Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Puan kaybı beklediğim bir maçı hakem aldı bize verdi. Ben istemiyorum böle galibiyetleri içim rahat etmiyor kim ne tepki gösterirse de sonuna kadar haklıdır.
    Ben normalde yorum yazmam maç konularına ama bu yorumun altına imzamı koyarım.Ben Galatasaraylıyım ve bir Fenerbahçeliden bu yorumu beklerdim.Böyle düşünen birileri olduğu içinde memnun oldum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Maç sonrası Lig TV kameralarına konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın hakemine yönelik ağır ifadeler kullandı. O sözler:

" Bıraksınlar bu Anadolu'dan takımlar çıksın zirveyi zorlasın palavralarını... Böyle birşey yok. İnsanları kandırıp boşuna heveslendirmesinler... Bugün sahada çok kötü bir hakem vardı. Kaybettiğimiz puanlar önemli değil. Futbolda yenilirsiniz, yenersiniz bu doğaldır. Ama sahada gördüğünü çalmayan bir hakem vardı. Ben açık yürekli bir adamım. Hakem camiasında iyi adam vardır kötü hakem vardı. Buna inanıyoru. Ama şunu açık bir şekilde dile getirmek istiyorum. Ben böyle aşağılık adam görmedim. Yenilgiyi değil haksızlığı hazmedemiyorum. Maçta hakemi konuşmak istemezdim ama sonucun önüne geçti."
    [/
    Bu çok dürüst delikanlı takılan Tolunay efendi 96 senesinde şampiyonluğu büyük ölçüde kaybettikleri vanspor yenilgisinden sonra Vanspor'lu oyunculara şampiyon mu olacaksınız laan diye bağaran bir adamdır bunu da belirtmeden geçemedim.

14 Şubat 2008'de BEYAZ SAYFA ile yola çıkanlar, sayfaların birileri tarafından çok erken karartılmasına mani olamadılar.
    Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen, ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken, Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek ve puan hırsızlığı yapıldı.

Neredeyse Süper Lig şampiyonu belirlendi.

Artık düşünmek istiyoruz ki; bu, önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, bugünkü maçın hakeminin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçında olduğu gibi takımlara göre değişen kişisel tercihleridir. Bu bağlamda, aynı hakemin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçındaki tutum, davranış ve kararları ile bugünkü maçtaki kararlarının değerlendirmesini spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Diğer taraftan, Lig şampiyonunun belirlenmesinde çok önemli bir maç olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında verilmeyen penaltı ile maçın skorunun etkilenmesi ve de bu yapılan hakem yanlışlarının her zaman Fenerbahçe lehine tezahür etmesi, hep tesadüften mi ibarettir.

Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve federasyonumuza sesleniyoruz;

Özellikle Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu ile MHK'nın uygulamaları eşitlik ilkesine gölge düşürmektedir.

Lütfen; Türk Futbolu adına gerekli önlemleri alınız. Ligin adaletini ve hakkaniyetini sağlayınız.

Bu sadece Beşiktaş'ın değil spor ahlakına ve dürüstlüğe inananların haklı seslenişidir.

Beşiktaş JK

-----------------------------------------------------------

Futbolun utanç gecesi...

Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriselvi, hakkındaki söylenti ve şaibeleri bu maç gecesi ispatlamıştır. Ben istediğimin emeğini hem de herkesin gözü önünde çalarım diyerek dürüst futbola meydan okumuştur. Bu maç futbol tarihine kara bir leke olarak gececektir. Çünkü hiçbir hakem ahlaksız da olsa maçın birinci dakikasından 90+5,12. dakikasına kadar bir takımı bu kadar ezemez. Kulübümüz federasyondan, MHK’den ve de diğer kurullardan dürüst futbola meydan okumanın hesabını sormasını, hem de hemen sormasını beklemektedir. Özellikle futbolun temizlenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentiler vardır. Kendileri bu misyonla göreve gelmiştir. Bu görevin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyunun bilgisine.

Kayserispor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce $ampiyondur. Ligin son macina kalmadan, yane Trabzonspor deplasmanina kalmadan ilan de ederler $ampiyonlugu. Galatasaray uyandi ama gec uyandi, Feldkamp bastan yanlisti ve yanlislarini duzeltmek icin gec kaldilar, seneye artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok uzattılar cidden ya bu sene içindeki geçmiş maçlara bakın bi Allah'ını severseniz Kaç maçta hakem'in hatasıyla puan aldınız. Adil olun diyorsunuz ama anca rakip takıma yapılınca adilliğiniz ortaya çıkıyor.

Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
    Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
    İşte Galatasaray'ın kirli çamaşırları... Ligde tam 10 puan hakem kararıyla. bu maçların kaç tanesi bu kadar büyütüldü allahaşkına. Yok açıklamalar falan. Çok saçma...

Tamam haksız puan kabul ediyoruz. Ama Arif,Deivid'in yaptıklarını geçmişde az yapmadı Hatırlayın işinize gelmeyince unutmayın öyle.

Daha aslında söylenecek çok şey varda Forumdan uzak kalmak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yani beyler, bu hakemler boyle. Hic ustune gitmeye sebep yok, Cem Papila bizi sampiyonluktan etti okadar kisi yurudu hic bi fark gormedik. Yani bu is boyle yurur, sadece Tolunay hocanin dedigi bi soze katiliyorum, ANADOLUDAN SAMPIYON CIKMAZ, sebebi ise belli

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ortalık toz duman olmş yine

Deivid'in penaltısında hakem hatası olduğu görüşündeyim ama bütün maç hakem FENERBAHÇE için ne yaptı ? olmayan toplarımı verdi ? yoksa faulle kesilen ataklarda devammı ettirdi ? Hakem art niyetli olsa inanın Kayseri bu akşam sahadan 11 kişi çıkamazdı. bazı arkadaşlar radyodan dinleyip yorum yapmış sadece özetleri izleyip yorum yapılmaz arkadaşlar 90dk izleseydiniz görürdünüz maçta neler oldu birşeyde Tolunay hoca için söylemek istiyorum hakeme laf edeceğine kendi topçuna birşey söyle oyuncu yerde o yerde diye topu taca attılar saidou kalktı koşmaya başladı.Ragıp R.Carlos'u tekrar sakatlıyodu bide Carlos'a bağırıyo kendini atıyo diye...

Neyse fazla konuşmaya gerek yok 63 Lig-14 Kupa maçında 4.penaltımız sanırım hayırlı olsun 5 puan öndeyiz akşamki maçları bekliyoruz artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbolun utanç gecesi...

Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriselvi, hakkındaki söylenti ve şaibeleri bu maç gecesi ispatlamıştır. Ben istediğimin emeğini hem de herkesin gözü önünde çalarım diyerek dürüst futbola meydan okumuştur. Bu maç futbol tarihine kara bir leke olarak gececektir. Çünkü hiçbir hakem ahlaksız da olsa maçın birinci dakikasından 90+5,12. dakikasına kadar bir takımı bu kadar ezemez. Kulübümüz federasyondan, MHK’den ve de diğer kurullardan dürüst futbola meydan okumanın hesabını sormasını, hem de hemen sormasını beklemektedir. Özellikle futbolun temizlenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentiler vardır. Kendileri bu misyonla göreve gelmiştir. Bu görevin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyunun bilgisine.

Kayserispor Kulübü
    Galatasaray'a yüklenmeye gerek yok, Tolunay Kafkas ve Süleyman Hurma ilk devredeki Kayseri-Fener maçında Edu haksız yere oyundan atıldığında neredeydi? Tamam penaltı haksızdı, çok temiz bir galibiyet de sayılmaz ama en azından Kayseri'ye bu ders oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tüm tartışmalardan sıyrılıp Semih'i de unutmamak lazım oyuna girdi yine oyunun Kaderini değiştirdi Kezman'a 1000 kere o pozisyon gelse hiç birinde atamazdı

Semih adım adım gol krallığına gidiyor Helal Olsun ...

Ayrıca keşke tüm takım yönetimler kendi takımlarının lehine sonuçlanan hakem hatalarında bile çıkıp açıklama yapsa o zaman "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantıından biraz sıyrılmış olurduk...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben dün sinirlendiğim için hiçbirşey yazmadım.Bugün sakin bir kafayla konuşayım.Hatta ben konuşmiyim.Tolunay kafkasın açıklamalarını dinleyin herkese öneririm.Süper ligin resmi sitesinden izleyebilirsiniz.O hakem görüntüsündeki kişi ile ilgili gerekli olan şeyleri söylüyor.HEMDE ÇOK AÇIK VE NET...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlamıyorum ben ya, Tolunay Hoca ilk maç sonunda neredeydi? Fenerbahçe 1-0 öndeyken maçı 2-1 kaybetti, o maçtan sonra Galatasaray, Beşiktaş, Kayserirpor Resmi sitelerinden neden adalet istiyoruz mesajları yayınlanmadı?

Hakem maçı sattı diyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Hakemin maçı satma niyeti olsa neden uzatmaları beklesin, hatta 12 saniyeyi neden beklesin? Bu 12 saniyeyi bile olay ettiniz, hakemin kolundaki saat doğru olamaz mı? Basketbol mu bu ekranda verilen saat ile bire bir uyuşsun?

Hakem art niyetli olsa zaman geçirdikleri gerekçesiyle Kayserisporlu oyunculara kart gösterirdi. Bu nedenle kart gören oyuncu oldu mu?

Hakem art niyetli olsa son saniyeyi beklemez daha erken maçı Fenerbahçe'ye verirdi. Ivankov'un Yasin'i itip düşürdüğü pozisyona penaltı çalardı ve olay biterdi.

Tolunay Hoca bu kadar karakterli, adalet istiyor o zaman ilk maçta Edu'yu daha 30. dakikada gereksiz yere attıran Topuz'a o zaman ceza vermiş mi?

Vederson tacı attıktan sonra, kulübeden sahaya top atan "kim olduğunu anlayamadım" kişinin yaptığı çok karakterli bir hareket mi?

Dün hakemin hatalı olduğunu hepimiz kabul ediyoruz, kabul etmediğimiz tek nokta sizin art niyetli demeniz. Hani Cordoba son saniyede degajı hatalı kullanmıştı, Kabze pozisyonu golle sonuçlandırmıştı. O zaman çoğu Fenerbahçeli çıkıp Cordoba maçı sattı dedi, buna karşı savunma şu şekildeydi; "Cordoba maçı satacak olsa o dakika kadar mı bekler, daha önceden veriridi. Üstelik Kabze'nin o şekilde şut çekeceğini nerden bilebilir?" O zaman bunları diyen arkadaşlar ben de diyorum ki; "Hakem maçı satacak olsa neden uzatmaların sonunu beklesin, daha önce bu işi yapamaz mıydı? Hem nerden bilsin Deivid'in o şekilde orta yapıp, Semih'in ustaca kafa vuruşuyla Fenerbahçe'nin golü atacağını."

Ama şu konuda da burukluk yaşıyorum, aynı sezon şimdi Manisa'da oynayan Burak daha bariz pozisyonda elle gol atmıştı, o pozisyon unutuldu gitti, kimse tartışmadı ama hala Anelka'nın pozisyonu tartışılıyor.

Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğuna şimdiden gölge düşürmeye çalışıyorlar. Rakipler zor durumda şu anda ve favori Fenerbahçe. Buna da bu şekilde leke atalım bari bizim hatalarımız konuşulmasın, Fenerbahçe konuşulsun diye düşünüyorlar sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğuna şimdiden gölge düşürmeye çalışıyorlar. Rakipler zor durumda şu anda ve favori Fenerbahçe. Buna da bu şekilde leke atalım bari bizim hatalarımız konuşulmasın, Fenerbahçe konuşulsun diye düşünüyorlar sanırım.
    Söylediklerinde çok haklısın abi özellikle burası çok iyi okunulması gereken bir yer. Fenerbahçe'nin durdurulamaz yükselişi karşısında her saniye geriye giden,borç batağına saplanmış rakiplerimiz taraftarlarına hedef şaşırtıyorlar ama sorun değil biz İnönüde Beşiktaş'ı yendik SamiYende Galatasaray'ı da yenerek kimin hak ettiğini göstericez

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu da var futbol bu, bugün 2 maç var. 1tane hakem hatası olsun bilerek ya da bilmeyerek, yukarıda yapılan açıklamalardan daha sertini Fenerbahçe yapabilir. Ve son haftalara girilirken ortam daha da gerilebilir.

O nedenle bu olayı buralara getiren bu yetersiz hakemlerin temizlenmesi gerekiyor Türk futbolundan. Ama yetersiz hakemleri temizleyince geriye hakem kalır mı???
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu sene de ortak bir pankart çalışmasına gidilirmi acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu GS ve BJK yaptığı açıklamalarına gülüyorum
    Şimdi forumda herkes hadi Beşiktaş haklı ama kimse işte Galatasarayın bu sezon hakem hatasıyla aldığı puanları yazmış arkadaşlar bu sadece bu sezon için geçen yıl Kadıköy'deki kupa maçında Selçuk Dereli Beşiktaşı finale çıkarırken böyle bir açıklama nerdeydi veya Galatasaray bu hakem hatalarıyla maç alırken,yıllar önce Arif kendini yere atmaktan dergilere kapak olurken neredeydi bu açıklamalar.Şimdi Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor diye hepsi ''HEPİMİZ KAYSERİYİZ'' demeye getiriyolar onlara destek veriyolar,ligin ilk yarısındaki maçta neredeydiniz kardeşim???
    Aslında söyleyecek çok şey var ama boşa söylemiş olduğumu bildiğim için parmaklarıma acıyorum hem zaten Serkan parmaklarına acımamış 221.mesajda benimde duygularımı uzunca yansıtmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico: "Edu'nun kırmızı kartına itiraz eden Kayserili görmemiştik!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-1 biten Kayseri maçında hakeme tepki gösteren Kayserispor camiasına ligdeki ilk maçta Edu'nun gördüğü kırmızı kartı hatırlattı. Brezilyalı çalıştırıcı, galibiyeti hakettiklerini söyledi.

Lig TV canlı yayınında oldukça zor bir maç çıkardıklarını anlatan Zico, "Hakettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Maç bizim için zor gerçti. Oyuncularımız yeterince mücadele ettiler. Fakat futboda hakemin son düdüğü çalmadan hiçbir şeyden emin olamazsınız. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin maçın ilk 15 dakikasında çok iyi oynadığına dikkat çeken sarı lacivertli takım teknik direktörü, "Ancak 90 dakika boyunca aynı ritmi tutturmak zor olabilir. İlk 15 dakika çok pozisyonlu geçti. Bunlardan yararlanamadık. Daha sonra Kayseri takımı daha iyi markaj yaparak üzerimize geldi. İkinci yarıda ben üstün oynadığımızı düşünüyorum. Yaratıcılıklarımızı ortaya koyduk ve galip geldik" dedi.

"Semih'teki yükselişi görüyoruz"

Oyuna yedekten girerek son saniyelerde golünü atan Semih Şentürk'ü de değerlendiren Zico, "Futbol takımları 11 kişiden oluşmaz. Önemli olan iyi bir grubunuzun olmasıdır. Semih de bunun en güzel örneğini sunuyor. Daha önce Kezman yedekteydi, Semih oynuyordu. Şimdi tam tersi. Semih son zamanlarda oynadığı futbolla performasını yükseltiyor. Bunu görüyoruz. Hiçbir zaman da küsmüyor" ifadelerini kullandı.

Zico, Roberto Carlos'un kondisyon olarak henüz yeterince hazır olmadığının da görüldüğünü vurguladı.

"Hakeme itiraz haklarıdır; ama..."

Maçın hakemi Hakan Sivriservi'ye Kayserispor camiası tarafından getirilen yoğun eleştirileri de yorumlayan Brezilyalı çalıştırıcı, "Bu konularda yorum yapmak, şikayet etmek herkesin hakkıdır. Bu hakkını kullananalarara birşey dememek lazım. Bize de yanlış kararlar verildi. Galatasaray maçında da bize yönelik yanlış kararlar olmuştu. Konuşmak başkalarının hakkı olduğu gibi bizim de hakkımız. İlk yarıdaki Kayseri maçını hatırlayalım. Edu haksız bir şekilde kırmızı kartla oyundan atışı vardı. O gün hiçbir Kayserili bu karara itiraz etmemişti. Bu öyle bir hataydı ki, biz hem puan kaybettik hem de daha sonra Edu'ya ceza verilmedi. Ben o maçtan sonra hiçbir Kayserisporlu'nun çıkıp da hakeme itiraz ettiğini görmedim" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erman Toroglu yazısı !!!

Gelin bir de Toroğlu'nu dinleyelim

Deivid'in düşürülmesi penaltı mı değil mi? Semih'in pozisyonu ofsayt mı değil mi? Konunun uzmanını dinliyoruz:
    Erman Toroğlu, Hürriyet'teki köşesinde en son söyleyeceğini en başta söylüyor ve Fenerbahçe için "Hakemle kazandılar" diyor...

Pozisyonlara gelince...

Sözü Toroğlu'na bırakıyoruz:

"(...) Mesela penaltı. Uzaktan yakından ilgisi yok. Şöyle söylemek lazım. Aynı penaltıyı Kayserispor’un lehine verseydi, F.Bahçeli oyuncular ne yapardı, merak ediyorum. Semih’in attığı gol ofsayt. Maçın bitiş süresine bir daha bakmak lazım. Devam doğru mu, yoksa kesmek mi doğru? Ama doğru olmayan tek şey, hakem. Bobo’yu attı ya, şimdi kahraman oldu, üst üste maç veriyorlar!"
    !
    Ahmet Çakar Yazısı !!!

Hakeme dua etsin

İki hafta önce aynı hakem İstanbul BŞB-Beşiktaş maçını yönetmişti. Neredeyse verdiği her karar doğruydu. Bobo'yu atmış, hemen hemen tüm basın kendisini desteklemişti. "İşte benim Türk hakemim" diyordum. "Büyükküçük takım ayrımı yapmadan, gerekirse en yıldız futbolcuyu bile oyundan atabilen hakem istiyoruz" diyordum.
    Ama dün geceki Hakan Sivriservi, Türk hakemliğine belki de uzun yıllar konuşulabilecek kötü bir gece armağan etti. Belki de bu sezonun ilk dörtteki sıralamasını değiştirdi. Belki şampiyonu değiştirdi. Ama bugünlere kadar iyi kötü gelen Türk hakemliğine büyük zarar verdi. Daha da ağır söylüyorum: Fenerbahçe dün gece kazandıysa, yatsın kalksın hakeme dua etsin.
    Verdiği penaltı inanılır gibi değil. Eğer Deivid ile Kayserisporlu defans oyuncusunun teması penaltı ise, bir maçta en az 300 tane penaltı olur. İki hafta önce Bobo'ya gösterdiği kırmızı kart yüzde yüz doğru idi. Ama dün gece Vederson'un yaptığı harekete bir baksın. Baksın ki, Vederson rakibinin kaval kemiğine nasıl basıyor. Ama aynı Vederson'a kırmızı kart gösteremiyor.

YA FENER'E AYNISINI YAPSALAR!

Verdiği ve vermediği sarı kartların bir kısmı yanlış. Faullerde önemli tespit hataları var. 5 dakika uzatmanın sonunda top orta sahada ve maçı bitirebilecek durumunda iken, yine akını yaptırdı. Bundan dolayı fazla bir eleştirim yok. Ama Semih'in attığı son saniye golünde de halen bir ofsayt şüphem var. Kabul edilebilir ki, Fenerbahçe son 15 dakika dışında uyurgezer gibiydi. Beyinler sanki hâlâ geçmiş ve gelecek Chelsea maçlarında gibiydi. Kötü oynadılar, konsantre olamadılar, kötü gol yediler. Ama sonuçta maçı kazandılar.
    Bu maç belki de Fenerbahçe'ye şampiyonluğu getirecek. Ama siz değerli okuyucular bu satırları okurken, başta Galatasaray, Beşiktaş ve Sivasspor camiaları ayakta olacaklar. Çünkü bir hakemin ligde 4 takımı ilgilendiren bir kaderi nasıl değiştirebilecekse öyle değiştirebildiğini gördük dün gece. Sonuçta Fenerbahçe kazana kazana devam ediyor. İki Chelsea maçı arasında Kayseri gibi bir takımı yenmek inanılmaz büyük avantaj.
    Son sözümüz Fenerbahçe taraftarına:
    Ya birkaç gün sonra Londra'da bir Avrupalı hakem çıkar da, Fenerbahçe'ye Hakan Sivriservi'nin dün gece Kayserispor'a yaptığı muameleyi yaparsa neler hissedersiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emrah hakemin hatalarını zaten kabul ediyoruz, ayrıca eski hakemlerin yorumlarını koymaya gerek yok. Aksini iddia eden yorum varsa tartışmak adına onu koyalım, yoksa her hakem hata yaptı diyenin yorumunu buraya koymak olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben şunu kendi adıma tekrar tekrar vurgulamak istiyorum.Hakan Sivrisiervi F.Bahçe'li bir hakemdir.Araştırıp görebilirsiniz.Bu maçı kesinlikle F.Bahçe falan satın almadı.Ben hayatta böyle bir şey düşünmüyorum.Tamamen Hakan Sivriservi kendi insiyatifini kullandı...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu bu eski hakemlerin çıkıp ahkam kesmesinede fitil oluyorum ha. Zamanında aynı naneleri sizde yemediniz mi arkadaş?

Bitmiş gitmiş yahu uzatmaya gerek var mı daha.

Hayat güzel devam ediyor her ne kadar hava kapalıda olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan sivriselvi konusmaya gerek yok...Geçmişdede bu tür hataları olmuş..

Erciyes-Fenerbahçe maçında Luciano’nun topu elle kesmesini görmeyen hakem Hakan Sivriservi’ye 6 hafta ceza gündemde.

Tarih: 2 Mart 2006
    Kaynak: http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/03/spo128.html
    Daha fazla konusmaya gerek yok..Herkez kendi takımının maçına odaklansın derim

22. Default

Dünkü maçta yapılanlar futbol tarihinde görülmemiştir....

1.Penaltı pozisyonu uzaktan yakından alakası yok....O pozisyona penaltı çalan hakem her pozisyona penaltı çalmalıdır.....

2.Kayserisporlu oyunculara çok rahat sarı kart çıkarırken Fenerbahçeli oyunculara çok cömert
    davrandı...Fenerbahçeli oyuncular hakeme bağırdılar,topu yer atılar yinede sarı kart çıkarmadı...Bir ara sarı kartını evde unutu diye korktum

3.DAKİKA 95:17
    Top taca çıktı maçın bitirilmesi lazım hakem maçı hala oynatıyor....
    Fenerbahçe'nin frikik pozisyonunda hemde HAKEM MAÇI DURDURMAMIŞTI!!!!!
    Fenerli oyuncular tacı attı maçın bitmesi lazım maç devam ediyor sahada iki top var oynun durması gerekirken maç hala devam ediyor top Devid'e geldi maç hala devam ediyor Devid orta açtı maç HALA devam ediyor VE gOLLL

Kayserispor Teknik tirektörün dediği gibi sahada aşağlık bir hakem vardı....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben şunu kendi adıma tekrar tekrar vurgulamak istiyorum.Hakan Sivrisiervi F.Bahçe'li bir hakemdir.Araştırıp görebilirsiniz.Bu maçı kesinlikle F.Bahçe falan satın almadı.Ben hayatta böyle bir şey düşünmüyorum.Tamamen Hakan Sivriservi kendi insiyatifini kullandı...
    O zaman bu hakemler temizlenmeli futbolumuzdan.

----------------------------------

Bugün Fenerbahçe taraftarı çok mu memnun sanıyorsunuz bu şekilde kazanmaktan?

Dün o penaltı olmasa belki başka pozisyonda golü bulacaktı Fenerbahçe. İyice baskı kuracaktı son 10 dakika golü bulacaktı belki. Ya da kaybedecekti.

Kaybetsek de ASY'de Galatasaray'ı yenerek yine şampiyon olabilirdik, belki rakipler de bugün kaybedince değişen birşey olmazdı.

Şimdi tüm Fenerbahçe taraftarları hoşnut değil, neden? Çünkü şampiyon olduğumuzda hep bu maç hatırlatılacak, diğer hatalı maçlar unutulacak. Belki de yıllarca bu maç konuşulacak. Kim ister ki koca sezonun emeğine bu şekilde leke sürülmesini?

Hakemin saçmalıklarından dolayı neden Fenerbahçe taraftarı kazandığı şampiyonluğun şaibeli anılmasını istesin?

Dün kaybetseydik de şampiyonluğu kaybetmeyecektik. Hatta Chelsea maçını düşünerek oyunculara, teknik heyete tepki bile gösterilmeyecekti. Kalan 5 maçı da kazandığında şampiyon olabiliyordun çünkü.

Diğer takım taraftarlarından daha çok Fenerbahçe taraftarlarını üzüyor bu şekilde kazanmak. Çünkü biliyoruz bu gündemden hiç düşmeyecek. Böyle kazanacağımıza 5 gol yiyip mağlup olsaydık da o konuşulsaydı keşke.

Fenerbahçe hakemi satın aldı diyenlere önceki mesajlarımda sorduğum sorular aynen geçerlidir ha.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Yahu bu eski hakemlerin çıkıp ahkam kesmesinede fitil oluyorum ha. Zamanında aynı naneleri sizde yemediniz mi arkadaş?

Bitmiş gitmiş yahu uzatmaya gerek var mı daha.

Hayat güzel devam ediyor her ne kadar hava kapalıda olsa...
    Evet Emre Abi zamanında daha beterlerini yapmadılar mı?Hele Erman Toroğlu ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CW59dfCMnZk[/youtube]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    [B][COLOR=darkslateblue]Fenerli oyuncular tacı attı maçın bitmesi lazım maç devam ediyor sahada iki top var oynun durması gerekirken maç hala devam ediyor top Devid'e geldi maç hala devam ediyor Devid orta açtı maç HALA devam ediyor VE gOLLL
    Fenerbahçe çift vuruş kullanılırken ne kadar zaman kaybı yapıldı bunuda hesaplayasdın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Dünkü maçta yapılanlar futbol tarihinde görülmemiştir....

1.Penaltı pozisyonu uzaktan yakından alakası yok....O pozisyona penaltı çalan hakem her pozisyona penaltı çalmalıdır.....

2.Kayserisporlu oyunculara çok rahat sarı kart çıkarırken Fenerbahçeli oyunculara çok cömert
    davrandı...Fenerbahçeli oyuncular hakeme bağırdılar,topu yer atılar yinede sarı kart çıkarmadı...Bir ara sarı kartını evde unutu diye korktum

Fenerli oyuncular tacı attı maçın bitmesi lazım maç devam ediyor sahada iki top var oynun durması gerekirken maç hala devam ediyor top Devid'e geldi maç hala devam ediyor Devid orta açtı maç HALA devam ediyor VE gOLLL

Arkadaşım eski mesajları bir oku lütfen ve burada tekrar sinirleri germe.

Penaltı değil evet kabul ediyoruz.

Sarı kart konusunda katılıyorum, zaman geçiren Kayserili oyunculara kart göstermyerek kartını evde unuttuğunu ben de düşündüm.

Sahada 2 top var diyorsun ben 3 kere yazdım sanırım taç atıldıktan sonra Kayseri kulübesinden sahaya atılıyor o top. Yakışıksız bir hareket ve hakem de oyunu durdurmuyor doğru olanı yaparak.

Saat konusunda da en az 3-4 kere yazdım, hakemin kolundaki saati görebiliyor muyuz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Hakan sivriselvi konusmaya gerek yok...Geçmişdede bu tür hataları olmuş..

Daha fazla konusmaya gerek yok..Herkez kendi takımının maçına odaklansın derim
    Ben de aynı hakemlerin Galatasaray lehine yaptığı hataları mı listeleyim şimdi burada?

Lafı sok, sonra herkes kendi maçını konuşsun de. Olmuyor ama Emrah.

Üstelik burası bir taraftar forumu değil. Herkes her maç hakkında yorum yapabilir, bunu kimse kısıtlayamaz kurallar dahilinde olduktan sonra.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Peki sevgili Galatasaraylılar Antep deplasmanında 5 metre ofsayttan gol attınız işinize gelmedi hakem görmemiş dediniz.Kusura bakmayın sizin hiç konuşmaya hakkınız yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anadoludan şampiyon çıkmaz demiş Tolunay bey Önümüzde KosKoca SİVASSPOR örneği var bal gibi de çıkar kardeşim.

Sen gidipde Belediye ye evinde 1-0 dan maç verirsen gidip oftaş , kasımpaşaya yenilirsen tabi şampiyon olamazsın. Bu kadar saçmalık görmedim Allah aşkına ya.

Nesil
    2006

Fenerbahçe hakem hataları ile kaybettiği zaman hiçbir kulüp böyle yazılar yazmıyorlar. Herkes iki yüzlü...

Servet 5 metrelik ofsayttan gol attı kimsenin sesi çıkmadı.

Fenerbahçe geçen yıl Kadıköy'de Beşiktaş'a elenirken Baki'ye sarı kartı zar zor gösteren bir hakem varken kimsenin sesi çıkmadı.

Kayseri Erciyes'in geçen yılki kupa finalinde hakem hatası ile kaybederken kimsenin sesi çıkmadı.

İki yıl önce Kupa Finalinde Beşiktaş'lı yöneticiler ile hakem yemek yerken kimsenin sesi çıkmadı.

Herkese haybeden penaltı verilirken ve Fenerbahçe'nin penaltıları verilmezken kimsenini sesi çıkmadı.

Edu ligin ilk yarısında ki maçta iki sarı kartı hatalı olduğu federasyon tarafından berlilenirken bile kimsenini sesi çıkmadı ve maç sonu bütün medya Kayseri iyi oynadı hak ederek kazandı denildi.

Şimdi hatalı penaltıdan kimse birşey diyemez demeye hakları yok o zaman susutuysanız şimdide susacaksınız.

Yada iki yüzlüğünüz ile yüzleşeceksiniz.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri