Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 210 sonuç

Konu: Elbet Birgün Geri Döneceğim! Fenerbahçe > Samsunspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ooo Sevilla elenmiş bakıyorumda Tebrikler Abi

Grubun Maç fixtürüne baktımda seni göremedim

Deivid nie sahnede yok abi Oynatmıosun demi

Abi be sana bir şey söyliyim.Celtic'e eğer gol atarsan kapan.Celtic çok iyi oynuyor golü yedikten sonra.İyice hırs yapıyor.Zaten İnter'i anlatmaya gerek yok.Schalke tek forvet oynıyacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Abi be sana bir şey söyliyim.Celtic'e eğer gol atarsan kapan.Celtic çok iyi oynuyor golü yedikten sonra.İyice hırs yapıyor.Zaten İnter'i anlatmaya gerek yok.Schalke tek forvet oynıyacaktır.

Celticden çekiniyorum açıkçası..İngiliz futboluna yatkın benimde hızlı takımlara karşı sorunum var bakalım neler olacak

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Ooo Sevilla elenmiş bakıyorumda Tebrikler Abi

Grubun Maç fixtürüne baktımda seni göremedim

Deivid nie sahnede yok abi Oynatmıosun demi

Fixtüre şimdi baktım ben yokum Deivid ise bir iki ma denedim olmadı 7.adam Sene sonu yolcu yani

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Vagner Love süper ayrıca sevillayıda elemn çok iyi olmuş.Cl grunuda iyi

Madem dedim tek transfer yapacam o da adam gibi olsun

Quote Originally Posted by magirus View Post
    gercekten de besiktas sanssiz
    ama muhtemelen 2. olarak cikarsin gruptan.Interden 1 mac alirsan(ki buyuk ihtimalle alacaksin) 1. de olursun.
    basarilar.kupa zaten senin hakkinda konusmaya gerek yok

1.lik çok zor kanımca Celticden çok çekiniyirorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

sevilla maçı harika olmuş şimdi sen 20 gün sonrada fener eliycek inş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kısa bir değerlendirme yapayım

Lige ve Avrupaya çok güzel başlamıştık ama çöküş dönemi başladı sanki

Lig maçlarım ;

Ankarasporu 2-0 Büyükşehir Belediyeyi 3-0 ile geçerken,Antep İle 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadım,Ardından Ş.Saraçoğlunda gelen 2-0 yenilgi bizleri yıktı..

Avrupa Maçlarım ;

Çok kötü başladık; Dediğim gibi korktuğum başıma geldi ve Celtic Ş.Saraçoğlunda 2-0 Shalcke de kendi evinde 3-1 ile geçti...

Ama toparlanacağımıza inanıyorum.! Şimdi önümde Denizlispor maçı var ve ardından Galatasray maçı özellikle Denizli maçını kazanıp seriye başlamak istiyorum..

Galatasaray maçının tarihi değişti! Biraz oyuna döneyim ardından resimlerle karşınızdayım

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Sevilla'ya göz dağı veriyorum diyorsun yani gerçek için..

Başarılar kardeşim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Başarılar Turgut bey, Şampiyonlar Ligi kupasını istiyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Başarılar Turgut bey, Şampiyonlar Ligi kupasını istiyoruz..

Teşşekür efem Ama çok uçmadınız mı Dur bakalım daha yeni başladık oyuna İlerleyen zamanlarda inşALLAH

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Sevilla'ya göz dağı veriyorum diyorsun yani gerçek için..

Başarılar kardeşim..

Yani Verdim mesajı umarım Almışlardır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence sol kanatta Ugur Boralı gözardı etme. Gercekle pek uyusmasa da Ugur oyunda cok iyi oynuyor.

Kardeşim Şampiyonlar ligine kötü başlamışın n'oluyor sana Ne olacak hedefler Bekliyorum bir an önce yeni maçları ekle Gerçi adam msn de hiç çevrimdışı durmazken dünden beri çevrimdışı hay senin kariyerine

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Uçuş Zamanı.!

Fenerbahçe: 4 Denizlispor: 0

Trabzonspor: 2 Fenerbahçe : 7

Kasımpaşa: 0 Fenerbahçe :1

Fenerbahçe: 3 Konyaspor: 2

Bursaspor: 0 Fenerbahçe: 3

Ligdeki maçların bundan sonra hepsinin resmini koymama kararı aldım yoksa oyuna konsantre olamıyorum Skor yazacağım ve fixtürden resimleri koyarım..En azından ilk yarı bitene kadar Bugün 1.yarıyı tamamlayıp transferleri halledicem ayrıca bir değerlendirme yapacağım

Fenerbahçe: 1 Manisaspor :1

G.Oftaşspor: 1 Fenerbahçe: 5

__________________________________________________ __________________________

Avrupa maçlarım ;

Fenerbahçe: 3 İnter: 3 Çok iyi oynadık hatta 2-0 öne geçtik ama İbrahimoviç yaktı bizi ardından 3-2 yaptık ama tecrübesizlik 3-3 olmasına neden oldu..Forever UEFA kupası

Allahtan İnter var Cidden yahu 1.çıkar dediğim takımdan 2 puan aldım artık tek çare var kalan maçları kazanmak

Celtic: 1 Fenerbahçe: 1 Elbet kazanacaz ama son 1 maç kaldı kazanamazsak elendik zaten

Kader maçımızdı biz kazansak bile yetmiyordu.!! İnterin Celtice kesin yenilmesi gerekiyordu ne mi oldu işte sonuç ;

İşte Puan durumu zor oldu ama oldu en azından hedefin 2. planı olabilecek

Beşiktaşmı? Tarih yazdı gruptan 2.çıktı Avrupada coşan Kartal Ligde nerelerde birazdan

Sakarya ile kupa maçım var ardından Galatasaray rakibim ve maç Ali Samiyende..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uefa 'yı istiyoruz Başka yolu yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

7' şer, 6' şar, 5' er gidiyorsun maşallah. Allah bozmasın. Avrupa'da Beşiktaş ile tarih yazarsınız umarım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Gruptan çıkamamışsın ama UEFA'yı almanı bekliyorm TS galibiyeti de süper olmuş valla 2-7 Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Ts macı cok güzel olmus artık Uefa yı bekliyoruz abi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çok iyi gidiyorsun abi...

rakipleri gole boğmuşsun tebrikler.Uefayı alırsın inşallah

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TheTrooper View Post
    rakipleri gole boğmuşsun tebrikler.Uefayı alırsın inşallah

Sağolasın

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Çok iyi gidiyorsun abi...

Sağolasın Aykut

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Ts macı cok güzel olmus artık Uefa yı bekliyoruz abi

Çıkış yakalamam lazımdı o maç 4 forvet oynadım Güzelde skor geldi..Uefa bomba bomba

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Gruptan çıkamamışsın ama UEFA'yı almanı bekliyorm TS galibiyeti de süper olmuş valla 2-7 Başarılar..

Uefada bomba eşleşmeler var birazdan

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    7' şer, 6' şar, 5' er gidiyorsun maşallah. Allah bozmasın. Avrupa'da Beşiktaş ile tarih yazarsınız umarım..

Ligde güzelde bide avrupada atsak Tarihi beşiktaş yazacak

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Uefa 'yı istiyoruz Başka yolu yok.

Ooo taraftar sinirlendi tamamdır Serkan

Uefada Dev Eşleşmeler!!!

Ya bugün yada yarına Galatasaray maçım ve ilk yarı analizinle karşınızda olacağım..Galatasaray maçı ertelendiğinden dolayı ilk yarının son maçı oldu

Ben demiştim Celtic'ten korkulmalı diye başarıların devamı gelir inşallah Turgut Abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Turgut abi ligde süper gidiyorsun Uefaya kalman iyi olmuş inşallah Uefa Kupası senin
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray-Fenerbahçe;

Her iki takım içinde son derece önemli bir maçtı Galatasaray kazanırsa puan farkını 6 ya çıkaracak Fenerbahçe kazanırsa ise lider olacaktı Kısacası 9 puanlık bir maçtı

Maçtan önce Galatasaray T.D tarafından eleştri yağmuruna tutuldum ama tek bir düşüncem vardı takımı en iyi şekilde maça hazırlamak..Ama önemli bir eksiğimiz vardı R.Carlos ve Aurelionun hafif sakatlığı vardı..Önderde cezalıydı..Galatasaray ise tam takım Fenerbahçeyi bekliyordu.!!

Maça 8.dakikada gelen gol ile başladık diye sevinirken ardından hakem golü iptal etti..O dakikadan itibaren Galatasaray taraftar desteğinide arkasına alarak başladı bombardımana ama Fenerbahçede alt kalmıyor ve rakibini durduruyordu..Fakat 22.dakikada Love skoru 1-0 yapıyor İlk yarı böyle bitiyordu 2.yarıda ise Fenerbahçe hızlı başlıyor rakip sahaya oyunu yıkıyordu 55 de tekrar sahneye çıkan love durumu 2-0 yaparken Fenerbahçe rahatlıyordu..Ama Galatasaray akın akın gelmeye başlıyordu fakat Vokan devleşince gol ancak 85.dakikada geliyordu Ümit Karan..Hakemin verdiği 5 dakikalık uzatmada Galatasaraya yetmeyince Fenerbahçe sahadan 1-2 lik skorla galip ayrılıyordu..

İlk yarı puan durumu ve değerlendirme ;

Ligin ilk yarısını güzel geçirdik..Gelen olarak değerlendirecek olursak..Bir düşüş yaşadık ama ardından toparlandık ve Hem Ligde hem Avrupada iyi işler yapdık..Gerçi Avrupada o gruptan çıkamamak başarısızlık sayılsada hedeften şaşmadık yolumuza devam ediyoruz Ligde zor anlar yaşadık taki Denizli ile başlayan serimiz gelene kadar.Mükemmel hava yakaladık..Love gibi bir oyuncuyu kadroya katmak bizim için rakiplere göre en az 5,6 gömlek üstlerine çıkmamıza neden oldu Tabi birde kupa var kolay bir gruba düştük ; Bursaspor,Sivasspor,Sakaryaspor,G.Belediye Bursa,Sivas ve Antepi zorlanmadan geçtik Sakarya maçında Galatasaray maçını düşünerek yedek ağırlıklı oynadık ve yenildik Kısacası iyi bir ilk yarı oldu..2.yarıya transfer düşünmüyoruz birkaç genç oyuncu aldık ve onlarıda Karşıyakaya yolladık azıcık pişssinler..Takımımdan 2.yarıdada aynı performansı bekliyorum..!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şansa bala kazanmışsın Galatasaray maçını Turgut abi Ligde ilk 3'e girebilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnterin boyu posu devrilsin o kadroyla sonuncu bitirmiş ya ne diim benSana gelince clden çıkmanı beklerdim uefada ise madride elenirsin kanımca ama ligde iyisin

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    İnterin boyu posu devrilsin o kadroyla sonuncu bitirmiş ya ne diim benSana gelince clden çıkmanı beklerdim uefada ise madride elenirsin kanımca ama ligde iyisin

İntere laf yok İnter olmasa çıkamıyorum ben Ayrıca benim rakip Fiorentina Madrid Galatasarayın eğer Gs madridi bende Fiorentinayı yenersem FB-GS kapışması olacak

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Şansa bala kazanmışsın Galatasaray maçını Turgut abi Ligde ilk 3'e girebilirsin

Bırka bee ne şansı kapı gibi belgem var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Turgut abi bizi yenmişsin ama hadi ne yapalım puanlar eşit hiç değilse
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

güzel bir ilk yarı geçmiş şl hariç tabi ama orda gidebileceğin yer belli yani ikinci turu geçsen çeyrek finalde man u veyya barça gelir eler gider real uefaya düştüğüne göre işler yolunda değil onları bir pundumuna getirip eleyebilrsin

Kardeşim iyi toparlamışsın Uefa dada başarı süper olur eee malum daha ilk senen..Ayrıca ligdede gelene 3 gidene 5 ne ayak Umarım Uefada Biz Reali sende Fio.. elersin bir üst turda karşılaşırız..Hadi bakalım hayırlısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tek Tek analize ettim herşeyi buyrun ;

Türkiye kupası maçları ;

Çeyrek final eşleşmeleri ve sonuçları ;

Yarı Final eşleşmeleri ;

Lig maçlarım ;

Fenerbahçe: 3 Ç.Rizespor: 0 Alex,Alex,Alex penaltıdan
    Ankaragücü:0 Fenerbahçe:2 Kezman Love
    Ankaraspor: 0 Fenerbahçe: 0
    Fenerbahçe: 2 Gaziantepspor: 2 Uğur Boral,Carlos
    Fenerbahçe : 0 Belediye : 0

2.yarının ilk derbisi Rakip Beşiktaştı ve skor mükemmeldi ;

Uefa kupası maçlarım ;

İlk maça yedek ağırlıklı bir kadro ile defansif yönü iyi olan bir takımla çıktım nasıl olsa İş Şükrü Saraçoğlunda bitecekti.!!!!

Ve öylede oldu ama rakibin kendi kalesini attığı goll maçı 2-1 kazandık  Şimdi rakip Galatasrayı eleyen Real Madrid  Ahh be Cimbom oldumu keşke biz eşleyseydik 

Rakip Real Madriddi yer İspanyaydı ama sahada 11 yürekli oyuncu vardı ve mükemmel mücadele vardı..Fakat son dakika golü bizi yıkıyordu ama biliyordukki bu işin Saraçoğlu kısmıda vardı 

Ve Saltanatı devirdik ezdik yıktık geçtik..Maça iyi başladık ama Real 32.dakikada golu buldu fakat yılmadık tribünde mükemmel bir taraftar vardı sonuna kadar destekçi oldular ard arda golleri bulduk 43,49 Luganonun golleri farkı 1 e çıkardı ama yetmiyordu sahneye Love çıktı 53 de skoru bize getirdi fakat gole doymamıştık Batman Realin tüm ümitlerini yıktı ve 76 da 4 oldu ardından Raul 83 de atsada tur Fenerbahçemizindir..!

İşte maçı almamızı sağlayan müthiş taraftarımız ;

Ve maçın Resmi ;

Transferlerim ;

Sene sonuna kontratı biten 3 oyuncu ile anlaştık bunlardan biri yılların tecrübesi Yusuf Şimşek bir diğeri Genç yetenek Olcan Adin 3.sü ise Gökhan Ünal

Yusuf Şimşek ; Tekrar bu formayı giymek mükemmel biz zevk olacak!!!

Olcan Adin ; 1 sene kiralık oynadım gibi bir şey oldu umarım kendimi dahada geliştirip 11in değişilmez ismi olurum

Gökhan Ünal ; Geçen senede beni istemişlerdi ama klubum vermedı fakat sımdı para kazandıramadan Kayseriden ayrılıyorum buna üzgünüm  ama Fenerbahçe gibi bir devde oynamayı hayal etmek bile mükemmel..Şimdi çok çalışıp Kezman ve Love un arkasından forma savaşı vereceğim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bi kariyer gibi.Ancak takım başka bir takım olsa daha bi güzel olurdu gibime geliyor.

Şaka bir yana başarılar dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

iyi gidiyorsun kariyerinde başarılar.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri