Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
http://www.youtube.com/watch?v=QyhUe1AZ_Kw --->1998 Adanaspor süper lige çıkarken
Adanaspor'un geçen yılki konfetileri de vardı , ama linki bulamıyorum .

Şampiyonluk maçı 16 dakika durabilir . Kurallarda 16 dakika duramaz mı var ? Garip diyorsunuz , o zaman 3 penaltılı maça ne diyecekler ? Ki olayın üzerinden 5 yıl geçmiş , yeni kanıtları nereden ediniyorlar anlamıyorum .
Yahu ben kanıt mı var diyorum niye yokuşa sürüyorsun ? 16 dk. tabi ki durabilir sakatlık olur,kavga olur ne bileyim ışıklar bozulur,aynı 3 penaltı gibi normal bir durum olur.Ama tribünlerin direk sadece durma amacıyla müdahelesiyle olmaz,olursa skandal olur,rezillik olur.

Al işte 1 örnek gösterdin o da rezillik bu da rezillik.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
Aziz Yildirimin bu aciklamasi gercek olmasa bile daha once cok sacmaladigi oldu dogru Sadri Senerle kiyaslanamaz

Ben halen forumda dunki Emre Belozoglu haberinin niye paylasilmadigini merak ediyorum, bizim baskani dovecekmis bruksel donusu
Yalanmış o zaten galiba.

Bu arada haber de 2 kişinin arasında geçen bir konuşma galiba doğru,yanlış.Yani Aziz Yıldırım çıkıp röportaj vermemiş elimde kanıtlar var vs. diye.Dolayısıyla ortada bir şey yokken milleti şikeci,hakemleri,kalecileri satın almakla itham edenlerle karıştırmayın.