ManU mutlak favori Zenit bu aralr çok kötü zaten
Zenith geçen seneki performansından çok uzak.Eğer geçen seneki performanslarını devam ettirebilseydiler bir şansları olabilirdi ama Man.Utd mutlak favori diyorum..
So what?
Saike
Zenit Uefa'yı aldıktan sonra oyuncular futbol hayatları bitmiş gibi...Artık istekli değiller,gerçekten çok kötü oynuyorlar...ManUtd mutlak favori...
Manchester United'ı kupaya yakın taraf olarak görüyorum.Zevkli bir maç olur umarım.
bu maçı manu alır
Zenit Lige cok kötü başladı Ve bölede devam ediyor Kötü futbol Ve kötü sonuçlar alıyor. Man utd. Bu maçın mutlak favorisi.
ManU için moraL maçı oLur,Rooney rekor kırabiLir...
üst olur bu maç üst![]()
So what?
Saike
Çok zevksiz bir maç olacak benceManUtd kupaya daha yakın
Hangi kanal veriyor? Daha doğrusu bir kanal veriyor mu? Son UEFA finalinin banttan verildiğini ve Şampiyonlar Ligi dışında tüm maçların (tüm elemeler, UEFA, Türkiye Kupası) şifreli yayınlandığını düşünürsek bu maçı da izleyemeyeceğiz herhalde.
izleyeceğiz oğuz.
Show tv 7-8 senelik bir Süper kupa finali anlaşması yapmıştı.
Yine orada olacak(:
Vay be hayret.![]()
İnşallah yine son dakika kazığı yapmazlar UEFA finalindeki gibi.
So what?
Saike
ManU Parçalar tahmini skor 5-0 diyorum
Zenit kazanacak. Bu tarz kupalarda genelde UEFA'yı kazananlar gülüyor. ManU bana göre bu kupaya fazla önem vermez. Zenit kırkyılda gelebileceği bir kupa olduğundan daha çok kazanmak ister.
niye önem vermesin ki avrupada sezonun en büyük takımı belli oluyor tsyd kupası değil ki kazanacağı varsa kazanır yoksa yenilir zaten.
maçı izleyecem umarım zevkli olur rooney,tevez ve hargreavsin hırslı futbolu aşırı zevk veriyor manuda.danny arshavin iklisinide çok merak ediyorum.
Bu hafta İngiltere lig maçı oynayacaklar. Sonra Şampiyonlar Ligi bu maçtaki bir sakatlık onların hem lig şampiyonluğuna hemde Şampiyonlar Liginde etkiliyebilir. Bu nedenle bu kupada kazanacakları bir maçın onlar için önemi olmaz. Zaten bu kupa Avrupa'nın en büyüğünü belirtmez. UEFA ile Şampiyonlar Ligi sahipleri kapışıyor ve transfer yapmış oluyorlar. Kadroları değişiyor.
Bizim uyduda arıza var Show u göstermiyor. Ama Onların da maçı vereceği kesin mi bilmiyorum ama netten takip edeceğim. İnşallah bol gollü olur.
Show Tv maçı kesin verecek Hugo emin olKupanın sahibinin normal sürede ortaya çıkacağını zannetmiyorum.Uzar bence bu maç ve uzatmalarda ayakta durmayı başarabilen takım da kupayı kazanır.ManU yu mutlak favori olarak görmüyorum.
Ronaldo çekmiş takım elbisesini oturmuş tribüneMan utd kupaya yakın
Maç zevkli olmasada Zenit attı golü.
İnş alırlar kupayı
Danny çok güzel bir gol attı zenit 2 0 yeniyor
30 milyonluk adam süper bi gol attı![]()
Bu arada 2-1 oldu Vidic attı. dk 73... Son 17 dk zevkli gececek...
Bu kadar laubali oyunun karşılığını verdi.
Bir kez daha gördük ki maç oynanmadan kazanılmıyor
Rezaletti Man.U.
Danny tek başına siLdi süpürdü Manu yu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...