En sinir olduğum şeyde bu 1.oluyorum 2.olan kolay bir takım gelecek diye düşünüyorum bir bakıyorum en zor takım geliyor ama ben senin turu geçebileceğini düşünüyorum Kocaelide maçı da güzel olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar kura biraz şanssız olmuş ama eleme ihtimalini de düşün
süper lig 17. hafta
Man Utd. maçını bekliyoruz.bence tek forvet çık deplasmana. önlem al diyeceğim ama hangi oyuncuya hepsi yıldız
![]()
Bir Dost
Hellbells
lgde 17. haftada galatasarayla içerde oynadık zorlu maçı 1-0 kazanmayı başardık
tr kup gurup 3. maçı
türkiye kupasında içerde ankaragücü ile oynadık maçı farklı kazandık
tr kup gurup 4. maçı
gurupta 4. maçı oynadık boluyu deplasmanda yendık
ligde 18. hafta
bu maçta yıne bolu ıle oynadık
ligde 19. hafta
19. haftada altay ile oynadık maçı rahat oynadık ve kazandık
![]()
Tebrik ederim harika gidiyorsun Manu maçını bekliyoruz.
türkiye kupası ceyrek fınal
türkiye kupası ceyrek fnal lk maçı üstün oynadık ama berabere bitt
20. hafta fenerbahce maçı 2-1 maglup olduk
21. haftada oftaşla oynadık maçı rahat kaandık
türkiye kupasında rövanş maçında mehmetin attığı 3 golle ankarasporu kupanın dışına ittk
veee ş.l 2raund ilk maçı
ş.l de man utd ile oldraford da 2-2 berabere kaldık öne gectık yakaldılar yıne öne gectık yıne yakaladılar maç 2-2 bitt adam resmen bizim kaley bombaladı ama vaterman mukemmel oynadı
22. hafta rize maçı
23. hafta ankaragücü
24. hafta b.b.spor
man utd 2. maçı avni akerde güvenim coktu ve 1-1 berabere kaldık trabzonspor tarıhınde ilk kez ş.l ceyrek final oynuyacak
bu maçlarıo vıdyoya da cektım ama youtube kapalı oldugu ıcın seızlere ızletemedım
şampiyonlar ligi çeyrek fınalde rakip belli oldu ve yne br dünya dev bu kupayı muzesıne en çok getiren real madrid
Tebrik ederim müthiş bir iş başardın çeyrek finale çıkmak harika Manuyu eleyerek çıkmak daha da güzel R.Madrid zor olmuş ama eleyebilirsin bence lige yorum yapmama gerek varmı![]()
vaLLa baştan sona kadar okudum hevesLenmedim diiL .. Cok guzeL gidiyorsun ŞL de finaL bekLiyorum
Enteresan valla Mustafa. M.Utd yi de elediğine göre artık önün açık. Ama bakıyorum iki maçta da rakip inanılmaz üstün oynamış berabere bitirmeyi başarmışsın.Defans ve ofansı iyi yapıyorsun gözüm korktu walla![]()
Bir Dost
Hellbells
Mustafa sen bir efsanesin![]()
yok ya daha ne efsanesı bu kupayı alırsam efsane olcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ligde 25. haftada svassporla oynadık maç 1-1 berabere biti rakip kalemze 1 sut çekti oda gol oldu
26. haftada bursa deplasmanına gittik umutun attığı tek golle maçı kazandık
türkiye kupası yarı fınal ilk maçında sahamızda beşiktaş ile karşılaştık
27. haftada deplasmanda manisa ile oynadık üstün oyun oynamımaza rağmen maçı kaybettk ama lig uzun soluklu bir maraton telafs olur bu maçın
şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçında real madrid ile avni akerde karsılastık gol pozısyonu acısından kısır maç oldu 1-1 lik beraberlik cıktı maçtan
Last edited by Trabzonspor : 18.Mart.2008 at 16:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mustafa Senden ŞampiyonLar Ligi Kupasını bekLiyorum hadi göreyim seni
Bence iyi bir sonuc, yani disarda iyi oynuyosun, golu bi beraberlikle ust tur senindir
tesekkur ederım yorumnlarınıza şampiyon olmak için burdayız burak
28. haftada avni akerde beşiktaşla oynadım güzel maç oldu
ve ş.l çeyrek final 2. maçı
bu maçta yıne totalle oyunqa basladım umudum olmasada lk maçtaki beraberlik beni ve futbolcuları atesledı destansı bır ggalıbıyet aldık
şimdi dceksiniz ki nasıl oluyoda yenıo trabzon real i ama gercekten en ufak bır hile hurda yok
Süpersin. Bakalım yarı finalde ne yapacaksın?
Musti ne ediyon sen oyle, ayib etmedinmi Reale![]()
Beşiktaş' a yapıLır mı be.. Nese ŞL finaL bekLiorm tekrar diorm![]()
yarı final rakb chelsea bakalım ne olcak bende bu kadar iy yere gelecegimi sanmıyordum !...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adamlar 9 kere almıs kupayı ne ayıp olcak ya bde biz cıkaralım şu kupanın tadını
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş fnale gelir o kupayı avni akere getirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligde 29. haftada ankaraspor deplasmanına gttik.sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olduk
türkiye kupası yarı final rövanş maçında inönüde beşiktaşa 1-0 kaybettik ama lk maÇTA 2 FARKLI KAZANDIĞIMIZ İÇİN BİZ TUR ATLADIK VE FNALDE GALATASARAY LA OYNUYACAGIZ
süperligde 30. hafta mücadelesinde gençlerbrlğ ile avn akerde baskılı oynadığımız rakibe şut çektirmediğimz maçta 0-0 berabere kaldık
Last edited by Trabzonspor : 19.Mart.2008 at 17:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim Mustafa abi harika maçlar oluyor Reali elemen süper artık ŞL kupasını bekliyoruz senden.
kupayı almak için elimden geleni yapacam
şampiyonlar liginde yarı final maçı
ş.l yarı fnal ilk maçında chelseaye deplasmanda 2-1 yenildik bu skoru avantajlı bir skor olarak görüyorum
süper ligin 31. haftasında konya deplasmanına gittik başa baş br mücadele oldu ama kazanan taraf biz olduk.
şampiyonlar ligi yarı final ikinci maçında chelsea yı avni akerde güzel bir oyunla 2-0 mağlup ettik adımızı finale yazdırmış olduk ve bu kulubün ve turkıyenın bir rekoru oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Trabzonspor : 20.Mart.2008 at 15:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oooo tebrik ederim Mustafa abi demek finale vardık en sonundainşallah abi kupayı da alırsın.Başarılar Final Maçında.
Ayni renkler karsi karsiya. Guzel mac olur
Tebrikler güzel bir şekilde ilerliyorsun. Umarım sonunuda getirirsin.
....dostum sen ne yapmışsın ya......
...insanın inanası gelmiyor....
...bu kadro ile nasıl başardın.....taktiğin ne ....
Mustafa abi mükemmel gidiyorsun .Barça'yı yenip şampiyon olacagından eminimm
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir Trabzonsporlu olarak ne diyeceğimi bilemiyorum, biraz kırldım yaww şu yaşadığın başarının yarısını gerçek hayatta yaşaşaküühühühühü
kariyer olarak harika gidiyorsun, Finalde başarılar.