TSL 1.Hafta
Denizlispor 0-2 GalataSaray
Ligde ilk hafta deplasmanda Denizlispor karsisindaydik,iyi oynayan,durmadan atak yapan taraftik.Hücum oyuncularimiz biraz becerikli olsalar daha farkli bitebilirdi mac,ama yine de Lincoln ve Ardanin attigi 2 süper golle mactan galibiyetle ayrildik.
![]()
şemsi transfer bütçen 1 milyon ytl mi?? ne alaka yahu nasıl oluyor o iş??
İkinizde iyi sayılırsınız. GalataSaray malı götürür![]()
7 milyondu sezon başında.Hayrettin ile Muslu'yu aldım toplamda 7 milyona.Sonra Gordon'u sattım 3 milyona ama yönetim sadece 1 milyonunu verdi..
So what?
Saike
İkinizede başarılar favorim yokk
İkinizede başarılar dilerim favorim Galatasaray ile Baran abi transferler güzel lige de güzel başlamışsınız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aslan Kraldır..
Şemsi sana da bol şanslar..
Şemsi tek kelime ile mükemmelsin...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İkiniz de iyi baslamışsınız. Ama Baran deplasmanda 3 puan almış![]()
basarılar favorim Zico![]()
Bu Oftaş ne kadar bir kıL takımdır abi adamLara 5 atıyorsun topa sahip oLma yüzdeLerine bak
Şemsicim başarıLar![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İkinize de başarılar diler ;favorimin GALATASARAY olduğunu bildirmek isterim.Bende size bi oyuncu önereyim.Oyuncu o kadar ağamlı şahamlı biri değil ama özellikleri iyi.Tam yaşında sayılır.Saten siz hemen bitiririsiniz kariyeri.
Adı: David Montoya
çook ucuz hepinize öneririm.
turksportal...
Bu arada Şemsi abi kaleyi bulan şut 4 gol 5 nasıl oldu o bir top direkten falan mı gol oldu.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Valla Yunus şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti.Hayrettin'in golde top savunmaya çarpmıştı herhalde ondan olabilir belki..
So what?
Saike
Beşiktaş güzel başlamış
Böyle devam eder umarım
Uefa Kupasi 2.tur ön eleme 1.macinda,kendi sahamizda Vojvodina´yi gole bogduk.(:
Türkcell Süper Lig 2.hafta
Galatasaray 3-1 Ankaraspor
Rahat bir mac olmadi bizim icin,Ankaraspor baskili oynadi,iyi mücadele ettiler,ama tecrübe konustu.Ümit Karan hattrick yapti. (:
![]()
İki ekipte çok iyi gidiyor
Tebrikler her 2nizede süper gidiyonuz valla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İkinizde iyi devam ediyorsunuz. Birbirinizle ilk macınız ne zaman?
Türkcell Süper lig 3.hafta
Genclerbirligi 0-1 GalataSaray
Deplasmanda zorlu bir macta,Genclerbirligini tek golle maglup ettik.Lincolnden sonra oyun kurmakta zorlandigimizi gördük,Lincoln 3 ay sakat oldugundan dolayi ve uefada da bize katki saglayacagini düsündügümüz futbolcu almak istedigimizden dolayi JOSE SOSAYI sezon sonuna kadar kiraladik.Carrusca icin de iyi olur bu,eski kankysi ile yeniden bulustu ayni takimda. (:
Ahmed Barusso takimdaki yabanci oyuncunun coklugu nedeniyle,bölgesinde cok futbolcu bulunmasi nedeniyle Romaya geri gönderilmistir.
Zor bi mac olmus ama 3 puan iyidir![]()
Sosa'yı Baran kapmış.Şemsi sana söylemiştim ama olsun.
Sosa çok varyasyonlu bir oyuncu ancak verimli olduğu 1-2 bölge var oraları iyi seçmen gerek Barancım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi ben Baran'dan çok önce teklif yaptım ama kulüp maaşın %100 ünü karşılamadığı için Bayern teklifimi kabul etmedi.Ayrıca Motta içinde teklif yaptık ama o Cagliari'yi seçti.Transfer'i kapatacam büyük ihtimalle..
So what?
Saike
Budget Adjustment'ten değişiklik yapmayı denedin mi maaş konusunda ?
Denemedim.Artık geçti.Zaten transfer bütçemde 1 mn ytl..
So what?
Saike
Valla tebrikler ikinizde süper gidiyorsunuz.Bence şampiyon 34.hafta 8. maç sonunda belli olur![]()
Murat Sosa gercekten kaliteli,komple bir oyuncu.Orta sahanin her bölgesinde oynayabiliyor.Bizim hedeflerimiz dogrultusunda bize katkida bulunacak bir transfer.Böyle bir ismi bedavaya(kiralik)olarak almak bile basaridir bence.Orta sahamiz gercekten cok kuvvetlendi,forvette zaten sorun yok.Lige de nasil basladigimiz ortada,sampiyonluk sansimizi sonuna kadar sürdürecegimizi düsünüyorum.![]()