Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 105 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta | Beşiktaş - Gaziantepspor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post

Hey Allahım bende ne diyor bu diyorum.

Bitmedi mi daha?
    Biteli aylar yıllar oluyor Emre elinin altında net var, hiç verimli kullanmıyorsun..

Nesil
    2006

Detaylı Bilgiler için: http://futbol.turksportal.net/futbol...liyi-buldu.htm

Beşiktaş'ın kazanacağı belliydi. Kazandılar. Altıda altı yaptılar. Ligde artık toparlanıyor. Rakipleri ile maçlarını içeride oynayacaklar. Avantajları büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hücum müthiş,Savunma dökülüyor yine.Şimdilik iyi bir stoper alsak seneyede bi elden geçirsek iyi olacak..

Tebrikler KaRTaL'ım.Yaman alıştırdın bizi galibiyetlere.Hep isteriz valla..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2008 at 22:27
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdide başlamıssınız cekirge muhabbetlerine..( Eskiden 1-0 muhabbetleri )

Çok güzel top oynadık.Defansta Baki büyük sorunlar yaratıyor,artık Gökhan Zan'ın oynama vakti geldi,iyiki bu mactada riske edilmedi.

Maçın adamı Eduard Cisse'ydi gerçekten iyi oyun cıkardı helal olsun.Holosko gayet iyiydi 2 asist yaptı.

Güzel bi seri yakaladık devam edicek umarım..

Dipnot:Sahada geçen haftaki Antep'ten eser yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şimdi yine saglam geliyoruz yazmayın..Sıcraya sıcraya geliyoruz demek daha mantıklı

Sakın yanlış anlamayın espri olsun diye yazdım

Nobre baya formda,Bobo kayboldu nobre basladı..Tebrikler Beşiktas
    Şimdi yarın Çayınızı falan alın maçları rahat rahat izleyin
    Last edited by Emurafu : 26.Ocak.2008 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Beşiktaş.Geri düşüp maç çevirmek adet oldu zaten.Defans çok aksıyor.Acil biri alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ÇArşı'nın forumunda bi abimiz yazmış.Müthiş bir tarif:

Takım ipananın yumurta testi gibi..

Bir kısmı çürük diğer kısmı sağlam.. ortadaki ince kırmızı çizgi ise Edouard Cisse oluyo..
    Bu arada Baki ve Toraman cezalı duruma düştü herhalde.Haftayada Kayseri maçı var..Kaş'ta sakat.Ne olacak bilmiyorum..Bari Stoper transferini bitirselerde o oynasa..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2008 at 23:28
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şemsi'cim maçın yorumuda bu galiba

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nobre gerçekten formda adam topa vurmayı öğrendi diyebiliriz.Holosko'da hoşuma gitti benim

5-6 olabilecek bir maçtı bence.Beşiktaş geriye düşme sendromunu atlatırsa şampiyonlukta önemli bir aday olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftara mesaj...
    Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geriye düşmelerine rağmen Gaziantepspor'u yenmelerinin sevindirici olduğunu söyledi. Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, ligde haftalar ilerledikçe ve ligin boyu kısaldıkça her puanın öneminin arttığını belirterek, ''Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda kesinlikle puan kayıplarına uğramadan hedeflere gitmek zorundayız. Bugün de böyle bir karşılaşma oldu'' dedi.

Rakibin geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetin bugünkü oyun sistemlerine yansıyacağını bildiklerini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

''Biz de onların anlayışına göre sistemi kurguladık. Önde tek forvet oynayıp orta saha ve savunmayı kalabalık tutacaklarını, ani ataklarla gol arayacaklarını düşünmüştük. İyi mücadele ettiler ve koştular. Gaziantepspor'daki oyuncuların hepsi de ligde yıllarca mücadele etmiş kaliteli oyuncular. İyi ve koşan bir takıma karşı mücadele ettik. Oyunun başında yine geriye düşüp, daha sonra maçı kazanmak bizim adımıza sevindirici. Ama artık taraftarlarımız ve bizi sevenler bu durumdan sıkılmaya başlamışlardır. Hemen ilk bölümde takımlarının gol yemesi onları üzüyor. Bizim de hoşumuza giden durum değil. Ama bu durumlar yaşanabiliyor. İşin sevindirici tarafı geriye düştüğümüz de maçı kazanmamız.''

Gaziantepspor karşısında yedikleri golün ardından biraz bocaladıklarını kaydeden genç teknik adam, ''İlk yarının son bölümünde gol pozisyonları bulduk ve maçı 1-1 beraberliğe taşıdık. Soyunma odasına bu skorla gitmek bizim için olumluydu. İkinci yarı oyun disiplininden kopmadık. Oyuncularımız sabırla gol aradılar. Doğruları yaparak golleri bulduk. Bol pozisyon üretip sonuçta da bunun faydasını görüp kazanan oyuncularımızı kutluyorum'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, yarınki maçlar sonucunda rakiplerinin puan kayıplarını bekleyeceklerini dile getirerek, ''Böylece uzun süredir bulunduğumuz 4.'lükten kurtulmak istiyoruz. 28 Ocak Pazartesi günü Fortis Türkiye Kupası'nda iyi bir kura çekmek istiyoruz'' dedi.

-DEFANS OYUNCULARINA SAVUNMA-

Sağlam, son haftalarda üst üste gol yiyen defans oyuncularını da savundu. Gaziantepspor maçında görev alan Baki ile İbrahim Toraman'ın oyunun ilk bölümünde bocaladıklarını dile getiren siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, ''Ancak sonrasında toparladılar. Özellikle ikinci yarıda pozisyon görmeden maçı bitirdik. Savunmada arkadaşların yaptığı hatalarda sadece onlara eleştiri getirmemeliyiz. Takım savunmasına önem veren bir teknik adam olarak savunma zaafı yaşıyorsak bunu hep beraber yaşıyoruz. Baki, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Ali Tandoğan hata yapıyorsa önde oynayan Holosko, Bobo ve Nobre'nin de az da olsa hataları var demektir'' diye konuştu.

Nobre'nin oyundan alınmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Sağlam, ''Orta sahadaki oyuncuların dinamizmin düşmesi nedeniyle böyle bir değişiklik yaptık. Bu şekilde orta sahaya dinamizm kazandırdık'' diye yanıtladı. Transferde belirledikleri birkaç ismin bulunduğunu kaydeden Sağlam, ''Transferde büyük rakamlar vermek istemiyoruz. Sıradan bir oyuncu da almak istemiyoruz. Eğer uygun şartlarda bir oyuncu alamazsak transfer yapmayacağız'' şeklinde konuştu.

-''TARAFTARLARIN MAÇ İÇİNDE TEPKİLERİNİ MANTIKLI BULMUYORUM''-

Ertuğrul Sağlam, taraftarların maç sırasında herhangi bir oyuncuya veya teknik adama tepki göstermelerini mantıklı bulmadığını söyledi. Taraftarların futbolcuların moralini bozmaktansa olumlu şekilde motivasyondan bulunmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, ''Bu şekilde oyuncuların motivasyonunu üst seviyeye çıkarmalılar. Tepki gösterilmesi gerekiyorsa maç sonrası bu yapılmalı'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda gelecek hafta yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Siyah-beyazlı oyuncular, 28 Ocak Pazartesi günü ise izinli olacak ve 29 Ocak Salı gününden itibaren hazırlıklarını sürdürecek.26.01.2008

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

ah o çizgiden çıkan toplar gol olsaydı....Şimdi Farklı Kazanmıştık...Ama Olsun 1-0 Olosada Razıyım Artık 5 senin ardından bi şampiyonluk görmek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çizgiden çıkan o kadar çok top varki Antepli oyuncular kaleci gibi oynuyorlardı.
    İkinci yarı çok daha baskılı oynadık.Güzel pozisyonlar oldu.Tek eksik defans.

Sağlam Geliyoruz!

Geriye düştükleri neredeyse her maçta maçı kurtarmayı biliyorlar.Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Şimdi yine saglam geliyoruz yazmayın..Sıcraya sıcraya geliyoruz demek daha mantıklı

Sakın yanlış anlamayın espri olsun diye yazdım

Nobre baya formda,Bobo kayboldu nobre basladı..Tebrikler Beşiktas
    Şimdi yarın Çayınızı falan alın maçları rahat rahat izleyin
    Harbiden Sağlam Geliyoruz!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk golde Holosko ne götürmüş topu ama.Hey yavrum bee..Cisse'nin vuruşuda çok iyi..

2.goldede Cisse'nin pası çok iyi yere ve düzgün.Nobre bitiriciliğini konuşturmuş.

3.golde Holosko'nun çabaları golü getiriyor.
    So what?
    Saike

çok iyi oynadık bence gecenin kötü tarafı Baki ve İ.Toraman ın cezalı duruma düşmesi idi Ricardinho da gol attı çok güzel oldu çok iyi gidiyoruz tebrikler Beşiktaşım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rico'nun golden sonra delice sevinmesi manalıydı..

Bizim Bobo golden sonra bile koşmuyor yav.Zorlaya zorlaya koşuyor.Bu kadar tembel bi vücut yakışmıyor Bobo'ya..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aman tanrım RİCO'da oynarsa nasıl bir kadro olacak gerçekten çok merak ediyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yabancı bir stoper gelirse Rico 6+1 durumunda olur ancak abi.Ya Delgado'yu keser ya da sonradan girer.Ama bayağı hırslanmış belli..
    So what?
    Saike

Son dakikalarda maç başında anlaştığımız besteyi uygulayalım istedik.Süt kardeşler filmindeki borazan melodisi bilirsiniz.Datdiridatdatdatdiridatdat Hücüm marşı kısaca.

Kapalı başlatı bütün stadda devam etti bende kaydettim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UNVGpF8O2dM[/youtube]

Ayrıca Nobre'nin golünü de eşek şanslıyla kaydettim Çatla lig tv be

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b6ZeG42sIko[/youtube]

Dikkat edin o sırada arkamda duran buldozer - aygır karışımı bir abimiz üstüme atlıyor ve hüarghaggg gibi bir ses çıkarıyor kulaklarınıza zarar vermesin
    Last edited by SaRPeR1903 : 27.Ocak.2008 at 01:59

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten süper bir maç oldu ve skor da iyi 3-1 , Holosko'yu bugün çok beğendim , hücuma hareketlilik kattı , taraftarın yaratıcılığna söyleyecek bir söz bulamıyorum Dattiri dat dat dattiri dat dat dattiri dat dat daat daat , sonuçta 6'da 6 yapmış olduk ama 2 futbolcunun cezalı duruma düşmesi gerçekten üzücü ne şanssızlıktır ki o kişiler defansın ortasında ilk 11 oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Datdiri dat dat süperdi ya.Yaratıcılığımıza hayranım,ardından Taraftar delirdi,Şampiyonluk istiyor tezahüratı bambaşkaydı...

Buda LigTv çekim...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=neVcrikXfso[/youtube]
    Last edited by anilton : 27.Ocak.2008 at 12:22

Nesil
    2006

Benim merak ettiğim konu, Cisse uzun süre sakatlanır ise Beşiktaş'ın ortasahası nasıl olacak? Beşiktaş'ın şu anda en önemli oyuncusu bana göre Cisse, ortasahayı toparlıyor, mücadele ediyor. Takıma ateş veriyor.

Holosko'nun Beşiktaş'a sağladığı en büyük fayda, Nobre'nin artık daha istekli ve olumlu sonuçlar olmasını sağlıyor. Sanki Nobre Holosko'yu kıksandı ve formasını kaptırmamak için oynuyor. Buda Beşiktaş'a olumlu yansıyor.

Nobre çok hucum yapan sistemde etkili oluyor boşluklar bulması gerekiyor şimdiki taktiğimizde o kadar kalabalık oynuyozki rakipte şaşırıyor kimi tutayım diye BoBo da gözle görülür bir düşüş var ama umarım toparlanır.. Tello nun hiç olmayan pozsiyonlarda mm lik pasları yine pozisyon bulmamızı sağlıyor savunmaya Gökhan Zan da gelirse Serdar Kurtuluş savunmada toparlanır heralde...

İ.Üzülmez iyiydi bu maçta hi ıslıklandamdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

datdiri dat dat çok komik ve gereksiz olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu tezahürat eğlence amaçlı yapılır zaten, Sion maçında 5. golden sonra biz de yapmıştık.. Eğlenceli oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    datdiri dat dat çok komik ve gereksiz olmuş.
    Şahsi fikrin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu tezahürat eğlence amaçlı yapılır zaten, Sion maçında 5. golden sonra biz de yapmıştık.. Eğlenceli oluyor..
    Sion maçında söylediğinize dair kanıt rica edebilirmiyim...
    Last edited by anilton : 27.Ocak.2008 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla videosu var mı bilmiyorum youtube da falan bakmak lazım, ben kendim bizzat stadtaydım.. Son dakikalarda kapalı tribün yaptığında şaşırmıştım hatta, ilk gittiğim maç olunca.. Ama daha önce de hangi takımın maçı olduğunu hatırlamıyorum bu tezahüratı duymuşluğum var, yeni birşey değil yani..

------------------------------------------------

Kanıt istedin kanıtta bulduk.. Elimde Sion maçının tamamı vardı üşünmedim baktım, son 6 dakika datdiri dat dat.. diye giden tezahürat var.. İlla duyucam, görmeden inanmam dersen.. Nasıl video haline getireceğimi söylersen, onu yaparım..
    Last edited by uAburak89 : 27.Ocak.2008 at 16:37

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Valla videosu var mı bilmiyorum youtube da falan bakmak lazım, ben kendim bizzat stadtaydım.. Son dakikalarda kapalı tribün yaptığında şaşırmıştım hatta, ilk gittiğim maç olunca.. Ama daha önce de hangi takımın maçı olduğunu hatırlamıyorum bu tezahüratı duymuşluğum var, yeni birşey değil yani..

------------------------------------------------

Kanıt istedin kanıtta bulduk.. Elimde Sion maçının tamamı vardı üşünmedim baktım, son 6 dakika datdiri dat dat.. diye giden tezahürat var.. İlla duyucam, görmeden inanmam dersen.. Nasıl video haline getireceğimi söylersen, onu yaparım..
    İnanmamak değil ama görmek isterim.Bende bilmiyorum nasıl video haline getireceğini...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş forma girdi, durdurmak öyle kolay olmayacak. Bu maçta da yanıldım Beşiktaş hakkında.. (:

Sağlam geliyorsunuz harbiden..

Tebrikler.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri