Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim daha başarılı olur?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • ABOOO

15 33.33%
  • Fernandez

30 66.67%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Kings Come Back

Yanılmıyorsam başlık yanlıış kings come back olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başlık zaten öyle Berksu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Niye değişti başlık?

Türk Milli Takımı için Come Back Kings deniyor artık, geri dönüş kralı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar. Favorim her kariyerde olduğu kimi Manchester United. '' Ronaldo hangi takımda ise favorim o takımdır. '' Ancak Arsenal Agüero'yu alarak çok iyi iş yapmış..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Akşam kariyere biraz devam ettik.İkimiz de Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldık.Cengiz abi en kolay gruba düştü.Ben ise ona göre daha zor gruba düştüm.Ligde de Cengiz abi toparlandı.Ben şu ana kadar maç kaybetmedim.Arsenal ile Manchester United arasında müthiş bir derbi oynandı.İngiliz basınında maçtan çok Cengiz Haskan ile Lefter Küçükandonyadis'in atışmaları konuşuldu.Acaba o müthiş maç nasıl bitti?Ayrıntılar bu gece...
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Manchester united çok iyi gidiyor arsenalde toparlandığına göre artık manchester yavaş yavaş ezilir acaba derbi maçı nasıl bitti msnden bir ses bu maçı manchester ın kazandığını söylüyor şampiyonlar ligi grupları nasıl acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeni ssleri bekliyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Arsenal favorim
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

avrupada başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Man.Utd Maçlar

Arsenal Maçlar

Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi Grupları

Transferler

Merhaba arkadaşlar,uzun bir aradan sonra karşınızdayız.Kariyere kısa bir süre ara vermek zorunda kaldık.Sonunda tekrar başladık ve devam ediyoruz.Gördüğünüz gibi biraz da yol katettik.Şahsım adıma oldukça iyi bir kariyer geçiyor.Çok şanslı gidiyorum Yakın zamanda yeni sslerle karşınızda olmak dileğiyle

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Emre naptın olum namağlup ilerliyosun tebrikler

Arsenal'de çok yetenekli oyuncular var eğer ilk sexpnu iyi geçirirlerse daha kimse tutamaz. Oyuncuların taliplisi çok ve muazzam bir ücret veriyorlar. İkinizede başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Manu süper gidiyor Arsenalin toparlanması gerek

sakary Ali Misafir

arsenal süper transferler yapmış

emrecim coşmussun aynen devam daha cok başari bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Favorim ManU.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Favorim Arsenal..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Arrow

Kariyere devam ediyoruz.Geçen süre içinde bendeniz çizgimi korudum.Ligde hala mağlubiyetim yok.Cengiz abi de inanılmaz formda ve puan kaybetmemi bekliyor C.Ronaldo Aralık ayının başında sakatlandı ve sahalardan 4 ay uzak kalacak.Aslında onsuz daha iyi oynuyorum desem yalan olmaz Cl gruplarından ikimizin de 1.çıktığını belirteyim.Şimdi görüntülere geçelim.

Man.United Maçlar

Arsenal Maçlar

Barclays Premier League Puan Durumu

İlk devreyi böylelikle tamamlamış olduk.

Barclays Premier League 1.Devre Oyuncu Verileri

Cl Eşleşmeleri

Yakın zamanda görüşmek ümidiyle

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla Arsenal League Kupasinda Man U ya hic acimamis ve net bir skorla gecmis.
    Arsenal iyi transferler yapmis ama bir futbolcuya $64M verilmez, valla onun yerine daha tecrubeli futbolculari alabilirdin. Juninho ParçaParça :P olabilirdi mesela.
    Gelecek sezonda devam edecekseniz Adriano transferi Arsenal icin cok iyi olacaktir...

Sonuc olarak bu sezon favorim Man U ama Cristiano Ronaldo'nun sakatligi cok kotu olmus. ve bir maglubiyet kabus gunlerin baslangici olabilir Man U adina...

Her iki takima da basarilar cok zevkli bir kariyer.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    Emre naptın olum namağlup ilerliyosun tebrikler
    Farkımızı gösteriyoruz Ferdiciğim
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Manu süper gidiyor Arsenalin toparlanması gerek
    Yorumun için sağol Deniz.
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    arsenal süper transferler yapmış
    Quote Originally Posted by FatalitElem View Post
    Favorim ManU.
    Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Favorim Arsenal..
    Sizler de sağolun arkadaşlar
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Valla Arsenal League Kupasinda Man U ya hic acimamis ve net bir skorla gecmis.
    Arsenal iyi transferler yapmis ama bir futbolcuya $64M verilmez, valla onun yerine daha tecrubeli futbolculari alabilirdin. Juninho ParçaParça :P olabilirdi mesela.
    Gelecek sezonda devam edecekseniz Adriano transferi Arsenal icin cok iyi olacaktir...

Sonuc olarak bu sezon favorim Man U ama Cristiano Ronaldo'nun sakatligi cok kotu olmus. ve bir maglubiyet kabus gunlerin baslangici olabilir Man U adina...

Her iki takima da basarilar cok zevkli bir kariyer.
    Cengiz abi çok iyi kadro kurdu,hakkını vermek lazım.Uzun süreli düşündüğümüz için gençlere yöneldi.Ben de yönelmek isterdim ancak para olmadığı için yönelemedim
    Ronaldo'nun sakatlığına gelirsek Ronaldo sistemim içerisinde yer alamayacak bir oyuncuydu.3 lü forvetin ortasında oynatıyordum.Sakatlanması daha iyi oldu desem yalan olmaz O yüzden kabus günlerinin pek yakın olduğunu sanmıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by puskas View Post
    emrecim coşmussun aynen devam daha cok başari bekliyorum
    Teşekkür ederim İsmail abi.İnşallah daha iyi olacağım
    Last edited by GReeN BeReT : 15.Temmuz.2008 at 11:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Farkımızı gösteriyoruz Ferdiciğim

Yorumun için sağol Deniz.

Sizler de sağolun arkadaşlar

Cengiz abi çok iyi kadro kurdu,hakkını vermek lazım.Uzun süreli düşündüğümüz için gençlere yöneldi.Ben de yönelmek isterdim ancak para olmadığı için yönelemedim
    Ronaldo'nun sakatlığına gelirsek Ronaldo sistemim içerisinde yer alamayacak bir oyuncuydu.3 lü forvetin ortasında oynatıyordum.Sakatlanması daha iyi oldu desem yalan olmaz O yüzden kabus günlerinin pek yakın olduğunu sanmıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Teşekkür ederim İsmail abi.İnşallah daha iyi olacağım
    İyide arkadasim hem para yok diye inliyorsun hemde Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu sistemim icersinde yer almiyor diyorsun... Anladin sen onu

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    İyide arkadasim hem para yok diye inliyorsun hemde Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu sistemim icersinde yer almiyor diyorsun... Anladin sen onu
    Para olmayabilir.Yeni getirebileceğim fazla oyuncu olmayabilir ama Manchester United gibi dev takımlar 1 kişilik oyuncularla kurulmaz.Takımın bir sürü yıldızı var.Ben kanat oyuncusu olmayan bir sistemle oynadığımdan Ronaldo'nun kadroda yer alması zor.Çünkü kanatsız sistemde daha iyi oynuyorum.Zaten Ronaldo sistemim içinde yer almıyor dedim ayrıca her şeye rağmen forvetin ortasında oynattığımı ekledim.Orada sakatlanması iyi oldu kısmı işin esprisiydi.Bu takım 1 kişilik oyuncu ile kurulmaz ama Ronaldo'suz da olmaz Çünkü nerede oynarsa oynasın kötü oynasa da bir anda maçın kaderini değiştirebilecek bir isim,yine de yokluğunun bizi o kadar çaresiz bir durumda bırakacağını sanmıyorum

arsenal geride kalmiş bas gaza haydi yariş olsun azcik

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Para olmayabilir.Yeni getirebileceğim fazla oyuncu olmayabilir ama Manchester United gibi dev takımlar 1 kişilik oyuncularla kurulmaz.Takımın bir sürü yıldızı var.Ben kanat oyuncusu olmayan bir sistemle oynadığımdan Ronaldo'nun kadroda yer alması zor.Çünkü kanatsız sistemde daha iyi oynuyorum.Zaten Ronaldo sistemim içinde yer almıyor dedim ayrıca her şeye rağmen forvetin ortasında oynattığımı ekledim.Orada sakatlanması iyi oldu kısmı işin esprisiydi.Bu takım 1 kişilik oyuncu ile kurulmaz ama Ronaldo'suz da olmaz Çünkü nerede oynarsa oynasın kötü oynasa da bir anda maçın kaderini değiştirebilecek bir isim,yine de yokluğunun bizi o kadar çaresiz bir durumda bırakacağını sanmıyorum
    Iyıde arkadasim sen kendinle celisiyorsun, Ne senle nede Sensiz diyorsun tamam ona amenna,

Peki Cristiano Ronaldo'yu 50-60 Milyon $ a satip orta sahaya bir beyin alabilirsin Mesela Kaka, Gerard, Lambarp, Ballack, Sneijder, Vander Vaart, gibi.

Sence cok buyuk bir yildizdan ara sira faydalanmak mi iyi yoksa yukarda saydigim oyunculardan birini kadroya katarak surekli faydalanmak mi?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Vallahi dediğin gibi ne onla ne onsuz..10 maç 5 puanla oynasın belki vazgeçerim o vakit Aslında kanatsız oynuyorum dedim ama ben 3 maçta bir taktik değişiyorum.Son maçlarda kanatsız oynadığımdan öyle dedim.Onu yazmayı unutmam konuşmamızı buralara getirdi galiba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konuştukça yazdıklarımız başka noktalara kayacak.Sen de dediklerinde haklsıın.Konuyu daha fazla saptırmazsak iyi olur Başka sorun olursa msn veya öm yi kullanırsan sevinirim
    Last edited by GReeN BeReT : 15.Temmuz.2008 at 14:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Vallahi dediğin gibi ne onla ne onsuz..10 maç 5 puanla oynasın belki vazgeçerim o vakit Aslında kanatsız oynuyorum dedim ama ben 3 maçta bir taktik değişiyorum.Son maçlarda kanatsız oynadığımdan öyle dedim.Onu yazmayı unutmam konuşmamızı buralara getirdi galiba
    Bencede...
    Neyse hadi kariyere donus yapalim...

(En salak futbolcu bile 10 mac ust uste 5 ile oynamaz )

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Basarilar, ama cok yavas ilerliyor, tempoyu artirrin.

Bu arada transferler super

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

kariyeriniz çok gsl başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emre super gıdıyorsun kardesım. karıyerın basına yetısemedım bakma favorım zaten sendın ligi alırsın zaten ustune bıde ŞL bal kaymak olur kardesım

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

man UTD çok iyi gidiyor başarılar tekrardan

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri