Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[quote=gerrrard;1111324][quote=a.arıcı-11;1111265][quote=gerrrard;1111084]Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.Topal
    İyide sen olaya böyle bakıyorsan o zaman bende sana oynanılan son maç hariç ondan önceki son 6 lig maçını hep Fenerbahçe kazandı.O zamanki maçların hepsinde Aurelio vardı Türkiye'nin en iyisi Aurelio diye cevap veririm sana.

Bende sana son 6 lig maçında Galatasaray'da Alex var mıydı diye sorarım.

Arkadaş kendisini haklı çıkartmak için bazı belgeler sunmuş. Bide haksız mesajını haklı gibi gördürmeye çalışmış. Ne diyor mesajında ? En iyi Aurelio'dur diyor. Ama haberle alakası yokki Aurelio'nun. Gökhan Topal hakkında birşey demiş sadece.

Bu arkadaşımız kendisi haksız olduğu halde kendisini haklı konuma getirmeye çalışmıştır. Kısacası arkadaşımız beni tahrik etmiştir ve bende ona göre cevap vermişimdir. Ayrıca Aurelio'ya laf atan yok. Ama M.Topal gerek leylek gibi bacaklarıyla,gerek uzun boyuyla,gerekse fiziğiyle ön plana çıkar.

diyelimki en iyi aurelio diyorum sende değil diyorsun o zaman bana şunun cevabını ver.

aurelio neden türk vatandaşlığına geçirildi?neden türk milli takımına alındı?başka oyuncu varsa ondan iyi bana bunun cevabını ver?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tarafsız bakıyorum olaya ne Galatasaray'a karşı sempatim var ne de Fenerbahçe'ye karşı. Mehmet Topal ve Aurelio arasında bir seçim yapılacaksa tabiki de Aurelio şuan M.Topal'dan daha iyi seviyede . Üstelik Aurelio'yu da sevmem 2 sene bizde oynamıştı ama 50-100 bin Avro için gitmişti. Ha bu demek değildir ki Mehmet Topal iyi bir oyuncu değil. Elbette çok sağlam geliyor ama henüz genç ve ilerde Aurelio gibi yada ondan daha iyi seviyede olabilir. Ama şunu tartışmamak gerekir Aurelio şuan Avrupa'da aranılan ön liberolardan basıyor, top çalıyor , pas atıyor atağa çıkıyor yani oyunu 2 yönlüde oynuyabilir. Bunun için Aurelio diyorum.

Hatta size şunu da söyliyeyim Aurelio Trabzonspor'da ki 2 sezonunda Ligde toplam 16 gol atmıştı. Daha nesini tartışacaksınız ki .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu dakikaya kadar herkes fikrini söyledi sanırım. Aynı baskıyı binlerce kez tekrarlamak isteyenler matbaalar ile irtibata geçebilir. Fikirlerinizi bağımsız belirtiniz ve bu fikirler içinde yakışıklıydı, gözleri elaydı, Araptı, Arnavuttu, Milli takıma alındı alınmadı gibi kriterler göz önünde bulundurulursa başlıkta yer almasına izin vermeyeceğim.

Bence en iyi defansif ortasaha

Quote Originally Posted by EreN View Post
    benim fikrime gelince bende futbolda ön libero-orta saha oynadığım için.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şu dakikaya kadar herkes fikrini söyledi sanırım. Aynı baskıyı binlerce kez tekrarlamak isteyenler matbaalar ile irtibata geçebilir. Fikirlerinizi bağımsız belirtiniz ve bu fikirler içinde yakışıklıydı, gözleri elaydı, Araptı, Arnavuttu, Milli takıma alındı alınmadı gibi kriterler göz önünde bulundurulursa başlıkta yer almasına izin vermeyeceğim.

Bence en iyi defansif ortasaha

biliyorum kank.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2.yarıda Maldonado yerine M.Topal Fenerbahçe'de olsaydı Fenerbahçe şampiyon olurdu bence.Hatta Fenerbahçe CL'de daha ileride gidebilirdi.(Gerçi tek eksik orada değildi) Fatih Terim Avrupa Şampiyonasında 2 sini birden düşünürse ilk 11 de (Ki bence düşünse iyi olur) görürürüz Fenerbahçe'de olsaydmış nasıl olacağını.İyi bir 2 li olurlar diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gökaycığım ve Serkancığım, ikinizi de çok severim, fanatik olmanıza rağmen seviyenizi az da olsa korumuşsunuz. Ancak ikinizin de böyle sanal ortamlarda takımlarınızın oyuncularını korumanıza lüzum yok. Yani ben burda Aurelio çok iyi deyip içimden Aurelio'ya küfür de edebilirim. Bu şekilde tartışmak, alıntılar yaparak yanıtlar vermek ve konuyu saptırmak inanın kimseye fayda etmiyor.

Barancığım ayrıca sen de havadan nem kapıyorsun, tamam, takımın hakkını korumak isteyebilirsin ama biraz daha seviyeli lütfen. Diğer konularda da mesajlarını görüyorum, biri seni tahrik ettiğinde direkt olarak rapor et, fayda etmezse msnim var sende, ordan bana söyle. Yani anlamıyorum, buradan birbirinizle bu şekilde tartışmanız size ne kazandırıyor?

Mehmet Topal bir sezon iyi oynadı diye Aurelio'dan iyi falan olamaz. Aurelio hem defansif hem de ofansif açıdan ondan daha iyidir. Mehmet Topal Alex'i veya diğer türk AMC'leri durdurabilir ama daha Avrupa maçlarında daha izleyemedik.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.topalla aurelio arsında farklılık var oyun stili olarak..M.topal tam anlamıyla bir ön libero p.viera tarzında fakat aurelio mc tarzında..Alex olayını kıstasa almıyorum çünkü alexe adam markajı uygulamadı sadece kendi bölgesini savunduğu için alex devre dışı kaldı...M.topal defansif açıdan çok daha iyidir aureliodan..Daha az maç oynamasıa rağmen istatistikler..

Aurelio

Top Çalma: 87

Top kaybı: 75

M.topal:

Top Çalma: 102

Top kaybı: 32

Şidi avrupa maçları diyorsunuz ama takımında iyi olması lazım m.topalın iyi olması için..Yoksa bu zamana kadar nerdeydi aureilo şl maçlarında..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya başlık yalnış ya yazılanlar.tartışma tamamen kıyaslamaya dönmüş.o şöyle bu böyle bu uzayıp gider.bence boşa yoruyorsunuz kendinizi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    M.topalla aurelio arsında farklılık var oyun stili olarak..M.topal tam anlamıyla bir ön libero p.viera tarzında fakat aurelio mc tarzında..Alex olayını kıstasa almıyorum çünkü alexe adam markajı uygulamadı sadece kendi bölgesini savunduğu için alex devre dışı kaldı...M.topal defansif açıdan çok daha iyidir aureliodan..Daha az maç oynamasıa rağmen istatistikler..

Aurelio

Top Çalma: 87

Top kaybı: 75

M.topal:

Top Çalma: 102

Top kaybı: 32

Şidi avrupa maçları diyorsunuz ama takımında iyi olması lazım m.topalın iyi olması için..Yoksa bu zamana kadar nerdeydi aureilo şl maçlarında..
    Bunu uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz. Kilitlettireceksiniz konuyu bana. Tamam Topal daha iyi tamam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri