Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Ve takımlar yeni sezona başlarken en büyük sürpriz Trabzonspor dan geldi takımın başına tecrübesi bulunmayan MUSTAFA BİLEK getirildi bu haber basındada büyük yankı uyandırdı

MUSTAFA BİLEK takımla ilk idmanına çıktı

teknik drektör MUSTAFA BİLEK takımın başına geldikten hemen sonra transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.Mustafa bilek yaptığı açıklamada takıma 1 forvet 2 libero ve 1 de oyun kurucu almayı planladığını açıkladı
    Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 10:06

Dostum linkleri değilde ss'leri koysan daha çok ilgi çeker.Böyle olursa kimse takip etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ben bu sekılde bılıyordum ss nasıl koyacamkı

en alt da direct link to image var onu kopyalayıp resim ekle diyorsun yapıştırıyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yanı url ekle yapacam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

imageshacke gir orda upload et sonra hotlink for forums 1 i buraya copy paste yap bu arada tranzonsporla başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Başarılar dilerim ancak işin çok zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim inşallah hasret biter
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

başarılar.. taraftar olarak arkandayız

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arkadasim isin zorr, finansal durumlarimiz iyi degil yane yildiz futbolculari ilk bastan elden cikarmaya bak bence yoksa zorla sattiriyolar. Gokdeniz, Umut ve Yattara gitmesi gerekir.

Takima taktik oturtmakta cok zor is, bi turlu islemiyo heleki dis saha maclarinda, cok kotu bi Trabzonspor var. Ben ligi 6ci bitirdim 8.0.2 de ve bunu buyuk basari olarak goruyorum cunku takima hic bir sistem oturmuyo.

Ama sen baskasindir belki insallah uzun soluklu bi kariyet olur seni basarili gormek isteriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Arkadasim isin zorr, finansal durumlarimiz iyi degil yane yildiz futbolculari ilk bastan elden cikarmaya bak bence yoksa zorla sattiriyolar. Gokdeniz, Umut ve Yattara gitmesi gerekir.

Takima taktik oturtmakta cok zor is, bi turlu islemiyo heleki dis saha maclarinda, cok kotu bi Trabzonspor var. Ben ligi 6ci bitirdim 8.0.2 de ve bunu buyuk basari olarak goruyorum cunku takima hic bir sistem oturmuyo.

Ama sen baskasindir belki insallah uzun soluklu bi kariyet olur seni basarili gormek isteriz.
    yönetimden ek transfer bütçesi istedim onlar ilk isteğim reddet ti ancak ikincsinde kabul ettiler 10 milyon dolar butcem vardı transferlerı yaptım bırazdan yazacam ve çokta iy başladık sezona
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Caretta Caretta View Post
    Dostum linkleri değilde ss'leri koysan daha çok ilgi çeker.Böyle olursa kimse takip etmez.

(galatasaray12) ikinizede ayrı ayrı yardımlarınız için tesekkur ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

intertoto kupasında ılk rakibimiz belli oldu

ilk maç deplasmandaydı zayıf rakip karşısında galibiyeti hedefliyoduk ançak umdumuz olmadı

ikinçi maçta kendi sahamızda kesinlikle galibiyetten emindik bu gerçekleşti ancak 1 gol atabildik maçın yıldızı rakibin kalecisiydi

daha sonra takıma bir kaç takviye yaptım

bu sezon bir hazırkıl maçı yaptım

ve intertotoda ikinci rakp de belli oldu aaB die bir klup

ilk maç deplasmandaydı

ikinci maçta güzeldi ve yine galip geldik

ve süper lig başlıyor

ilk maçımız ankarasporla avni akerde ankaraspor maça hızlı başladı penaltıdan buldujkları golle öne geötiler ama ikinci yarı fırtına gibi bir trabzonspor sahadaydı ikinci yarı 44 gol bulduk ve onlarda 1 gol buldu maçı 4.2 biz kazandık

maç öncesi taktiğim böyle ve bütümn sezon bu taktikle oynuyacagım

daha sonra uefa elemelrınde zrinjski die adının bnasıl okundunu anlamdığım bir takım çıktı
    ilk mac berabere bıtcek derken ayman 90. dk gol attı ve deplasmanda 1.0 galip bitirdik

DEVAMI GELECEK
    Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 10:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler çok iyi iyi gidiyorsun transferlerde müthiş başarılarının devamını diliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Trabzon'um her oyun çıktığında ilk kariyerimi yaptığım takım olmuştur. Aldığım ilk sene hiç şampiyon olamadım. Ama genelde ilk seneden sonra arka arkaya şampiyonluklar kazanma potansiyeli var.

Başarılar diliyorum ilk yıl işin gerçekten zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tebrikler çok iyi iyi gidiyorsun transferlerde müthiş başarılarının devamını diliyorum

tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Trabzon'um her oyun çıktığında ilk kariyerimi yaptığım takım olmuştur. Aldığım ilk sene hiç şampiyon olamadım. Ama genelde ilk seneden sonra arka arkaya şampiyonluklar kazanma potansiyeli var.

Başarılar diliyorum ilk yıl işin gerçekten zor.

ben trabbzonsporla çok oynadığım için artık takımda kım nerde ne kadar derece iyi oynuyır biliyorum ama şampiyonluk zor ama imkansız değil
    Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 13:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

BaşarıLar Mustafa iyi başLamışsın,transferLerinde güzeL istikrar yakaLarsan hedefLerine uLaşman imkansız değiL.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet ligin ikimci maçı galatasarayla yine avni aker de

maca başladık galataaray hızlı ataklarla kalemize yüklenmeye başladı ançak gokdenız sahneye cıktı ve 29.dk da gol geldı ilk yarı bu skorla sonlandı galatasaray daha iyi organize oluyordu ama gokdeniz yne yıldızlığını gösterdi ve 51. dk bir gol daha attı.

gökdenizin mactan bir vuruşu

futbolcular maçtan sonra galibiyeti tarftarlarla kutladı

daha sonra uefa ön eleme maçında 1.0ın rövanşında

lıgde 3. maç inönü de beşiktaş le oynancaktı beşiktaşın karosu güçlü oldugunu düşündüğüm için b hayl defansf kadro kurdum maçtan 1.1 berabere ayrıldık

ligde br ertelem maçımız vardı konyaspor ile deplasmanda oynuyacagımız yine eski taktiğe geri donduk ve 2.0 kazandık maçı

gökdeniz de olmasa nasıl maç alırız bilemiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    BaşarıLar Mustafa iyi başLamışsın,transferLerinde güzeL istikrar yakaLarsan hedefLerine uLaşman imkansız değiL.

baya iyi gidiyorum bende kendımı baya güvenmeye başladım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takım baya düzgün oynuyor birsonrak rakip bbspor maçı farklı bır skorla kazandık

türkiyeden sadece beşiktaş şampiyonlar liginde işte onların grubu

bu arada türkiye kupası gruplarıda çekildi en zor gruba düştük bu gruptan çıkamayabliriz

sıra uefa da ve rakibmz lokomotiv moskova

son haftalarda alınan sonuclar bende takımın iyi oynadığı hssi verdi bende taktik degişmeden maca gıttım ancak sahadan 1 .0 yenk ayrıldık buda trabzonsporlla ilk yenilgim oldu ama olsun ikinci maç var

bu yenilgi futbolcuları beni ve taraftarları üzdü yeniden lige döndük liderliktek rakiplerimz berabere kaldı bız kazanırsak 2 puam farkla lıder olacaktık ancak gol atamadık ve maç 0.0 bitti

bu beraberlıkle lıder olduk ama averajla şimdi zorlu bir takım olan sivassporla avn akerde oynuyacaz ama ben avni akere takıma çok güveniyorum ve güvenim boşa olmadığı anlaşıldı 3.0 kazandık

Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 14:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güzel başlamışsın. Umarım sonuda gelir. Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Öncelikle başarılar diliyorum umarım Trabzonspor'umuzu şampiyonluğa taşırsın . Bende şu sınavlarımın bitmesini bekliyordum Trabzonspor kariyerine başlamak için ama olsun gönülden destekliyorm seni

Taktiğini merak ettim daha detaylı paylaşırsan sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar dilerim bi de moawad ın profilini koyarsan sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Uefa da iLk magLubiyet kötü oLmuş ama inş Trabzon'da turLarsın

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Öncelikle başarılar diliyorum umarım Trabzonspor'umuzu şampiyonluğa taşırsın . Bende şu sınavlarımın bitmesini bekliyordum Trabzonspor kariyerine başlamak için ama olsun gönülden destekliyorm seni

Taktiğini merak ettim daha detaylı paylaşırsan sevinirim.

işallah şampiyon olcaz ya
    bu arada taktık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar dilerim bi de moawad ın profilini koyarsan sevinirim

tesekkurler

Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Savunmayı çok öne kurmuşsun. Tolga Seyhan yavaş bir oyuncu Giray'ı bilmiyorum ama o da çok hızlı olmasa gerek. Bu arada Zonguldaklısın heralde . Bende Zonguldak'ta okudum geçen yaz bitirdim şu an Trabzondayım . Ordada baya Trabzonlu var özellikle Ereğli'de

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Savunmayı çok öne kurmuşsun. Tolga Seyhan yavaş bir oyuncu Giray'ı bilmiyorum ama o da çok hızlı olmasa gerek. Bu arada Zonguldaklısın heralde . Bende Zonguldak'ta okudum geçen yaz bitirdim şu an Trabzondayım . Ordada baya Trabzonlu var özellikle Ereğli'de

benim oturdugum mahallenin %80i de trabzonlu yani burası küçük trabzon sayılır

bu arada yukarda söylemeyi unuttum atak oyuncu kullan tıklatıp atak oyuncusu olarak da gökdeniz ve yattarayı kullanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence savunmayı daha geride kurmalısın time wasting i de öne geçince yükselt ki zaman geçsin maçı bitir trabzonla pek oynamadım tabii en iyisini sen bilirisin menajer olarak

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

güzel gidiyor..Ben trabzonla bu kadar başarılı olamam aslında.Başarılarr tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gercekten guzel baslamisin, insallah boyle devam edersin. Finansa dikkat et soylim, hep zarar yapiyo Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Gercekten guzel baslamisin, insallah boyle devam edersin. Finansa dikkat et soylim, hep zarar yapiyo Trabzonspor
    evet ya takımın kasasına gıren para az ben bıde transfer butcesı istedim stad gelirleri artsa bilet fyatları az bu bilet fiyatları değişyormu blen varsa yazarsa sevinrim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    uefa da eleme macın 1.0ın rövanşında sahamızda lokomotin moskovayı ağırlıyacağız
    mac başladı iki takımda dengeli oyun sergiled ve ben macı 0.0 biteceği düşüncesindeydim ve kupaya veda ederiz diyordum ama 90dk da mehmet yıldız bir gol attı ve maçı uzatmalara taşıdı uzatmalar golsüz btti ve penaltılar da 4.3 yendik ve gruplara kaldık.

maçtan sonra uefa grupları belli oldu ve benm gruplarda rakiplere bakıldığında 3lük umudum var ama bakalım

kuralar çekldikten sonra lige dödük ve ilk maçımız oftaşlaydı maçı 2.0 kazandık mehmet yıldız iki gol attı

şimdik maç türkye kupasında lk grup maçımız konya deplasmanına gittk maç 1.1 sonuclandı

sıradaki rakip ligin iyi ekplernden manisa ilk yarıyı onde tamamladık rakbn kırmızı kart gormesiyle birazdaha rahatladık ve 2 .0 maçı kazandık yine mehmet yıldız sahnedeydi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sıradakı mac erteleme maçı olan bursaspor maçı bu mactan sonra 10 hafta sonunda oluşan lig tablosunuda koyacağım

zorlandıgımız bursaspor maçını 1.0 kazandık evimize mutlu döndük

10 hafta sonunda oluşan puan durumu

sıradakı maç yne deplasmanda denizlisporla maçı 5dk umutuun attığı golle 1.0 kazandık bu ara maçlarda hep tek gol atıp alıyoruz ama olsun 1.0 olsun bizim olsun hüseyinde kırmızı gordü bu maçta

Last edited by Trabzonspor : 07.Mart.2008 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim ligde süpersin Uefa grubun zor ama 3.olarak çıkabilirsin.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Lig adeta Karadeniz'den gelen büyük bir fırtınaya yakalanmış.Çok iyisin ama Uefa'da en iyi ihtimal 3. olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

TebrikLer Mustafa çok iyi gidiyosun,UEFA dada gruptan cıkacagına inanıyorum yapabiLrsin evinde kaybetmemeye dikkat et..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri