Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: FM2009 - Bayan Menajer (Yeni Özellik)

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    : )))))) Arkadaşlar aklınıza hemen ben geldim dimi E haklısınız destekleriniz için teşekkür ediyorum her zaman olduğu gibi

Aslında manegerlik bölümüne hiç yorum yazmadım öylesine son yazılan msjlar alanına bakıyordum ana bayanlarla alakalı bişey gördüm tıkladım hemen

FM de böyle bir seçenek olması gerçekten çok güzel çok sevindim umarım sadece mr ms yazılması için konulmamıştır yani nası diyim mesela atraksiyonlar olmalı : )) 3-5 maç kötü giderse takımım, klüp yöneticilerinden bazıları benim hakkımda çarpıcı açıklamalar yapsınlar (tabi başkan hariç bunlar divan kurulu üyeleri de olabilir ) , bir bayanın takımın başına getirilmesi zaten çok büyük bir hataydı başkan yol yakınken dönmeli desin ya da maç önce ve sonralarında taraftar extra destek olsun ya da göreve getirilişimden sonra extra köstek

98'den beri bu oyunu oynuyorum yani hemen hemen on yaşımdan beri ve ben bir bayanım ! Ve gerçekten bu oyunu çok seviyorum , günlerce uyumadığımı bilirim, oyunda 20. yılıma girdiğimi bilirim , üçüncü ligdeki bi takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptığımı bilirim (tabi yıllar sonra ) bilirim de bilirim arkadaşlar
    helal olsun walla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence saçma olmuş çünkü daha önceden de erkek olduğunu ispatlayan bir durum yoktu ki. Yani sexüel bir ayrım yoktu Menajer ismine Hüseyin veya Ayşe yazardın olur biterdi, ama artık öyle olmayacak. Gereksiz gördüm açıkçası
    Delgado #10

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by qOnT View Post
    bayanlar ligi ayrı bi platform değil mi? yani bi süperlig maçında bayan futbolcu oynayabilir mi?
    Böyle bir konu İtalya'da gündeme geldi fakat reddedildi..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by prceXtu View Post
    Bence saçma olmuş çünkü daha önceden de erkek olduğunu ispatlayan bir durum yoktu ki. Yani sexüel bir ayrım yoktu Menajer ismine Hüseyin veya Ayşe yazardın olur biterdi, ama artık öyle olmayacak. Gereksiz gördüm açıkçası

Aynen oyle... Gayet gereksiz bir ayrinti olmus....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi bu oyunu oynayan bir bayan gerçekten var mı acaba? tamam bir kaç tane olabilir ama o kadar yüksek sayılarda olacağını sanmıyorum. ama her şeye rağmen böyle bir özellik koymaları iyi olmuş. bu oyunu oynayan bayanların artık "ya niye bayan menejer özelliği yok anlamıyorum ki" diye sızlanmasına gerek kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fthkrkmz View Post
    abi bu oyunu oynayan bir bayan gerçekten var mı acaba? tamam bir kaç tane olabilir ama o kadar yüksek sayılarda olacağını sanmıyorum.

Sitemizde var fm oynayan 5-6 bayan (: Hatta birisi ŞL Finali oynayacak bu turnuvada.7-8 erkek Fm'ciyi yendi İyi bir özellik.Bayanları biraz daha yakınlaştırabilir FM'ye.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Sitemizde var fm oynayan 5-6 bayan (: Hatta birisi ŞL Finali oynayacak bu turnuvada.7-8 erkek Fm'ciyi yendi İyi bir özellik.Bayanları biraz daha yakınlaştırabilir FM'ye.
    Fantazi olsun diye bayan menejer olucam ben,

Bir hatun tum dunyaya bedel olacak!

Thumbs up

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Aynen oyle... Gayet gereksiz bir ayrinti olmus....
    wallahi doğruyu söylüyorsun bu ne böyle gerçekten gereksiz bir ayrıntı ama football manager 2009 hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni dilerim

mantıken zaten bayan yada bay ayrımı yoktu add manager veya o tarz özelliklerde de... ben şunu merak ediyorum madem özelliği koydular geçmiş hayatında pro futbolcu olma seçeneği olacak mı yada gelen haberler ve raporlar daha mı kibar olacak :P (yok artık ) yani si games in aslen beklentisi nedir bu işten ?

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bayan - Aşkım !!!!
    Erkek - Efendim?
    Bayan - Hadi dışarı çıkalım.. çok sıkıldım
    Erkek - Yok benim şu anda UEFA maçım var olmaz!
    Bayan - Bıktım senin şu maçlarından da oyunundanda!!
    Erkek - Hadi kızma bak gel sende oyna, bak beni yenince sinirini alırsın bir hafta alay edersin : )
    Bayan - Nasıl oynayacağım?
    Erkek - Yeni menajer ekliyoruz buradan sonra bilgilerini giriyoruz
    Bayan - AMA BURADA BAYAN SEÇENEĞİ YOK!!!!
    Dert etme aşkım Bay Seçeneğide yok diye bi devam geldi aklıma birden
    Gereksiz bi ayrıntı hatta daha tuhaf bir çelişki var gerçek hayatta bir bayan erkek liginde antrenörlük veya menajerlik yapamıyor bildiğim kadarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Fantazi olsun diye bayan menejer olucam ben,

Bir hatun tum dunyaya bedel olacak!
    FM gibi bir oyunda ne gibi fantazi olabilir ki ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

oyunun ilerleyen yıllarında diğer takımların başında görmeyeceksek sorun değil.gerçekçiliğe büyük darbe olur yoksa bu kanaatimce.

Aslında bakarsanız bayan arkadaşlarım hep merak etmiştir oyunu onlarda oynamaya başlamıştı.biz erkekler kadar onlarda böle şyler oynamak istiyolar.benim ve arkadaşımın kız kardeşi 13 yaşındalar ve fm oynuyolar hemde üst düzey taktik geliştiriyolar kupa alıyolar transferlerde araştırarak takıma yarıyanı alıyolar aslında biz kendimizi bu oyunda üstün hissediyoduk onu alıp eşitlik verdi SI benim gördügüm bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

oyun hatalar ve eksiklerden dolayı bayan bir hale bürünmesinde gerisi teferruattır...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri