara çekilip averajları veyahut skorları hatırlayabilecek halde olabilirler mi acaba ?
    Out : Konu kapanırsa iyi olur gerçekten , haber kaynağı da yalanlandı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milliyetin el değiştirmesiyle ilgili uyarmıştı yönetim,haklılarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Vardır var...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri