Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim daha başarılı olur?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • ABOOO

15 33.33%
  • Fernandez

30 66.67%
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Kings Come Back

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Farkımızı gösteriyoruz Ferdiciğim

Yorumun için sağol Deniz.

Sizler de sağolun arkadaşlar

Cengiz abi çok iyi kadro kurdu,hakkını vermek lazım.Uzun süreli düşündüğümüz için gençlere yöneldi.Ben de yönelmek isterdim ancak para olmadığı için yönelemedim
    Ronaldo'nun sakatlığına gelirsek Ronaldo sistemim içerisinde yer alamayacak bir oyuncuydu.3 lü forvetin ortasında oynatıyordum.Sakatlanması daha iyi oldu desem yalan olmaz O yüzden kabus günlerinin pek yakın olduğunu sanmıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Teşekkür ederim İsmail abi.İnşallah daha iyi olacağım
    İyide arkadasim hem para yok diye inliyorsun hemde Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu sistemim icersinde yer almiyor diyorsun... Anladin sen onu

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    İyide arkadasim hem para yok diye inliyorsun hemde Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu sistemim icersinde yer almiyor diyorsun... Anladin sen onu
    Para olmayabilir.Yeni getirebileceğim fazla oyuncu olmayabilir ama Manchester United gibi dev takımlar 1 kişilik oyuncularla kurulmaz.Takımın bir sürü yıldızı var.Ben kanat oyuncusu olmayan bir sistemle oynadığımdan Ronaldo'nun kadroda yer alması zor.Çünkü kanatsız sistemde daha iyi oynuyorum.Zaten Ronaldo sistemim içinde yer almıyor dedim ayrıca her şeye rağmen forvetin ortasında oynattığımı ekledim.Orada sakatlanması iyi oldu kısmı işin esprisiydi.Bu takım 1 kişilik oyuncu ile kurulmaz ama Ronaldo'suz da olmaz Çünkü nerede oynarsa oynasın kötü oynasa da bir anda maçın kaderini değiştirebilecek bir isim,yine de yokluğunun bizi o kadar çaresiz bir durumda bırakacağını sanmıyorum
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Para olmayabilir.Yeni getirebileceğim fazla oyuncu olmayabilir ama Manchester United gibi dev takımlar 1 kişilik oyuncularla kurulmaz.Takımın bir sürü yıldızı var.Ben kanat oyuncusu olmayan bir sistemle oynadığımdan Ronaldo'nun kadroda yer alması zor.Çünkü kanatsız sistemde daha iyi oynuyorum.Zaten Ronaldo sistemim içinde yer almıyor dedim ayrıca her şeye rağmen forvetin ortasında oynattığımı ekledim.Orada sakatlanması iyi oldu kısmı işin esprisiydi.Bu takım 1 kişilik oyuncu ile kurulmaz ama Ronaldo'suz da olmaz Çünkü nerede oynarsa oynasın kötü oynasa da bir anda maçın kaderini değiştirebilecek bir isim,yine de yokluğunun bizi o kadar çaresiz bir durumda bırakacağını sanmıyorum
    Iyıde arkadasim sen kendinle celisiyorsun, Ne senle nede Sensiz diyorsun tamam ona amenna,

Peki Cristiano Ronaldo'yu 50-60 Milyon $ a satip orta sahaya bir beyin alabilirsin Mesela Kaka, Gerard, Lambarp, Ballack, Sneijder, Vander Vaart, gibi.

Sence cok buyuk bir yildizdan ara sira faydalanmak mi iyi yoksa yukarda saydigim oyunculardan birini kadroya katarak surekli faydalanmak mi?

Mesaj Yetkileri