Sayfa 29 / 37 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hepsi neyse de TSnin 4 stoper(Ceyhun gülselam,Giray kaçar,egemen korkmaz,song) birden almasına anlam verebilmiş değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Hepsi neyse de TSnin 4 stoper(Ceyhun gülselam,Giray kaçar,egemen korkmaz,song) birden almasına anlam verebilmiş değilim
    niye anlam veremedin bende onu anlamadım ? sonuçta bunların ikisi oynayacak ve hiçbiri demirden değiller..Sakatlıgı var cezası var..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    niye anlam veremedin bende onu anlamadım ? sonuçta bunların ikisi oynayacak ve hiçbiri demirden değiller..Sakatlıgı var cezası var..
    TSde hiç mi stoper kalmadı başka . 4 ü de kaliteli stoper ve yedek oynamaya alışkın olmayan stoperler elinde kalmamışsa bile altyapıdan çıkarabilirdi bence. 3 olurda 4 garip geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

TSde hiç mi stoper kalmadı başka . 4 ü de kaliteli stoper ve yedek oynamaya alışkın olmayan stoperler elinde kalmamışsa bile altyapıdan çıkarabilirdi bence. 3 olurda 4 garip geldi.
    sadece geçen seneden Tayfun kaldı..Oda bayagı geride kaldı..Bana göre Tayfun'dan önce Ceyhun geliyor..ayrıca iddialı bir takım kurmak istiyorsan kadronun bayagı saglam olması gerekiyor..Bu transferlerle bunu sagladık bence..illa altyapıysa Tayfun'da altyapıdan geldi ona sayarsın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sadece geçen seneden Tayfun kaldı..Oda bayagı geride kaldı..Bana göre Tayfun'dan önce Ceyhun geliyor..ayrıca iddialı bir takım kurmak istiyorsan kadronun bayagı saglam olması gerekiyor..Bu transferlerle bunu sagladık bence..illa altyapıysa Tayfun'da altyapıdan geldi ona sayarsın
    Yok alsınlar da parayı daha çok 10 numara ve kaleciye ayırmalılar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yok alsınlar da parayı daha çok 10 numara ve kaleciye ayırmalılar bence.
    kaleci alındı zaten..10 numara konusunda da çalışmalar devam ediyor.Zafer Yelen ciddi biçimde gündemde..Sadri Başkan hesaplamış herşeyi artık bize konuşmak düşmez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kaleci alındı zaten..10 numara konusunda da çalışmalar devam ediyor.Zafer Yelen ciddi biçimde gündemde..Sadri Başkan hesaplamış herşeyi artık bize konuşmak düşmez
    Kaleci kim yaa (tony silva mı ? )

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

evet Tony Silva..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Erdinç Yavuz , Tolga Seyhan , Çağdaş Atan gibi oyuncuların olduğu bir mevkiye 4 tane transfer yapmak şarttı zaten.Bu oyuncuları göndererek en iyi işi yaptık yerine de Song,Giray,Egemen gibi iyi oyuncular aldık. Ayrıca Ceyhun Gülselam ön libero oynuyabilen bir oyuncu , Fatih Terim stoper oynatmıştı o ayrı...

Takımında Yattara gibi kişisel becerileri çok yüksek bir oyuncu var her an maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu + Yattara, Umut , Gökhan Ünal gibi oyuncularla gol problemi çekmeyiz ama defansa o adamları almasaydık her maç 2 atar 3 yerdik.Defans ve kaleci sağlam olduktan sonra 1-0 da kazansan 3 puan veriyorlar zaten..

Hem fazla stoper göz çıkarmaz gereklide.. bunu en iyi Euro 2008 de Türkiye ile gördük 1-2 adam sakatlansa sorun oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Denizlispor'dan geri adım

Denizlispor'un talip olduğu Trabzonspor'un Brezilyalı kalecisi Jefferson için Konyaspor da devreye girince Yeşil-siyahlı takım geri adım atmak zorunda kaldı.

Konyaspor'un piyasayı yükselttiğini ve bu transferin Denizlispor açısından imkansız hale geldiğini söyleyen teknik direktör Ali Yalçın, "Biz Jefferson'un bonservisinde indirim beklerken tam tersi oldu. Yapacak bir şey yok. Listemizde bulunan bir başka Brezilyalı kaleci ile temasımız sürüyor. Bu transfer her an bitebilir" dedi.

Yönetimden yabancı bir kaleci ve bir golcü dışında şimdilik transfer istemediğini sözlerine ekleyen Ali Yalçın, "Davraz kampında takımın eksiklerini görme olanağımız olacak. Kampa kadar bir golcü ve kaleciyi alırsak iyi olur. Daha sonra eksiklerimizi tespit edersek yeni transfer talebinde bulunabilirim" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor, Davraz kampında Cornerspor'un düzenleyeceği turnuvada 14 Temmuz'da Gençlerbirliği, 16 Temmuz'da ise Bursaspor ile oynayacak.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Transfere doymuyorlar !..

Trabzonspor'da bir imza daha yolda !.. Bu sezon transferin en hızlı takımı olarak dikkat çeken bordo mavililerin kadrosuna katmak istediği bir isimle daha imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Hanso Rostock'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Zafer Yelen için klübü ile anlaşmak üzere olduğu ve Yönetici Mahmut Aksu'nun yarın Almanya ya giderek bu trasferi sonlandıracağı belirtildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ooo bu cocuk cok ıyı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Zafer yelen mi? Off off gelirse muhteşem olur. Trabzon'un banko en iyi oyuncu adayı. Tabi gelirse.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zafer boş masrattır bence çok kopuk bir oyuncu ben beğenmiyorum kendisini...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hic izlemedim Zaferi, ama su Yildiray olayi var halen millet diyo, Zafere gidioz diyip Yildirayi alip gelmesinler

Parasal sorunda olmaz, kombine ve forma satislari rahatlikla boyle bi transferi karsilar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Hansa Rostock bugün Danimarkanin Milli Takimin orta saha oyuncusu Martin Retov ile anlastigini resmi sitesinden duyurdu..Buda Zafer transferini güçlendiriyor..

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Hic izlemedim Zaferi, ama su Yildiray olayi var halen millet diyo, Zafere gidioz diyip Yildirayi alip gelmesinler

Parasal sorunda olmaz, kombine ve forma satislari rahatlikla boyle bi transferi karsilar
    Yıldıray Baştürk, Avrupa'da başarılı yıllar geçirdikten sonra ve bu yaşta Türkiye'ye dönmez, dönse de Fenerbahçe veya Galatasaray'ı tercih eder.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Yıldıray Baştürk, Avrupa'da başarılı yıllar geçirdikten sonra ve bu yaşta Türkiye'ye dönmez, dönse de Fenerbahçe veya Galatasaray'ı tercih eder.
    Sen Kewell in transferini begenmeyen arkadasin (yanlis hatirlamiosam, Kewell olmasa bile baskasi hakinda karsi ciktigim yorumlarda bulunmustun )

Valla ne diim, sen dediysen dogrudur

Sen Kewell in transferini begenmeyen arkadasin

Valla ne diim, sen dediysen dogrudur
    Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.

Yıldıray neden gelmesin Trabzonspor'a? Maddi kaynak sağlanırsa eğer gelebilir bence. Ben kendimi Yıldıray'ın yerine koyuyorum da, istediğim para verilirse gelirim, tabii Türkiye'ye gitmek gibi bir düşüncem varsa. Yani Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Trabzonspor'dan sadece Şampiyonlar Ligi'nde oynama ve şehir avantajı var. Onun dışında maddi anlamda bir sorun çıkmazsa bu transfer gerçekleşebilir.

Yıldıray Trabzonspor'da oynarsa takımın lideri olur, milli takıma da banko alınır. Tabii bence tek şart var, oyuncu Türkiye'de oynamak istiyor mu istemiyor mu, bu önemli.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yıldıray neden gelmesin Trabzonspor'a? Maddi kaynak sağlanırsa eğer gelebilir bence. Ben kendimi Yıldıray'ın yerine koyuyorum da, istediğim para verilirse gelirim, tabii Türkiye'ye gitmek gibi bir düşüncem varsa. Yani Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Trabzonspor'dan sadece Şampiyonlar Ligi'nde oynama ve şehir avantajı var. Onun dışında maddi anlamda bir sorun çıkmazsa bu transfer gerçekleşebilir.

Yıldıray Trabzonspor'da oynarsa takımın lideri olur, milli takıma da banko alınır. Tabii bence tek şart var, oyuncu Türkiye'de oynamak istiyor mu istemiyor mu, bu önemli.
    Türkiye'ye gelmek istese bile Trabzon'a gelmez. Bir kere bu sene Avrupa'da yoksunuz. Böyle bir oyuncu hem de iyi olmayan bir lige gidecekse iyi bir takım ister (iyi oyunculardan kurulu), Avrupa'da geleceği olan bir takım ister. Bunlar Trabzon'da da yok, Beşiktaş'ta da yok, Galatasaray'da da yok. Şimdilik sadece Fenerbahçe'de var.

Not: Galatasaraylı olduğumu söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.

Ben dalga gecmiyorumki nedense bi tek sen katilmiyosun burdakilerin goru$une .

-Marcelinho da oynuyodu Hertha Berlinde, maddi imkanlar sagladik ve geldi.
    - Emre Belozoglu, kendisi Fenerbahceden sonra avrupayami gitcek, yooo. Parayi secti geldi
    - Lincoln, $l de oynuyodu. Geldi Galatasaraya, cokmu avrupa maclarinda oynadi.

Bide yazmisin Fenerbahce haric hic bi kulup avrupada basari yakaliyamaz Genclerbirligi ve Denizlispor ornekleri var elimizde, o imkanlarla neler yaptilar.

Birazcik kendi kulubunu destekle bakalim biseyler degisiyomu degismiyomu

Ben dalga gecmiyorumki nedense bi tek sen katilmiyosun burdakilerin goru$une .

-Marcelinho da oynuyodu Hertha Berlinde, maddi imkanlar sagladik ve geldi.
    - Emre Belozoglu, kendisi Fenerbahceden sonra avrupayami gitcek, yooo. Parayi secti geldi
    - Lincoln, $l de oynuyodu. Geldi Galatasaraya, cokmu avrupa maclarinda oynadi.

Bide yazmisin Fenerbahce haric hic bi kulup avrupada basari yakaliyamaz Genclerbirligi ve Denizlispor ornekleri var elimizde, o imkanlarla neler yaptilar.

Birazcik kendi kulubunu destekle bakalim biseyler degisiyomu degismiyomu
    Birincisi; 3 transferinde ayrı ayrı hikâyesi var, zaten Emre'ninkini herkes biliyor.

İkincisi; benim başarıdan kastım UEFA Kupası'nda 3-4. tura çıkmak değil. UEFA'da final, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, çeyrek final falan oynamak. Eğer senin dediklerin başarılıysa (kendilerine göre başarılılar, o ayrı tabii) bizde geçen sene 3. tura çıktık, biz de başarılıydık (!) o zaman.

Ben objektifim, hiçbir zaman sırf benim kulübüm diye kulübümü öve öve abartmam, rakip takımı da kötülemem.

Bilmem anlatabildim mi?

Yıldıray'ı Trabzonspor ikna edebilirse "Bu yıl şampiyonluğa oynuyoruz." diye ki bu yıl gerçekten çoğu Trabzonlu şampiyonluğa inanıyor ve o kadro da kuruldu zaten, ayrıca yüksek bir miktar da verilirse (Fenerbahçe'nin vereceği bedeli aratmamalı), Yıldıray neden gelmesin ki?

Yıldıray'ı Trabzonspor ikna edebilirse "Bu yıl şampiyonluğa oynuyoruz." diye ki bu yıl gerçekten çoğu Trabzonlu şampiyonluğa inanıyor ve o kadro da kuruldu zaten, ayrıca yüksek bir miktar da verilirse (Fenerbahçe'nin vereceği bedeli aratmamalı), Yıldıray neden gelmesin ki?
    Valla bir kaç mesaj yukarıda yazdım. He başkasından ümit verici laflar duymak istiyorsan o ayrı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

anlamsızca tartısıosunuz para her kapıyı acar bu boyle bılıne.bak gokhan unal fener parayı vermedı bız verdık geldı. veya song sen ıddaa edıosun ama baskan para versın yıldırayıda alır

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    anlamsızca tartısıosunuz para her kapıyı acar bu boyle bılıne.bak gokhan unal fener parayı vermedı bız verdık geldı. veya song sen ıddaa edıosun ama baskan para versın yıldırayıda alır
    Song'la Yıldıray'ın alakası yok. Ayrı dünyadalar bunlar.

Valla bir kaç mesaj yukarıda yazdım. He başkasından ümit verici laflar duymak istiyorsan o ayrı.
    Fenerbahçeliyim bu arada, Trabzonsporlu değilim yani, son derece objektif bir şekilde değerlendiriyorum. Trabzonsporluyum sanıyorsun galiba beni

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Birincisi; 3 transferinde ayrı ayrı hikâyesi var, zaten Emre'ninkini herkes biliyor.

İkincisi; benim başarıdan kastım UEFA Kupası'nda 3-4. tura çıkmak değil. UEFA'da final, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, çeyrek final falan oynamak. Eğer senin dediklerin başarılıysa (kendilerine göre başarılılar, o ayrı tabii) bizde geçen sene 3. tura çıktık, biz de başarılıydık (!) o zaman.

Ben objektifim, hiçbir zaman sırf benim kulübüm diye kulübümü öve öve abartmam, rakip takımı da kötülemem.

Bilmem anlatabildim mi?
    Imkana gore basari olculur, Galatasaray o imkanlarla cok daha iyi olmasi lazimdi. Denizli ve Gencler imkanlara gore cok basarili idi.

Her transferin bi hikayesi vardir 1-2 sene once en iyi futbolcu olarak gosterilen Ronaldinho satis listesinde, yane neler olur bilinmez

Ben kulubumu bu sene overim, tbi simdilik overim. Daha takimlar yeni yeni transferler yapiyoken biz kadromuzun tamamini hazirlik kampina goturduk, kesinlikle ovunulcek biseydir bu.

Trabzona gidip 3 forma alcam, bi tanede kombine alip hediye etcem ins bu gece ucaga bincez, yarina 7 gibi memleketimdeyim.

Fenerbahçeliyim bu arada, Trabzonsporlu değilim yani, son derece objektif bir şekilde değerlendiriyorum. Trabzonsporluyum sanıyorsun galiba beni
    Yok, hayır. Bir kaç mesaj üstte yazmıştım neden gelmeyeceğini, okumuşsundur diye düşündüm. Yine bana sorar gibi olunca böyle oldu durum.

Sayfa 29 / 37 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon

Mesaj Yetkileri