Ooo Sevilla elenmiş bakıyorumdaTebrikler Abi
Grubun Maç fixtürüne baktımda seni göremedim
Deivid nie sahnede yok abiOynatmıosun demi
![]()
Ooo Sevilla elenmiş bakıyorumdaTebrikler Abi
Grubun Maç fixtürüne baktımda seni göremedim
Deivid nie sahnede yok abiOynatmıosun demi
![]()
Abi be sana bir şey söyliyim.Celtic'e eğer gol atarsan kapan.Celtic çok iyi oynuyor golü yedikten sonra.İyice hırs yapıyor.Zaten İnter'i anlatmaya gerek yok.Schalke tek forvet oynıyacaktır.
Celticden çekiniyorum açıkçası..İngiliz futboluna yatkın benimde hızlı takımlara karşı sorunum var bakalım neler olacak
Fixtüre şimdi baktım ben yokumDeivid ise bir iki ma denedim olmadı 7.adam
Sene sonu yolcu yani
Madem dedim tek transfer yapacam o da adam gibi olsun
1.lik çok zor kanımcaCelticden çok çekiniyirorum
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
sevilla maçı harika olmuş şimdi sen 20 gün sonrada fener eliycek inş.
Kısa bir değerlendirme yapayım
Lige ve Avrupaya çok güzel başlamıştık ama çöküş dönemi başladı sanki![]()
Lig maçlarım ;
Ankarasporu 2-0 Büyükşehir Belediyeyi 3-0 ile geçerken,Antep İle 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadım,Ardından Ş.Saraçoğlunda gelen 2-0 yenilgi bizleri yıktı..
Avrupa Maçlarım ;
Çok kötü başladık; Dediğim gibi korktuğum başıma geldi ve Celtic Ş.Saraçoğlunda 2-0 Shalcke de kendi evinde 3-1 ile geçti...
Ama toparlanacağımıza inanıyorum.! Şimdi önümde Denizlispor maçı var ve ardından Galatasray maçı özellikle Denizli maçını kazanıp seriye başlamak istiyorum..
Galatasaray maçının tarihi değişti! Biraz oyuna döneyim ardından resimlerle karşınızdayım![]()
Sevilla'ya göz dağı veriyorum diyorsun yani gerçek için..
Başarılar kardeşim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Başarılar Turgut bey, Şampiyonlar Ligi kupasını istiyoruz..![]()
![]()
Bence sol kanatta Ugur Boralı gözardı etme. Gercekle pek uyusmasa da Ugur oyunda cok iyi oynuyor.
Kardeşim Şampiyonlar ligine kötü başlamışın n'oluyor sanaNe olacak hedefler
Bekliyorum bir an önce yeni maçları ekle
Gerçi adam msn de hiç çevrimdışı durmazken dünden beri çevrimdışı hay senin kariyerine
![]()
Uçuş Zamanı.!
Fenerbahçe: 4 Denizlispor: 0
Trabzonspor: 2 Fenerbahçe : 7
Kasımpaşa: 0 Fenerbahçe :1
Fenerbahçe: 3 Konyaspor: 2
Bursaspor: 0 Fenerbahçe: 3
Ligdeki maçların bundan sonra hepsinin resmini koymama kararı aldım yoksa oyuna konsantre olamıyorumSkor yazacağım ve fixtürden resimleri koyarım..En azından ilk yarı bitene kadar
Bugün 1.yarıyı tamamlayıp transferleri halledicem ayrıca bir değerlendirme yapacağım
Fenerbahçe: 1 Manisaspor :1
G.Oftaşspor: 1 Fenerbahçe: 5
__________________________________________________ __________________________
Avrupa maçlarım ;
Fenerbahçe: 3 İnter: 3 Çok iyi oynadık hatta 2-0 öne geçtik ama İbrahimoviç yaktı bizi ardından 3-2 yaptık ama tecrübesizlik 3-3 olmasına neden oldu..Forever UEFA kupası
Allahtan İnter varCidden yahu 1.çıkar dediğim takımdan 2 puan aldım artık tek çare var kalan maçları kazanmak
Celtic: 1 Fenerbahçe: 1 Elbet kazanacaz ama son 1 maç kaldı kazanamazsak elendik zaten![]()
Kader maçımızdı biz kazansak bile yetmiyordu.!! İnterin Celtice kesin yenilmesi gerekiyordu ne mi oldu işte sonuç ;
İşte Puan durumu zor oldu ama oldu en azından hedefin 2. planı olabilecek
Beşiktaşmı? Tarih yazdı gruptan 2.çıktı Avrupada coşan Kartal Ligde nerelerde birazdan
Sakarya ile kupa maçım var ardından Galatasaray rakibim ve maç Ali Samiyende..!
Uefa 'yı istiyoruz Başka yolu yok.
7' şer, 6' şar, 5' er gidiyorsun maşallah. Allah bozmasın. Avrupa'da Beşiktaş ile tarih yazarsınız umarım..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gruptan çıkamamışsın ama UEFA'yı almanı bekliyormTS galibiyeti de süper olmuş valla 2-7
Başarılar..
Ts macı cok güzel olmus artık Uefa yı bekliyoruz abi
Çok iyi gidiyorsun abi...
rakipleri gole boğmuşsun tebrikler.Uefayı alırsın inşallah
Sağolasın
Sağolasın Aykut
Çıkış yakalamam lazımdı o maç 4 forvet oynadımGüzelde skor geldi..Uefa bomba bomba
Uefada bomba eşleşmeler var birazdan
Ligde güzelde bide avrupada atsakTarihi beşiktaş yazacak
Ooo taraftar sinirlendi tamamdır Serkan
Uefada Dev Eşleşmeler!!!
Ya bugün yada yarına Galatasaray maçım ve ilk yarı analizinle karşınızda olacağım..Galatasaray maçı ertelendiğinden dolayı ilk yarının son maçı oldu
Ben demiştim Celtic'ten korkulmalı diye başarıların devamı gelir inşallah Turgut Abi.
Tebrikler Turgut abi ligde süper gidiyorsun Uefaya kalman iyi olmuş inşallah Uefa Kupası senin![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray-Fenerbahçe;
Her iki takım içinde son derece önemli bir maçtı Galatasaray kazanırsa puan farkını 6 ya çıkaracak Fenerbahçe kazanırsa ise lider olacaktıKısacası 9 puanlık bir maçtı
Maçtan önce Galatasaray T.D tarafından eleştri yağmuruna tutuldum ama tek bir düşüncem vardı takımı en iyi şekilde maça hazırlamak..Ama önemli bir eksiğimiz vardı R.Carlos ve Aurelionun hafif sakatlığı vardı..Önderde cezalıydı..Galatasaray ise tam takım Fenerbahçeyi bekliyordu.!!
Maça 8.dakikada gelen gol ile başladık diye sevinirken ardından hakem golü iptal etti..O dakikadan itibaren Galatasaray taraftar desteğinide arkasına alarak başladı bombardımana ama Fenerbahçede alt kalmıyor ve rakibini durduruyordu..Fakat 22.dakikada Love skoru 1-0 yapıyor İlk yarı böyle bitiyordu2.yarıda ise Fenerbahçe hızlı başlıyor rakip sahaya oyunu yıkıyordu 55 de tekrar sahneye çıkan love durumu 2-0 yaparken Fenerbahçe rahatlıyordu..Ama Galatasaray akın akın gelmeye başlıyordu fakat Vokan devleşince gol ancak 85.dakikada geliyordu Ümit Karan..Hakemin verdiği 5 dakikalık uzatmada Galatasaraya yetmeyince Fenerbahçe sahadan 1-2 lik skorla galip ayrılıyordu..
İlk yarı puan durumu ve değerlendirme ;
Ligin ilk yarısını güzel geçirdik..Gelen olarak değerlendirecek olursak..Bir düşüş yaşadık ama ardından toparlandık ve Hem Ligde hem Avrupada iyi işler yapdık..Gerçi Avrupada o gruptan çıkamamak başarısızlık sayılsada hedeften şaşmadık yolumuza devam ediyoruzLigde zor anlar yaşadık taki Denizli ile başlayan serimiz gelene kadar.Mükemmel hava yakaladık..Love gibi bir oyuncuyu kadroya katmak bizim için rakiplere göre en az 5,6 gömlek üstlerine çıkmamıza neden oldu
Tabi birde kupa var kolay bir gruba düştük ; Bursaspor,Sivasspor,Sakaryaspor,G.Belediye Bursa,Sivas ve Antepi zorlanmadan geçtik Sakarya maçında Galatasaray maçını düşünerek yedek ağırlıklı oynadık ve yenildik
Kısacası iyi bir ilk yarı oldu..2.yarıya transfer düşünmüyoruz birkaç genç oyuncu aldık ve onlarıda Karşıyakaya yolladık azıcık pişssinler..Takımımdan 2.yarıdada aynı performansı bekliyorum..!
Şansa bala kazanmışsın Galatasaray maçını Turgut abiLigde ilk 3'e girebilirsin
![]()
İnterin boyu posu devrilsin o kadroyla sonuncu bitirmiş ya ne diim benSana gelince clden çıkmanı beklerdim uefada ise madride elenirsin kanımca ama ligde iyisin
![]()
Tebrik ederim Turgut abi bizi yenmişsin ama hadi ne yapalım puanlar eşit hiç değilse![]()
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
güzel bir ilk yarı geçmiş şl hariç tabi ama orda gidebileceğin yer belli yani ikinci turu geçsen çeyrek finalde man u veyya barça gelir eler gider real uefaya düştüğüne göre işler yolunda değil onları bir pundumuna getirip eleyebilrsin
Kardeşim iyi toparlamışsınUefa dada başarı süper olur eee malum daha ilk senen..Ayrıca ligdede gelene 3 gidene 5 ne ayak
Umarım Uefada Biz Reali sende Fio.. elersin bir üst turda karşılaşırız..Hadi bakalım hayırlısı
![]()
Tek Tek analize ettim herşeyi buyrun ;
Türkiye kupası maçları ;
Çeyrek final eşleşmeleri ve sonuçları ;
Yarı Final eşleşmeleri ;
Lig maçlarım ;
Fenerbahçe: 3 Ç.Rizespor: 0 Alex,Alex,Alex penaltıdan
Ankaragücü:0 Fenerbahçe:2 Kezman Love
Ankaraspor: 0 Fenerbahçe: 0
Fenerbahçe: 2 Gaziantepspor: 2 Uğur Boral,Carlos
Fenerbahçe : 0 Belediye : 0
2.yarının ilk derbisi Rakip Beşiktaştı ve skor mükemmeldi ;
Uefa kupası maçlarım ;
İlk maça yedek ağırlıklı bir kadro ile defansif yönü iyi olan bir takımla çıktım nasıl olsa İş Şükrü Saraçoğlunda bitecekti.!!!!
Ve öylede oldu ama rakibin kendi kalesini attığı goll maçı 2-1 kazandık Şimdi rakip Galatasrayı eleyen Real Madrid Ahh be Cimbom oldumu keşke biz eşleyseydik
Rakip Real Madriddi yer İspanyaydı ama sahada 11 yürekli oyuncu vardı ve mükemmel mücadele vardı..Fakat son dakika golü bizi yıkıyordu ama biliyordukki bu işin Saraçoğlu kısmıda vardı
Ve Saltanatı devirdik ezdik yıktık geçtik..Maça iyi başladık ama Real 32.dakikada golu buldu fakat yılmadık tribünde mükemmel bir taraftar vardı sonuna kadar destekçi oldular ard arda golleri bulduk 43,49 Luganonun golleri farkı 1 e çıkardı ama yetmiyordu sahneye Love çıktı 53 de skoru bize getirdi fakat gole doymamıştık Batman Realin tüm ümitlerini yıktı ve 76 da 4 oldu ardından Raul 83 de atsada tur Fenerbahçemizindir..!
İşte maçı almamızı sağlayan müthiş taraftarımız ;
Ve maçın Resmi ;
Transferlerim ;
Sene sonuna kontratı biten 3 oyuncu ile anlaştık bunlardan biri yılların tecrübesi Yusuf Şimşek bir diğeri Genç yetenek Olcan Adin 3.sü ise Gökhan Ünal
Yusuf Şimşek ; Tekrar bu formayı giymek mükemmel biz zevk olacak!!!
Olcan Adin ; 1 sene kiralık oynadım gibi bir şey oldu umarım kendimi dahada geliştirip 11in değişilmez ismi olurum
Gökhan Ünal ; Geçen senede beni istemişlerdi ama klubum vermedı fakat sımdı para kazandıramadan Kayseriden ayrılıyorum buna üzgünüm ama Fenerbahçe gibi bir devde oynamayı hayal etmek bile mükemmel..Şimdi çok çalışıp Kezman ve Love un arkasından forma savaşı vereceğim..
Çok güzel bi kariyer gibi.Ancak takım başka bir takım olsa daha bi güzel olurdu gibime geliyor.
Şaka bir yana başarılar dilerim...
iyi gidiyorsun kariyerinde başarılar.