Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Benim bidliğim puanı topla oynama yüzdesine pozisyon bulmay yüzdesine değilde gollere puan veriliyor.İsterseniz 50 sut çekin top %90 sizde olsun temzi gol atamadıktan sonra ne önemi var

Yarıca hekm iki taraf adınada hata yaptı demişin fb tarafına yapılan hata nedir acaba söylermsiin bi tane
    Kayserispor iyi oynadı kazandı dedin ilk maçta hakem hatası ile Fenerbahçe kaybettiği zaman şimdiden ben diyorum Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı.

Kayseri oyuncular durmadan yerde yatıyor, ama gidipte birisini uyarmıyor. Saudio yerde yatıyor sakat sanıyoruz beş saniye sonra kalkıyor inanılmaz deparlar atıyor bu nasıl sakatlıktır hakem çıkıp daha dikkatli olmaları konusunda uyarabilirdi. Ivankov durmadan süre kaybı yaptı sarı kart gerekliydi. Kayserili bir oyuncu el ile oynadı köşe gönderinin orada hakem devam dedi bunu gibi hatalar var.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İnanıyorum ki Chelsea macında bu kötü oyuna rağmen hırslı,tempolu,mücadeleci bir Fenerbahce izleyeceğiz.İlerde Semihin oynaması gerektiğini tekrar ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Kayserispor iyi oynadı kazandı dedin ilk maçta hakem hatası ile Fenerbahçe kaybettiği zaman şimdiden ben diyorum Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı.

Kayseri oyuncular durmadan yerde yatıyor, ama gidipte birisini uyarmıyor. Saudio yerde yatıyor sakat sanıyoruz beş saniye sonra kalkıyor inanılmaz deparlar atıyor bu nasıl sakatlıktır hakem çıkıp daha dikkatli olmaları konusunda uyarabilirdi. Ivankov durmadan süre kaybı yaptı sarı kart gerekliydi. Kayserili bir oyuncu el ile oynadı köşe gönderinin orada hakem devam dedi bunu gibi hatalar var.
    Bu saydıklarının hiçbiri skora Direk etki edecek hatalar degil; ki hata oldukları da aşikâr

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by scar face View Post
    İnanıyorum ki Chelsea macında bu kötü oyuna rağmen hırslı,tempolu,mücadeleci bir Fenerbahce izleyeceğiz.İlerde Semihin oynaması gerektiğini tekrar ediyorum
    Tek eksik 1 adet hakem olacak. Gerisi bu maçla aynı şartlarda olur sanıyorum..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico maçtan sonra Carlos'un büyük maçı kaldıracak kondüsyonu yok açıklamasını yapmış. Ayrıca Volkan'ın da durumunun 2 gün içinde belli olacağını Serdar'a güvendiğini söylemiş.

Hadi Carlossuz oynamaya alıştık ama Volkan eğer Chelsea maçında oynamazsa büyük eksiklik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu saydıklarının hiçbiri skora Direk etki edecek hatalar degil; ki hata oldukları da aşikâr
    Kayserili oyuncular gereksiz yere toplam 15 dakika yatıyorsa skora etki eder. Hepsi ayağa kaltıktan sonra gülüyor ve bir dakika sonra attığı deparlar ortaya çıkıyor.İngiltere'de olan bir oyuncu yerde iken topu taca atan oyuncuya sarı kart kuralı Türkiye'de getirilmeli sırf bu tip çirkef davranışlar ortadan kalsın toplma oynama süresi artın ve futboldan daha zevk alalım; ama şuç bizde maçın başında bulduğumuz golleri atsak maçı farklı kazanırdık. Birde hakem eğer o el ile oynamayı verse köşe gönderinin oradan Alex'in ortası ile gol gelebilirdi kimse bunu inkar edemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Tek eksik 1 adet hakem olacak. Gerisi bu maçla aynı şartlarda olur sanıyorum..
    Hakem olarakda senı alalım yanımıza istersen

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bunlara sen hatamı diyosun deivid durduk yere yere yatıyor penaltı alıyor saidou ta orta sahada 10 sn yerde yatıyo hata oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçeli arkadaşlar kendilerini yere atıp numara yapan Kayseri'lileri suçluyorlar.Halbuki sezon başında Süper Kupa maçında Kezman bu tür hareketlerin bize profesyonellik olduğunu öğretmişti sedyeyle çıkıp yürüyerek kulübeye giderek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ilk olarak hakem gerçekten kötü maç yönetti ve gereken cezayı almalı.Böyle maç kazanmak hiç zevkli olmuyo böyle 3 puan olmasın daha iyi ama yabancı hakem konusunda dediğim gibi pozisyonlara kamera açısıyla değil hakemin bulunduğu noktadan bakmaya çalışmalıyız.
    Takımda konsatrasyon eksikliği vardı bu her hallerinden belliydi umarım bu kötü futbolu bize salı günü unuttururlar.Ayrıca uzun zaman sonra ilk defa hekem lehimize hata yaptı neredeyse forumda darbe yapılacaktı
    Arkadaşlar bu oyun basketbol değilki faulde serbest atışta kronometreler durdurulsun da süre biter bitmez hoparlörden bir borozan sesi gelipte maç bitsin hem çift vuruş pozisyonunda maç ggereğinden fazla durdu ve Vederson taç atarken attıktan sonra Kayserispor yedek kulübesinden top atılması onların ne kadar iyi niyetli olduğunun bir göstergesi
    Sonuç olarak kazandık ve ne kadar konuşsakta olmuşla ölmüşün çaresi yoktur şampiyonluk yolunda mühim bir 3 puandı kazandık önümüze bakmalıyız.

Nesil
    2006

Nedesek boş herkes eski defterleri açıyor. Hepimiz birbirimizin eskikliklerini bulup yazarıp ben uzatmamak için susuyorum.

Fenerbahçe: 2-1 :Kayseripor

Maç tescil edildi. Fenerbahçe üç puan kazandı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Puan kaybı beklediğim bir maçı hakem aldı bize verdi. Ben istemiyorum böle galibiyetleri içim rahat etmiyor kim ne tepki gösterirse de sonuna kadar haklıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Zaten Semih oynamassa bastan kaybederiz..Çünkü ilerde top tutmamız lazım..Kezman olursa her top pinpon topu gibi gerigelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nedesek boş herkes eski defterleri açıyor. Hepimiz birbirimizin eskikliklerini bulup yazarıp ben uzatmamak için susuyorum.

Fenerbahçe: 2-1 :Kayseripor

Maç tescil edildi. Fenerbahçe üç puan kazandı.
    Maalesef sözün bittiği yer.Biz ne kadar didişsek,tartışsak anlamı yok.Salı günü Fenerbahçe Chelsea'yi yendiğinde bunlar unutulacaktır.Yani ömrü en fazla 3 gün bu tartışmaların..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tamam bu maçın sonucu artık belli olmuştur öyle yada böyle umarım fbli arkadaşlar hakszı yenilikleri zmnda böyle davranırlar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    [COLOR=Blue][B][SIZE=4][FONT=Lucida Sans Unicode]BU NE DEMEK SIMDI???
    Bunun ne demek olduğunu hemen söyletim sana a_n_t_u bir taraftar sitesidir yani oradaki görüş bir taraftır o yüzden hiç bir tarafsızlıklık beklememen. Anlatmak istediğim çok şaşırılıcak bir durum yok eğer resmi site yapmış olsu o zaman sonuna kadar haklısında bunun Fenerbahçe'yi bağlar bir durumu yok

Her ne olursa olsun Ali Sami Yen deki maç şampiyonluk yarışını hemen hemen şekillendirecektir. Kimsenin bir şey kaybettiği yok.

Son olarak Anelka'nın pozisyonu 3 yıl konuşuldu başka bir Fenerbahçe lehine karar olmadığı için bu da bir 3 yıl gider. Herkese iyi geceler. Sevgiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Sahada bir zavallı vardı!"
    Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi.

Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu:

"'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, buraya prestij maçı için ve galibiyete gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle aşağılık bir adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, hakemler arasında çok iyi insanlar var ama ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremiyorum"

Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma ise maçın hakemi Hakan Sivriselvi'den çok şikayetçiydi, Hurma mücadelenin ardından şu şekilde konuştu:

"Sahada 3. dünya futbolu vardı. Sürekli faullere izin verildi. Hepimizin sinir sistemini bozdu. Oğuz Sarvan'a güvenen insanlardanım. Federasyon değişti, hakem kurulu değişti ama ezilenler değişmedi. Bizim için para aldı demiş yukarıdaki Fenerbahçeli yöneticinin biri. Bu ülkede para alıp verme işlerini kimlerin en iyi bildiğini herkes biliyor."
    05.04.2008

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Artık konuşmalar bitmeli, yeni güne giriyoruz. Yarın veya öbür gün unutulmuş olacak. Gerek yok fazla kasmaya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu çizgi yamuk... Sahanin değişik renkteki çizgilerine paralellik göstermiyor en üst kısıma alt kısımlar ,

Tamam bu maçı haksız kazanmış olabilirz ama ya diğer takımların kazançları ne olacak. onlar hiç bir zaman konuşulmazken fener senede bir kere kazansa aylarca manşet oluyor bence biraz doğruları görmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyaz Sayfa

14 Şubat 2008’de “Beyaz Sayfa” ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper lig şampiyonu atandı.

Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008’den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kala kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu’nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız.

Bu sadece Galatasaray’ın değil, spor ahlakına, fair-play’a inananların seslenişidir.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Puan kaybı beklediğim bir maçı hakem aldı bize verdi. Ben istemiyorum böle galibiyetleri içim rahat etmiyor kim ne tepki gösterirse de sonuna kadar haklıdır.

Tebrik ederim Tarık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post

Bence bu çizgi yamuk... .
    ilahi seko

tamam ya olanla ölene çare yok değişen tek şey Fßli yöneticiler maçtan sonra çıkıp gözlerini büyüterek adil oyun istiyoruz demedi o kadar oldu bitti yapıcak bir şey yok Tolunay Hoca haklı aha yazın EURO2008 1tane Türk Hakem yok böyle hakemlerlede olması imkansız zaten...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gs yönetimi biraz abartmış.
    Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
    Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
    acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
    Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktas yönetimi de resmi sitededen açıklama yapacak..Oda az sonra gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belki yanlış düşünüyo olabilirim ama siz aradaki bir farkı unutuyorsunuz.

Örneklerden birini ele alalım. Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

Servet'in golü ofsayttı. Hakem hatasından gelen bir gol var. Galatasaray berabere kaldı. Burada hakem Galatasaray'ın berabere kalması için veya galip gelmesi için maç boyunca çalışmadı. Bir hata yaptı ve maçın skoruna tesir etti. Maçın skoruna tesir etmek için uğraşmadı. İşte fark burada

Fenerbahçe - Kayserispor maçında hakem hatası var. Olmayan bir penaltı verildi.

Tolunay Kafkas'ı sinirlendiren, bizleri burada tartışmaya iten, Galatasaray'dan bu açıklamyı getirten şey o penaltı değildir.

Hakem tüm insiyatifini Fenerbahçe tarafına kullandı. Üstüne penaltı tuz biber olunca isyan çıkmasıda kaçınılmaz oldu.

Biz bunlarin diyetini ödedik Eren.Madem cok Galatasaray maclarini takip ediyorsun,su son maclardaki ALEYHIMIZE olan hakem hatalarini da bir sayarmisin ?
    Konya macinda ne zor durumda oynadigimizi,sacma sapan bir sebeple stadimizin kapatilmasini da söylermisin.

Fenerbahce bugün haksiz yere puanlar aldi.Yönetimimiz bence cok dogru bir hamle yapti,sampiyonun belirlenecegi haftalardayiz.Tffye dememisiz ki bizi destekleyin diye,islerini DOGRU,DÜRÜST,ADALETLI,CIFTE STANDART OLMADAN yapsinlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Gs yönetimi biraz abartmış.
    Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
    Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
    acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
    Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Belki yanlış düşünüyo olabilirim ama siz aradaki bir farkı unutuyorsunuz.

Örneklerden birini ele alalım. Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

Servet'in golü ofsayttı. Hakem hatasından gelen bir gol var. Galatasaray berabere kaldı. Burada hakem Galatasaray'ın berabere kalması için veya galip gelmesi için maç boyunca çalışmadı. Bir hata yaptı ve maçın skoruna tesir etti. Maçın skoruna tesir etmek için uğraşmadı. İşte fark burada

Fenerbahçe - Kayserispor maçında hakem hatası var. Olmayan bir penaltı verildi.

Tolunay Kafkas'ı sinirlendiren, bizleri burada tartışmaya iten, Galatasaray'dan bu açıklamyı getirten şey o penaltı değildir.

Hakem tüm insiyatifini Fenerbahçe tarafına kullandı. Üstüne penaltı tuz biber olunca isyan çıkmasıda kaçınılmaz oldu.
    Ben sana kayseri maçının ilk yarısını tekrar izlemeni öneririm.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..
    Ben yazımda en ufak bir fanatiklik barındıran öğe göremedim.sen görüyorsan yusuf kardeşim bana MSN'den söyle. olur mu?

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri