Galatasaray
Antalyaspor
Beraberlik
Aydına yapılan hareketler çok kötüydü. Top oynatmamaya çıkmış antalyaspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya sen yanlış gördün yada ben. Benim gördüğüm ömer sabit duruyordu taraftara baktı sonra lincolün üstüne gitti kendini attı. maçın son 5 dk sını bilgisayardan izledim. Belkide görüntü kalitesinden ben yanlış görmüşümdür. TV den izleriz tekrar tekrar sonra kesin olarak tartışırız.
Last edited by Nedvedmania : 14.Eylül.2008 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aydın'a yazık yahu.. Uğur gibi sakatlayacaklar çocuğu!!!
Gözlemciye büyük iş düşüyor bu maçla ilgili..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ömer'in anasına bacısına küfrediliyor ve çirkefliği Ömer yapmış oluyor.Ayıptır yahu..
Pozisyon olark iyidik ama gol atamazsan sıkıntıyı çekersin biran önce toparlanmalıyız ayrıca Ömer'e söylecek bir söz bulamıyorum Antalya'da böyle çirkefçe oynarsa bu ligde zor tutunur...
şu maç berabere kalındı ya yazık oldu . ama en azından güzel oynadık ilerisi için umutluyum .
Bu mesajı kışkırtmak veya bazı arkadaşları çileden çıkarmak için yazmıyorum .. Ömer'in zaman geçirmeden başka yaptıgı bir hareket varmıydı maçta ? gerçekten olduysa gözden kaçırmışım demek .. yazabilecek arkadaş var mı ..?
Yarın gazetelerde büyük ihtimal Skibbe gidiyor gibi haberler çıkıcak ama bence Galatasaray bugün en azından futbol olarak kazandı maçı...
Arkadaşlar kışkırtma olarak algılamayın. Böyle bir amaç olsa bazı arkadaşların yaptığı gibi kelime oyunlarına başvururduk. Tamamen naçizane düşüncelerimiz bunlar ve elle tutulur şeyler.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kesinlikle katılıyorum.
Belkide berbat bir futbolla 90'da filan atınca sevinecektik ama Lincoln oyuna girdikten sonraki oyunumuzla yenemesekte pek mühim değil. Hep böyle oynayalım yeterki.
Bu arada Lincoln'e ben dahil herkes çok sallıyordu ama o girdi ve takım adeta şahlandı.
Evet bu maçta biraz daha iyi gibi gördüm bende Lincoln'ü.Ama bence bu da diğelerleri gibi çabuk geçecektir.
bizim farkımız herkes küfür ederken küfür etmememizdi zaten onun için diğerleride küfür ediyor diye savunma yapmamak lazım.ama emre yarın öbür gün sende bi maçta küfür duyarsan ve foruma yazarsan buradan birileride sana aynen böyle sizin stadtada küfür oluyor ama diye savunmaya geçecekler bundan eminim.bu muhabette böyle gider zaten sizde oluyor bizde oluyor vs.
Antalyalı oyuncular tekme yarışına girdiler..Aydın sag'lı Sol'lu darbe aldı.Baktım havada uçuyordu Allah'tan bir tarafı kırılmadı..Bu kadar faul olmaz..Hakem çift sarı'dan atmamak için baya ugrastı..Son dakikada servet'e yapılan penaltı idi..Kırmızı vardı es geçildi..Neyse...Bu arada çok sansızdık..Ligin en iyi ofans takımıyız zor gol atıyoruz umarım bu sorun çözülür..
Aydın iyi oynuyor ama çok acele ediyor..
Ama şöyle bişeyde var geçen yıl biz bu yüzden yanlış hatırlamıyorsam 5 maç seyircisiz oynama cezası yedik.Hatta bir avuç taraftarımız Ankara deplasmanında güya! küfür etti diye de ceza yemiştik 1 maç.O "diğerleri" ne zaman bu şekilde cezalandırıldılar tff tarafından bunu sormak isterim.Ayrıca bu hareketlerden sonra gene bir 4-5 maç daha ceza alırız gibi geliyor bana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O hareketi yapan vatandaşta kırmızı kartı gören eski Gs'li Yalçın'idi.
Last edited by pogobass : 14.Eylül.2008 at 01:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Korhan'ın Hasan'a attıgı dirsek kırmızı olabilirdi..Çünkü hasan'ın geldigini görüyor..Neyse olan oldu..Aydın'a cidden kötü fauller yapıldı..Masallah Aydın'da iyi uçuyor
Öyle hemen ceza gelmez..Önce uyarı falan gelir..İlkonbir ve sistem bir türlü oturmadı..Bugünkü onbir deplasman maçlarında iyi olmaz..
Küfürün savunulacak bir yanı yok arkadaşlar. Hangi takım taraftarı yaparsa yapsın küfürün yanlışlığını örtmüyor. O açıdan bunun tartışılması yanlıştır. Ömer'in davranışları %100 hatalı olsada sonu küfür , şiddet olmamalıdır. Tabi ben olayların buraya gelmesinde hakemi suçlu buluyorum. Ömer zamanı geçirmeye daha kaçıncı dakikadan başladı. Eğer orada sarı kartı verseydi Ömer bu geciktirmeleri son anlarda yapamayacaktı.
Maça dönersek kötü bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bir takım ancak bu kadar pas hatası yapar. Galatasaray gibi bir takıma hiç yakıştıramadım. İlerde organize olamadık. Çok iyi oyuncularımız var diyoruz ama hepsi sahada amaçsız dolaşıyorlar. Savunmamız evlere şenlikti zaten. Bir oyuncuyla başedemedik. Antalya oynadığı futbolla galibiyeti hakediyordu ama istediklerini alamadılar. Hakeme gelirsek sertliğe gözyumdu ve gösterdiği kartlarda bu fikrimin doğruluğunu gösteriyor. Tabi Hasan'a yapılan dirseğe ya kart vermeyecekti yada rengi kırmızı olacaktı. Benim fikrime göre kesinlikle kırmızı kart gerektiren bir pozisyondu. Tabi kart gösterilse adalet yerini bulurdu skorda bir değişiklik olmazdı.
maç son zamanlarda izlediğim en zevkli maclardan biriydi.gsnin yuksek bireysel yetenekli oyuncuları her ne kadar skorda cok etkili olmasada macın geneline cok guzel bi goruntu yaydı.ayrıca aydın yılmaz var ki hızı ve top surmesi ile bu gece muhtesemdi.sadece heyecan ve telastan son vuruslarda basarısız oldu.bu tempo gsde devam ederse gs cok iyi yerlere gelebilir.
ayrıca burdan yetkililere bi sey sormak istiyorum.bu baslık altında msj yazabilirken gs arastirmasi altında msj yazamıyorum.bende bi sorun mu var.
su mactaki ilk kirmizi kart 90da cikti ya denecek baska birsey yok. antalya tamamiyla bicmek icin oynadi Aydinimiz sakatlanmadi ya ondan cok mutluyum. Bu kadar anti futbol olamaz sanki adam oldurmeye cikmis antalyalilar. Mac oncesi yazdigim gibi 4-5 gol atabilirdik ama hem beceriksizlik hem antalyalilar tekmeleri buna engel oldu. Ayrica hakem 2 onemli hata yapti. 1) ilk yarida Hasan Sas a atilan dirsek kirmizi kartti ayni pozisyon hirvatistan-ingiltere macinda olmustu. 2) Servet in ikinci yarida ceza sahasi icinde formasinin hemen hemen cikarilmasi penaltiydi
Harbi ya Servet'in pozisyon neydi öyle forma çıkıyordu üstünden az daha![]()
Şu Ugur Kavuk'u keske transfer etseydik..Belleti gibi adam..Antalyanın en iyi oyuncusu idi..Baya çabuk ve etkili ortaları var
..Topal sık sık oynamalı..Rakip sürekli göbekten geliyor hoca'da bakıyor...Ayhan hiç top çalamadı..
omer bu arada ellerini baglayip tribunlere iki parmak arasi isareti yapiyordu sutten cikmis ak kasik degil yani kendisi barosa yaptigi hareketler falan,, o kirmiziyi coktan hak etmisti
Uğur cidden çok iyi oynadı.Sanırım golden önceki serbest vuruşuda o kullandı.Bu arada Burak dostum olaya fazla taraftar gözüyle bakıyorsun sanırım.Eğer Beşiktaş maçını izlediysen Antalyaspor öyle kolay kolay 4-5 yiyecek hatta şuan ki Galatasaray'dan yiyecek pozisyonda değil gerçekten.
Sen bugunku maci izlediysen omer 4 tane yuzde yuzluk gol cikardi dostum
Evet izledim maçı.Bence 2 pozisyon dışında girdiğimiz gol pozisyonları pek %100'lük değildi.Ama genede senin değerlendirmen tabi.
nonda 2 tane, meira, arda, baros bak 5 oldu
Bide Lincoln ıskaladı penaltı noktasının üstünde bak 6 oldu![]()
Lincoln girdikten sonra takımda ciddi değişiklik gözüktü.. Ayrıca Mehmet Topal'In çok iyi bir top daha kestiğini gördük..
Takımda bu ikisi bence oynamalı.. Ayhan ve Ümit Karan bekleneni veremiyor artık!
Sentugo.
Hiç bir taraftar durduk yerde bu kadar ısrarla küfür etmez Ömer'i herkes tanıyor zaten mutlaka birşeyler yapmıştır.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Yine De Sanctis kritik kurtarışlar yapıyor.Yine Hasan Şaş çok top kaybediyor.Yine Ayhan bir formlu bir formsuz.Yine Arda bireysel oynuyor.Yine Ümit&Nonda ikilisi çok mücadele ediyor.Yine takımına monte edilen yeni bir genç Aydın! parlamak üzere.Yine Lincoln göz boyuyor bu da yetmez gibi ona buna sataşıyor.Yine Galatasaray'ın sağ bek mevkisinde oynayan futbolcunun başına bir iş geliyor.(Hasan'ın kaşının açılması).Yine Galatasaray tribünleri küfür ediyor.Yine Skibbe maç sonrası boş demeçler veriyor.
Maçın özetini seyrettim.Galatasaray maç boyunca üstün olan taraftı.Net pozisyonları var ama dün akşam Ömer gerçekten çok başarılıydı.Tabii Galatasaray'lı oyuncularında beceriksizlikleri veya şansızlıkları kaçan gollerde etkiliydi.Antalyaspor'da maç boyunca sürekli olmasada ara ara net pozisyonlar buldu ama onlarda sadece 1 tanesini gole çevirmeyi başardılar.Son olarak Ömer hakkında bir şey söylemek istiyorum.Sezon başladığında Murat Şahin alınsaydı daha iyi olurdu diye düşünmüştüm.Ama Beşiktaş maçından sonra bu maçtaki performansınıda seyredince eski Ömer'i görür gibi oldum.Birde Antalyaspor'un kötü bir kadrosu olduğunu düşünüyordum yine sezon başında.Bu konudada yanılttılar beni.kadroları fena değil.Hocada fena değil.Bu sene ligden düşmeyebilirler..
So what?
Saike