Sayfa 82 / 142 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Kaç paraya geldi acaba? . Hayırlı olsun
    17.4 m € ödendi bonservisine bir tek onu biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    17.4 m € ödendi bonservisine bir tek onu biliyorum.
    Resmi açıklama yapılmadı. Tek bilinen Güiza'nın minimum serbest kalma ücreti 15 milyon Euro. Pazarlıklarla bu ücret daha düşmüş de olabilir, ödeme uzun süreye yayılmış da olabilir.

14 Temmuz'da geliyormuş, 15 Temmuz'da imza atıp Avusturya kampına katılacakmış.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

2 sene boyunca taksit oalrak ödenecekmiş sanırım ücreti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun valla süper transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çok sevindim vala çok güzel bi transfer oldu..

Güiza'da sözünün eriymiş bunu da öğrenmiş olduk.. Asıl bomba budur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok büyük para verilmiş gerçekden

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

HAyırlı Olsun..Başarılı olacağından Şüphem Yok...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hangi numarayı giyecek, çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gûiza'yı aldık. Hayırlı olsun kulubumuze. Bu sezon çift forvet oynycz büyük ihtimalle Gûiza - Semih iyi ikili olur ileride

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

1 aydır bekliyorduk sonunda İspanyol Boğamıza.17 mn € ise bile ona değer.Basarılı olacaktır.Hiç süphem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir oyuncu Güiza hayırlı olsun..Umarım Anelka gibi olmaz.Çünkü nedense Türkiye'ye gelen bütün yıldız yabancı oyuncular sanki amatör gibi oynuyorlar(Hooijdonk hariç).17 Mn € çok para bence..O paraya 4 tane iyi forvet bile alınır..İnşallah yararlı olur.

12. Default

bence transfer büyük fiyasko olacak. güiza sadece bu sene parlama yapan bir oyuncu önceleri orta sıra hatta onun da altındaki takımlarda oynuyordu.bir sene tutturdu mallorca'da(herhalde başka forvet yoktu.)yıldız oldu. yıldız olmak kolay iş mi? her gol kralı olan yıldız mı oluyor? bu adam kesinlikle 15 M etmez... barcelona da forvet arıyor. bu adamı göremedi mi? hem de adam burunlarının dibinde...mallorca kulübü şu an seviniyodur büyük ihtimalle...
    bunlar benim kişisel görüşlerim daha sonra sen sırf gs'lisin şöle böle diyosun denmesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aurelio'dan Fenerbahçe TV'de hala izinli oyuncu olarak bahsediliyor. Biraz önce de o şekilde söylendi. Hala gideceğine inanmıyorum.

Bir de Toni de 1 sezonda parladı ve şimdi nerede olduğu belli. Seninki de bir görüştür, saygı duymak gerek...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aurelio haberi yapmaktan bıkmadılar hala.. Ne paragöz mnjermş be kafamızı şişirdi Betis betis diye

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    bence transfer büyük fiyasko olacak. güiza sadece bu sene parlama yapan bir oyuncu önceleri orta sıra hatta onun da altındaki takımlarda oynuyordu.bir sene tutturdu mallorca'da(herhalde başka forvet yoktu.)yıldız oldu. yıldız olmak kolay iş mi? her gol kralı olan yıldız mı oluyor? bu adam kesinlikle 15 M etmez... barcelona da forvet arıyor. bu adamı göremedi mi? hem de adam burunlarının dibinde...mallorca kulübü şu an seviniyodur büyük ihtimalle...
    bunlar benim kişisel görüşlerim daha sonra sen sırf gs'lisin şöle böle diyosun denmesin...
    Bence sırf gsli olduğun için böyle konuşuyorsun
    şaka bir yana hiç bir kelimesine katılmıyorum. Parlama yapmış mı? yapmış... sıkıyorsa ispanya da yapsın bir futbolcu o patlamayı.. Hakan şükür süper forvetti ligde italya ya gitti gol atamadı nerdeyse... vs vs..
    büyük lig vesselam la liga..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

La Ligada bu adam 27 gol attı bu adam TNT mi aniden patlasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/22905

Güizanın maliyetiyle ilgili ufak bir haber var sitemizde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/22905

Güizanın maliyetiyle ilgili ufak bir haber var sitemizde
    Marca gazetesinni haberi bu Resmi değil

Güiza hayırlı olsun, başarılı olacağına eminim. Semih ile ileride çift forvet olarak oynarlarsa ortalığı dağıtırlar. Aragones çift forvet oynatacak deniliyor ve büyük ihtimalle bu ikili Güiza-Semih olur diye düşünüyorum.

Güiza için 17.5 milyon Euro'lardan bahsediliyor ama bu paralara inanmıyorum. Bizim yönetim resmi açıklama yapmadı ama dikkat ettiyseniz Mallorca'da görüşmelerin yapılıp sonuçlandığını söyledi, yani serbest kalma maddesiyle almadık, eğer öyle alsak Mallorca kulübüyle neden görüşelim? Pazarlıklar sonucu transferin gerçekleştirildiği, 1 aydır uğraşıldığı söylendi Uslu ve Mosturoğlu tarafından, basının uydurması da olabilir bu bedeller, tabii yüksek bir bedele aldık mutlaka ama belki de 10-14 milyon Euro arasında bir fiyata almış olabiliriz.

Ben alınan bedele takılmıyorum, hiç bu kadar yüksek fiyata transfer yapmamıştık, geçen yıl özellikle R.Carlos ve Maldonado'yu aldık yabancı olarak ve beş kuruş vermedik bonservislere. Şampiyonlar Ligi başarısı da eklenince, gelirler epey arttı, bizimkiler hesapsız kitapsız şeylere girişmezler, ben güveniyorum, zarara uğramadan bu transferi bitirmişizdir.

Şimdi iş taraftara düşüyor, yeni sezon formaları Ağustos başında tanıtılır ve bu formaları alıp kulübe destek olmamız gerekiyor, ister isimsiz, ister Güiza yazılı formamızı alalım, yeter ki desteğimizi verelim zira yönetim iyi olma yolunda Aragones gibi bir hoca ile anlaştı ve bununla da yetmeyip Emre, Burak ve Güiza gibi kaliteli transferlere imza attı ve devamı da gelebilir.

Bu arada kontenjana bakacak olursak, belli ki Appiah sorunu çözülmüş ve yollar ayrılmış, inşallah oradan da iyi bir tazminat bedeli alırız.

Kezman'ın satılmasını istiyorum, bence Güiza, Semih, Burak Yılmaz, İlhan Parlak yeterli santrafor için. Kezman satılsın, yerine Mevlüt veya Derdiyok alınsın, zaten başkan da Kezman'ın gitmesi halinde bir Türk çocuğu alacağını söylemişti. Güiza, Semih, Burak, İlhan ve Mevlüt/Derdiyok ile seneyi götürürüz. Hatta İlhan'ı kiraya da verebiliriz, daha iyi olur (tabii bir santrafor alacaksak kiraya verelim, almayacaksak vermeyelim).

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Böyle açıklama yaptığı için çok takdir ettim Fenerbahçeyi..

Aurelio'nun gidişi Fenerbahçe için kötü oldu onun ayarında bir önlibero için yüksek bonservis bedeli ödeyecek gibi görünüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hangi numarayı giyecek, çok merak ediyorum.
    Mallorca'da 14 numaralı formayı giydi. Sanırım 14 numara boşta, giyebilir. Hatta 10 numara bile verebilirler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız guiza haberi resmi olarak duyurulduğunda 2 rekor kırıldı
    transfer ücreti rekoru,
    ve fenerbahçe hisselerinin 100 ytl olduğu haberi..
    yani bu durumda sadece %10luk açılım yapan fenerbahçe %70lik açılım yapan galatasarayım tan 8 katı büyüklüğe ulaştı borsa da toplam değer olarak..
    para gidiyor ama bir yandan da geliyor.. çok güzel bu olay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FenerbahçeTv'de Şekip Mosturoğlu kadromuzda iki gol kralının bulunduğunu ve bu iki ismin çekişmesinden Fenerbahçe yararlı çıkacağını filan söyledi Diğer takım arkadaşlarınında bu iki isme yardım etmesi gerektiğini futbolun takım oyunu olduğunu söyledi . Yani konuşmalarının hiçbir yerinde Kezman'a dair mesaj vermedi ya unuttu ( ki aynı konuya Mahmut Uslu da değindi ve O da Kezman'dan bahsetmedi ) yada Kezman gönderilecek . Bakalım ileriki günler neler gösterecek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

aurelio daha biryere gitmedi arkadaşlar. 1 Yıllık opsiyon kullanıldı. TFF gitmek istese dahi fenerbahçe lehinde karar çıkaracaktır. Sadece manager bozuntusu fiyatını artırmak istiyo.

25. Default

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    aurelio daha biryere gitmedi arkadaşlar. 1 Yıllık opsiyon kullanıldı. TFF gitmek istese dahi fenerbahçe lehinde karar çıkaracaktır. Sadece manager bozuntusu fiyatını artırmak istiyo.
    karar çıkarma yetkisi tff'de değildir yalnız. kulüpler arası anlaşmazlık çıkarsa olaya uefa bakar. ayrıca tff'nin opsiyon kullanılabilir demesi yeterli değildir. opsiyonlar iki taraf da onaylarsa kullanılabilir. 11 temmuz'da aurelio antremanlara çıkarsa fenerbahçe yönetimi o zaman anlar menejer blöf yapıyo mu yapmıyo mu?

Aragones ne yapar ne eder Aurelio'yu ikna eder, hele bir gelsin kampa Aragones Alex gibi birisinin hakkından gelmiş adam, Aurelio'yu mu ikna edemeyecek? Ayrıca Lugano ile de özel olarak görüşmüş ve Juventus'a gitme isteğini belirtmiş Lugano, bunun üzerine Aragones de kalması için ikna etmiş Lugano'yu.

Güiza da Aragones'e büyük yardımcı olacak, uyum sorunu yaşamaz, Aragones ve ekibi ile. Çok güzel işler yapıyoruz bu yıl, gerçekten bu yönetim her şeyi hakediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    karar çıkarma yetkisi tff'de değildir yalnız. kulüpler arası anlaşmazlık çıkarsa olaya uefa bakar. ayrıca tff'nin opsiyon kullanılabilir demesi yeterli değildir. opsiyonlar iki taraf da onaylarsa kullanılabilir. 11 temmuz'da aurelio antremanlara çıkarsa fenerbahçe yönetimi o zaman anlar menejer blöf yapıyo mu yapmıyo mu?
    UEFA bu sorunun federasyona bağlı olduğunu ve UEFA'yı ilgilendirmediğini tamamen futbolcunun bağlı olduğu federasyonun alacağı kararın yetkili karar olacağını açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, Güiza'nın transferi ile ilgili olarak FB TV'ye şu açıklamalarda bulundu: Asbaşkanımız; "Güiza transferi Türk futboluna ve camiamıza hayırlı olsun. Önemli bir golcü aldık. Camiamıza verdiğimiz golcü futbolcu getirme sözümüzde durduk. Bu transfer kolay olmadı. İki gündür İspanya'dayız. Dünden beri yaptığımız görüşmeler neticesini verdi. Çok karakterli, profesyonel bir futbolcuyu kulübümüze kazandırdık, hayırlı olsun. Semih Türkiye'nin, Güiza da İspanya'nın gol kralı. İki gol kralının rekabeti takıma olumlu etkiler yapacak ve artılar sağlayacaktır. Gol atılmasında zaten tüm takımın katkısı olacaktır. Güiza transfer listemizdeydi. Avrupa Şampiyonası öncesinde görüşmelere başladık. Turnuvadaki performansında dünyanın gözü üzerine çevrildi. Son iki günde sözleşme yapma aşamasına geldik. Çok sayıda yabancı oyuncumuz var, bu nedenle takımda adaptasyon sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Takıma pozitif etkisi olacaktır" şöyle konuştu.

Bu konuşmadan bahsediyorum Kezman'a dair bir mesaj veya plan yok Umarım gönderilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Antrenmanları izlerken birşey dikkatimi çekti cidden bu Aragones 70 yaşındamı Adam bütün çalışmalarda göstererek çalıştırıyo vallahi pes dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aragones'in bu kadar iyi çıkmasını beklemiyordum. Bence iyi bir tercih oldu.

Mesaj Yetkileri